Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΕΤΥΧΑ...

Recommended Posts

Αγαπητές φίλες,

Σήμερα έκανα την χορική και δυστυχώς εισέπραξα αρνητική απάντηση..το αίμα που έβλεπα αυτές τις 3 ημέρες ήταν η περίοδος που ξεκινούσε και τελικά συνεχίζεται.

Αισθάνομαι πολύ καταβεβλημένη, απογοητευμένη, εξοργισμένη και κυρίως άχρηστη!!!

Διαφημίσεις

ειναι λογικο να αισθανεσαι απογοητευμενη αλλα μην ξαναπεις οτι αισθανεσαι αχρηστη

δεν ξερω αν προσπαθειτε πολυ καιρο αλλα λυσεις υπαρχουν για ολα

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Ε ΟΧΙ και αχρηστη....εξοργισμενη ναι απογοητευμενη κατανοητο καταβεβλημενη σιγουρα αλλα αχρηστη γιατι???????? μην το βαζεις κατω και μην σκυβεις το κεφαλι θελει επιμονη το ονειρο αλλα οταν επιμεινεις παντα νικας. μην απογοητευεσαι λοιπον και κυριως μην αισθανεσαι αχρηστη. καμμια γυναικα δεν πρεπει να αισθανεται ετσι ποτε και μην επιτρεψεις ποτε σε κανενα να σε δει ετσι...ποσο μαλλον στον ιδιο σου τον εαυτο. κουραγιο και δυναμη για τη συνεχεια......

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

κοριτσάκι μου και άλλες έχουμε περάσει την ίδια φάση με σένα.ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΟΤΕ !!! προχωράμε μπρος,έχουμε η μία την άλλη και σίγουρα δίπλα σου έχεις τον αντρούλη σου.Σήμερα είναι λίγο δύσκολα για σένα αλλα αύριο είναι μία άλλη και ξεκινάμε πάλι την προσπάθεια μας η κάθε μία...

YiMXp3.png

Ναι, βρε κούκλα, γιατί αισθάνεσαι άχρηστη? Έκανες μία μεγάλη προσπάθεια για να αγγίξεις το όνειρό σου και δυστυχώς δεν τα κατάφερες...αυτό δεν σε κάνει άχρηστη, αλλά αγωνίστρια! Και που είσαι, χάθηκε μια μάχη, δεν χάθηκε ο πόλεμος! Κάτσε λίγο σπίτι, αν μπορείς, να συνέλθει το σώμα σου, πήγαινε τις διακοπές σου, κάνε τα μπάνια σου, πάρε τροπικό μαύρισμα και μόλις είσαι έτοιμη θα ξαναπροσπαθήσεις και θα τα καταφέρεις!

Διαφημίσεις

Αν θεωρείς τον εαυτό σου άχρηστο τότε εγώ τι πρέπει να πω; Έκανα εξωσωματική τον Μάρτιο, θετική χοριακή, το μωράκι μεγάλωνε κανονικά ώσπου την 9η βδομάδα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε η καρδούλα του...

Θα πρεπε να θεωρήσω άχρηστο τον εαυτό μου; άχρηστο το σώμα μου που δεν μπόρεσε να συνεχίσει να του δίνει ζωή;

Έκλαψα, πόνεσα, χτυπήθηκα κι όμως όχι.. άτυχη ναι.. άχρηστη όμως ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου..

Σήμερα, 40 μέρες μετά μου ήρθε περίοδος για πρώτη φορά.. Απόδειξη ότι ο οργανισμός μου δεν είναι άχρηστος, είναι καλά και θα προσπαθήσω ξανά...

κορίτσι μου καλό καμιά μας δεν ύποψιάστηκε ότι για να γίνει μητέρα θα κατέφευγε στην εξωσωματική, τώρα όμως που για κάποιες από μας αυτή είναι η μόνη εναλλακτική, είμαστε υποχρεωμένες να οπλιστούμε με ανεξάντλητη θετική σκέψη προκειμένου να τα βγάλουμε πέρα.. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, εγώ δεν έζησα το κομμάτι "αρνητική χοριακή", αλλά δυστυχώς το πολύ χειρότερο σενάριο "θετική χοριακή, εγκυμοσύνη, παλινδρόμηση" όπως η domnina, επιβάλλεται όμως να νιώσεις σύντομα και πάλι δύναμη και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ξαναπροσπαθήσεις. Θα ανταμειφθείς!

age.png

ποτε να μην τα βαζεις με τον εαυτο σου! δυστυχως σε καποιους ανθρωπους αυτο που θεωρειται ευκολο (η αποκτηση ενος παιδιου) , για μας ειναι ενας δρομος που δεν ξερουμε δυστυχως ποτε που θα καταληξει....κουραγιο .....

:);)

Μην απογοητεύεσαι!Είμαι 30 ετών έκανα 1 σπαρματέχυνση και 2 εξωσωματικές οι οποιες και απέτυχαν και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα κύησης χωρίς καμία βοήθεια παρα μόνο αυτή του θεού!Είχα ακούσει ανάλογες περιπτώσεις και έλεγα αποκλείεται να συμβεί αυτό το καλό σε μένα.και όμως όλα είναι πιθανά αρκεί να έχουμε πίστη και να διώξουμε το καταραμένο το άγχος!

Καλή επιτυχία!

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Διαφημίσεις

Μην απογοητεύεσαι!Είμαι 30 ετών έκανα 1 σπαρματέχυνση και 2 εξωσωματικές οι οποιες και απέτυχαν και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα κύησης χωρίς καμία βοήθεια παρα μόνο αυτή του θεού!Είχα ακούσει ανάλογες περιπτώσεις και έλεγα αποκλείεται να συμβεί αυτό το καλό σε μένα.και όμως όλα είναι πιθανά αρκεί να έχουμε πίστη και να διώξουμε το καταραμένο το άγχος!

Καλή επιτυχία!

Μου έδωσες πολύ κουράγιο, σε ευχαριστώ. Αν επιτρέπεται τί πρόβλημα υπήρχε ώστε να επιλέξετε την εξωσωματική?

Χάρηκα πολύ που σου έδωσε λίγη δύναμη έστω και με αυτόν τον τρόπο. Η διάγνωση μας ήταν ανεξήγητη υπογονιμότητα. Δεν υπάρχει εξέταση που να μην έχουμε κάνει και όμως δεν μας έβρισκαν το παραμικρό. Αυτό βέβαια ήταν που με τρέλαινε,έλεγα μακάρι να μου βρούνε κάτι να ξέρω ακριβώς το πρόβλημα έτσι ώστε να μπορώ να το αντιμετωπίσω. Όταν σου λένε όλα εντάξει και όλα καλά τι άλλο να κάνεις;Είχα απελπιστεί,είχα απογοητευτεί και έλεγα πάντα ας κάνω παιδί και ας είναι και στα 45 μου δεν με νοιάζει αρκεί να ξέρω πως θα κάνω. Και όμως ο καλός θεούλης μου το έδωσε,το έχω στην κοιλίτσα μου και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.....Δεν θα σε πάρει από κάτω. Ο γιατρός μου έλεγε πως σήμερα μόνο αν μια γυναίκα δεν θέλει τότε δεν κάνει παιδί,αν θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει!

Καλή επιτυχία και σου εύχομαι οτι καλύτερο!!!!

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10