Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μωρό υποφέρει, βοήθεια...

Recommended Posts

Το ένα από τα δύο μου μωράκια έχει τρελαθεί το καημένο στο κλάμα.

Ο λόγος είναι ότι έχει βγάλει κάτι σαν πληγές, σαν να έχει ξυστεί το δέρμα του στο κωλαράκι του. Συγνώμη κιόλας όχι στον πρωκτό αλλά λίγο πιο ψηλά γύρω γύρω.

Δεν έχει δυσκοιλιότητα αλλά όταν θέλει να κάνει κακά του, που κάνει και πολλές φορές τη μέρα από λίγα, κλαίει με δάκρυα, κλείνει και τεντώνει τα πόδια του σαν να θέλει να τα κρατήσει. Λογικό αφού προφανώς τσούζει πάρα πολύ. Προσπαθώ να του λυγίσω τα πόδια προς την κοιλίτσα του αλλά τα κρατάει εντελώς άκαμπτα.

Τον πλένω συνέχεια με λίγο κρύο νεράκι και του βάζω φισάν σε κρέμα ή σουντοκρέμ. Η παιδίατρος στο τηλέφωνο μου είπε να του βάλω fusicord αλλά είδα ότι σαν να ζάρωνε το σημείο και τον έπλυνα.

Ξέρει καμιά τί μπορεί να είναι και το κυριώτερο πώς να ανακουφίσω το μωρό;

Τη Δευτέρα θα τον πάω σε δερματολόγο αλλά μέχρι τότε....δεν θέλω να υποφέρει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η κορη μου ειχε το ιδιο προβλημα και ο γιατρος ειπε να βαλουμε μελανι. το παιρνεις απο το φαρμακειο. μεχρι να πατε δερματολογο θα ανακουφιστει. περαστικα!

Έχει αλλεργίες γενικά και βγάζει και ατοπική δερματίτιδα στα μαγουλάκια του.

Τις τελευταίες μέρες τρώει γιαουρτάκι. Μήπως να είναι από αυτό;

Τι εννοείς ζάρωνε με τη fusicort? Θα τον ανακουφίσει..Μηπως, αν δεν μπορέσεις με τη fucicort , να έβαζες πούδρα σε υγρή μορφή;;;Καιίσως να έβαζες ένα πανάκι μέσα στο πάμπερ? Μήπως χειροτερεύει η κατάσταση από το υλικό του πάμπερ? Περαστικά!!!Αχ μωρε το μωρούλι, είναι και βράδυ..προσπάθησε να ηρεμήσει καινα κοιμηθεί (εγώ στη θέση σου μησου πω ότι θα τον έβαζα σκέτο με το φορμάκι και κάτω από το σεντόνι του καμιά κουβέρτα..εκεί που θα ταλαιπωρείται...ή βάλε το πάμπερ πάνω από το φορμάκι!!)

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

και η κορη μου ειχε το ιδιο προβλημα και ο γιατρος ειπε να βαλουμε μελανι. το παιρνεις απο το φαρμακειο. μεχρι να πατε δερματολογο θα ανακουφιστει. περαστικα!

Μελάνι; Εννοείς το μελανόνερο που βάζουν στις μελανιές;

Θα τρελαθώ. Τον λυπάμε πολύ τον κακομοίρη. Βγάζει και 4 δόντια μαζί, τα πρώτα του.

Η παιδίατρος μου είπε να του δώσω ντεπόν. Θα βοηθήσει σε κάτι;

Στο φαρμακείο θα βρείς αφρόλουτρο βρώμης θα το σαπουνίζεις και θα το αφηνεις οσο μπορεις 2-3 λεπτα και μετα θα ξεπλένεις εγω οταν ερεθίζονται τους βάζω ελαχιστη ποσοτητα verdal και εχω βρει την υγειά μου αμεσως παιρναει, το αφροντους λέγεται avveno baby παρνω ειναι αθώο και καλο πολύ καλό περαστικούλια.

Α να ξέρεις αν του βάζεις αλοιφη με κορτιζόνη στα ενδιάμεσα αλαγματα δεν κάνει να του βάζεις καμια αλλη αλοιφη γιατι θα ερεθιστή περισσότερο την εχω παθει εγω τιποτα και πολυ λιγο ποσοτητα να μην την βλέπει το ματι σου οταν την βάζεις τοσο λίγο.

