Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασπρες μπλουζες & κιτρινες μασχαλες?

Recommended Posts

Βρε Κοριτσια μηπως ξερετε πως ξεκιτρινιζουν οι ασπρες μπλουζες στις μασχαλες μαλλον επειδη της φοραω και δεν εχει στεγνωσει το noxema κιτρινιζουν και παρ ολα τα πλυσιματα δεν φευγει με τιποτα σας εχει συμβει εσας και αν ξερει καμμια πως γινονται ξανα ασπρα!!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

συνήθως κιτρίνιζουν απο τις τοξίνες που εκρίγνονται απο τον ιδρώτα και δεν φευγουν !

αυτο μου ειχαν πει οταν εκανα μια ολιτσική θεραπεια παλια ...!

δεν νομίζω ουι εχει να κανει με το αποσμητικό σου , ή ισως να έχει να κανει με συνδιασμό τοξινών και αποσμητικού δε ξερω ....

αλλα δε νομίζω να βγαινουν ! εγω δε τα καταφερα ποτε :-)

Ένας τρόπος είναι να τις βάλεις σε μια λεκανίτσα με νερό και πράσινο σαπούνι επάνω στο λεκέ και να τις αφήσεις αρκετές ώρες στον ήλιο.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ένας τρόπος είναι να τις βάλεις σε μια λεκανίτσα με νερό και πράσινο σαπούνι επάνω στο λεκέ και να τις αφήσεις αρκετές ώρες στον ήλιο.

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

ρε κοπελια καθε μερα μιλαμε στο τηλ ...δε μου το λεγες ?

απ την αλλη θα μου πεις εσυ γιατι δε ρωτησες

απ την αλλη θα σου πω

γιατι δεν εχω θεμα ποια !.......

χαααααααααααααχαχαχαχχα

Αλάτι το θαυματουργό!!!

Στους επίμονους λεκέδες (όπως του ιδρώτα) απλώνουμε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και αλατιού και αφήνουμε στον ήλιο για μερικές ώρες...

Επίσης αρκετά αποτελεσματικό είναι το ζεστό αλατόνερο (4 κουταλιές αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό) κι επίσης μείγμα λευκού ξυδιού με νερό (αναλογία 1/10)

Και αν οι φυσικές μέθοδοι αποτύχουν λίγο vanish;;;

*

Διαφημίσεις

Παρατήρησα μεγάλη διαφορά όταν αφού έβαζα το αποσμητικό το άφηνα και στέγνωνε πρώτα και μετά ντυνόμουν.

Οι κιτρινίλες αλλά και η επίμονη μυρωδιά του ιδρώτα με επί τόπου μούλιασμα με πράσινο σαπούνι και μετά ΠΟΛΥ καλό ξέβγαλμα φεύγουν.

Εγώ τα στεγνώνω όλα στη σκιά,ο ήλιος ταλαιπωρεί τα υφάσματα.

Τα δε χρωματιστά τα κόβει.

• 3 εβδομάδες μετά...
συνήθως κιτρίνιζουν απο τις τοξίνες που εκρίγνονται απο τον ιδρώτα και δεν φευγουν !

αυτο μου ειχαν πει οταν εκανα μια ολιτσική θεραπεια παλια ...!

δεν νομίζω ουι εχει να κανει με το αποσμητικό σου , ή ισως να έχει να κανει με συνδιασμό τοξινών και αποσμητικού δε ξερω ....

αλλα δε νομίζω να βγαινουν ! εγω δε τα καταφερα ποτε :-)

βασικα ειναι βακτηρια που εκκρινονται απ το σωμα μας κ δ προκειται να διορθωθει ποτε εφοσον ιδρωνουμε!!!

εγω τα μουλιαζω σε λεκανιτσα με απορρυπαντικο κ λευκαντικο κ τα τριβω..

εν ολιγοις..τα πλενω στο χερι..:cry: αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

• 2 months later...

Αυτό με το λεμόνι και το αλάτι μπορώ να το κάνω σε ένα γαλάζιο πουκάμισο?Έχει ένα κίτρινο λεκέ στο γιακά,φαντάζομαι ότι είναι από ιδρώτα!Και γενικά αυτά που προτείνετε για να φύγουν οι λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό ισχύουν και για τα χρωματιστά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...