Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα

Στις αρχές Ιουλίου έχει ο μικρός μου γεννέθλια. Κλείνει τα 5. Το θέμα ειναι ο spiderman (τι πρωτότυπο). Τα παιδάκια που θα έρθουν θα έιναι από 4-10 ετών.

Αυτό που βασικά με προβληματίζει είναι αν σε αυτή την ηλικια ταιριάζει κάποιος κλόουν ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα για κουκλοθέατρο αλλά τα λεφτά πολλά και νομίζω θα βαρεθούν για παράσταση τόση ώρα τα παιδάκια. Το facepainting που κάνουν στα πάρτυ που πάμε του αρέσει αλλά δεν ξέρω μήπως βαρεθούνε με τον κλόουν. τι λέτε;

Διαφημίσεις

Τον Φεβρουάριο ο γιός μου έκλεισε τα 5.Είχα καλέσει μία κοπέλα για θεατρικό παιχνίδι και τους έκανε και face painting.Άρεσε πολύ σε όλα τα παιδάκια.Άν σε ενδιαφέρει μου λές,

Πέρσι είχα καλέσει τον μάγο τζόνι.Είναι πολύ καλός ,τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα ,αφού στο τέλος εμφάνισε ένα λαγουδάκι και ξετρελλλαθηκαν.

Άν σου αρέσει καμμία απο αυτές τις ιδέες ,μπορώ να σου δλωδω στοιχεία,τηλ.,κτλ.

Είναι παιδαγωγός με σπουδές στο θεατρικό παιχνίδι.Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Απασχόλησε τα παιδιά συνολικά 2 ώρες.Στην αρχή ζωγραφίσανε ,μετά τους έκανε θεατρικό παιχνίδι και στο τέλος τους έβαψε.Τα παιδιά δεν βαρεθήκαν καθόλου,ήταν όλη την ώρα απασχολημένα και λετσι οι γονείς ήταν πιό ελύθεροι.

1ηώρα 95ευρώ

2ηώρα 30ευρώ

Τηλ.210 9216346

Διαφημίσεις