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Τι εννοείς ζάρωνε με τη fusicort? Θα τον ανακουφίσει..Μηπως, αν δεν μπορέσεις με τη fucicort , να έβαζες πούδρα σε υγρή μορφή;;;Καιίσως να έβαζες ένα πανάκι μέσα στο πάμπερ? Μήπως χειροτερεύει η κατάσταση από το υλικό του πάμπερ? Περαστικά!!!Αχ μωρε το μωρούλι, είναι και βράδυ..προσπάθησε να ηρεμήσει καινα κοιμηθεί (εγώ στη θέση σου μησου πω ότι θα τον έβαζα σκέτο με το φορμάκι και κάτω από το σεντόνι του καμιά κουβέρτα..εκεί που θα ταλαιπωρείται...ή βάλε το πάμπερ πάνω από το φορμάκι!!)

Ναι η φισαν που του βαλα είναι η πούδρα σε υγρή μορφή.

Όλη μέρα τον είχα γυμνούλη. Του έβαλα κι ένα βρακάκι αλλά συνέχεια κάνει και ελάχιστα κάκα. Κοιμάται τώρα αλλά ξυπνάει κάθε τόσο κλάιγοντας.

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά τα κακά του έχουν μια άσχημη μυρωδιά, όχι σαν αυτή που έχουν.

Λες η φουζικορ να βοηθήσει; Δεν είναι για εκζέματα; Αυτό μοιάζει με πληγές. Σαν σύγκαμα.

Στο φαρμακείο θα βρείς αφρόλουτρο βρώμης θα το σαπουνίζεις και θα το αφηνεις οσο μπορεις 2-3 λεπτα και μετα θα ξεπλένεις εγω οταν ερεθίζονται τους βάζω ελαχιστη ποσοτητα verdal και εχω βρει την υγειά μου αμεσως παιρναει, το αφροντους λέγεται avveno baby παρνω ειναι αθώο και καλο πολύ καλό περαστικούλια.

Α να ξέρεις αν του βάζεις αλοιφη με κορτιζόνη στα ενδιάμεσα αλαγματα δεν κάνει να του βάζεις καμια αλλη αλοιφη γιατι θα ερεθιστή περισσότερο την εχω παθει εγω τιποτα και πολυ λιγο ποσοτητα να μην την βλέπει το ματι σου οταν την βάζεις τοσο λίγο.

Κατάλαβα. Εγώ στον πανικό του τις έβαλα όλες.

Διαφημίσεις

Μελάνι; ...........του δώσω ντεπόν. Θα βοηθήσει σε κάτι;

Για τις μελανιές είναι το μολυβδόνερο, το μελάνι είναι άλλο. Το χρησιμοποιούν κυρίως στους ανθρώπους που δεν κινούνται και ανοίγουν!!!!!!

Το ντεπόν θα ανακουφήσει από τον πόνο.

Πάντως θαύματα κάνουν όλα τα παραπάνω που σου είπαν όλες οι κοπέλες, αρκεί να εφαρμόσεις ένα από αυτά!!!!! ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, αν και αυτό στο ανέφεραν ήδη!!!

Εγώ στον μικρό είδα αποτελέσματα με την υγρή πούνδρα και την verdal, είχαμε πρόβλημα κάθε φορά που έσκαγαν δόντια!!!!!!!

και πολύ έξυπνο αυτό που είπε η κοπέλα για την πάνα πάνω από το κορμάκι ή από κάποια υφασμάτινη πάνα αν έχεις!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Αυτό με το μελάνι μου ακούγεται αρκετά δραστικό...δε στέλνεις το σύζυγο?Αλλά ρώτα αν κάνει να μπει σε ανοιχτή πληγή..στο στόμα π.χ. σε άφθες και πληγούλες κάνει!Αχ, περαστικά...Depon εγώ θα έδινα..να ηρεμήσει, για να κοιμηθεί και λίγο, μην εκνευριστεί και από τα δόντια και μετά...άντε να τον ηρεμήσεις...περαστικά στο κουκλάκι!

Vd4Sp3.png

Κατάλαβα. Εγώ στον πανικό του τις έβαλα όλες.

Ωχ λοιπον το εχω πάθει για να καταλαβεις εμενα οποτε ερεθίζονται τα πλενω συνεχεια με αυτο που σου ειπα και τους βάζω την κορτιζονούχα αλοιφη πχ fusicord πρωι βράδυ στα ενδιάμεσα τιποταααααααααα και ας κάνουν κακα δεν πηράζει απλα θα το στεγνώνεις καλα με μια πετσετούλα και θα το φυσας λίγο αν κρατάει υγρασία εγω ειχα μεγαλο προβλημα και πλεον εμαθα...

Αυτό με το μελάνι μου ακούγεται αρκετά δραστικό...δε στέλνεις το σύζυγο?Αλλά ρώτα αν κάνει να μπει σε ανοιχτή πληγή..στο στόμα π.χ. σε άφθες και πληγούλες κάνει!Αχ, περαστικά...Depon εγώ θα έδινα..να ηρεμήσει, για να κοιμηθεί και λίγο, μην εκνευριστεί και από τα δόντια και μετά...άντε να τον ηρεμήσεις...περαστικά στο κουκλάκι!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αχ και είναι και ένα αγγελούδι. Δεν κλαίει ποτέ, όλο γελάει και χορεύει και μου στοίχησε πολύ τώρα που υποφέρει και κλαίει :(

Το μόνο που ψάχνει είναι να θηλάσει για να παρηγορηθεί..

Διαφημίσεις

verdal...θα δεις διαφορα..βασικα θα γιατρευτει πολυ γρηγορα

Προσεχε μονο την ποσοτητα εγω δεν την ζουλαω ακουμπάω το δαχτυλο και παιρνω λίγο λίγο γιατι εγω απο αυτα τους εκανα χειροτερη ζημιά το κακομηρούλη και εμενα τα ιδια παθαίνουν συχνά.

Από τί όμως να του δημιουργήθηκε;

Η μάνα μου φώναζε ότι δεν τον πλένω κάθε φορά που κάνει κακά.

Αλλά κάνει συνέχεια μα συνέχεια από λίγα. Και ο μικρός τα ίδια. Συνέχεια αλλάζω πάνες. Η μέση μου είναι σμπαράλια, ε κάποιες φορές τα κάνω με μωρομάντηλα.

Προσεχε μονο την ποσοτητα εγω δεν την ζουλαω ακουμπάω το δαχτυλο και παιρνω λίγο λίγο γιατι εγω απο αυτα τους εκανα χειροτερη ζημιά το κακομηρούλη και εμενα τα ιδια παθαίνουν συχνά.

Αχ μπερδευτηκα.

Αν βάλω verdal να μην βάλω φουζικόρ, ή και τα 2;

Αχ μπερδευτηκα.

Αν βάλω verdal να μην βάλω φουζικόρ, ή και τα 2;

Οχι και τις δύο ή την μια ή την άλλη και στα ενδιαμεσα τιποτα αλλο καθολου αλλη κρεμα ουτε σουντοκρεμ.

Τον πρωτο μου τον επλενα συνεχεια και παντα ήταν κοκκινος τον δευτερο δεν τον πλενω και τοσο πολυ δεν ερεθίζεται δεν ξερω μερικα κακακια τους ειναι οξυνα μου εχει πει ο γιατρός.Τωρα που ειναι ετσι να τον πλένεις και να τον ξεβγάζεις με φυσιολογικο ορό εγω αν βαριεμαι να τους πλύνω τους κάνω με μορωμάντηλο και τους ρίχνω λιγο φυσιολογικο ορό και εμενα ο μπεμπης τωρα που μηλάμε ειναι λίγο κοκκινος του εβαλα λιγο verdal και το πρωι θα σηκωθει οκ.

Η Verdal κανει θαυματα!

Εμας μας ειχε πει η παιδιατρος 3 φορες τη μερα για 3 μερες,εχει κορτιζονη νομιζω

Αλλα ενδιαμεσα του βαζω και sudocream

Ρωτα και τη γιατρο σας,περαστικα του

4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...