Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Recommended Posts

Θέλω να ενημερωσω ολα τα μελη που ειναι απο τη Βόρεια Ελλάδα για τις τιμες που χρεωνει το Διαβαλκανικό για μία διανυκτερευση ωστε να το σκεφτουν διπλα και τριπλα πριν πατησουν το ποδι τους εκει μεσα...

Μπηκαμε απογευμα 7 η ωρα με γαστρεντεριτιδα,η κορουλα μου συγκεκριμενα... Της βαλανε εναν ορό και την επομένη στις 2 το μεημερι πηραμε εξιτηριο... Μειναμε συνολικα 19 ωρες δηλαδη...Την εξετασε μία φορα ολη κι ολη μία παιδιατρος απο το ανατολικο μπλοκ... Δεν μας δοθηκε κανενα αλλο φαρμακο περαν του ορού,δεν απασχολησαμε ουτε για μισο λεπτο καμια νοσοκομα... Δωματιο με κοινοχρηστη τουαλετα σημειωτέον...

Ποσο μας χρεωσαν? Κρατηθειτε.... 440 ευρώ!!!εμας μονον και δεν ξερω άλλα ποσα στο ταμειο μας.... :shock::shock:

Νομιζοντας οτι εγινε καποιο λαθος ρωτησα τι ακριβως χρεωσαν και μου ειπαν...170 ευρω αμοιβη γιατρου (ναι καλα ακουσατε και δεν ηταν ο Σπύρου ουτε εγχειρηση ανοιχτης καρδιας καναμε...μια ρωσίδα ηταν που ειδε το παιδι για 2 λεπτα και αν...) και 150 ευρω τα φαρμακα!!!! ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ 150 ευρω....

Θεωρω σωστο να ενημερωσω καθε γονιο - υποψηφιο θύμα τους για να μην την πατησει σαν εμας και πεσει θυμα ληστειας απο το "νοσοκομειο" αυτο....

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο να θυμωνεις οσο αφορα την τιμη που πληρωσες , ομως στο διαβαλκανικο τετοιες ειναι οι τιμες , εγω εκανα ραμματα στο χερι μου και πληρωσαμε 160 ευρω αλλα ηξερα που πηγα και τι θα πληρωνα . οσο για τις παιδιατρους τις ξερω σχεδον ολες μιας και γεννησα εκει και πιστεψε με ολες κορυφαιες ειναι , καθως και σχεδον ολοι οι γιατροι ποθ εχει το διαβαλκανικο ,δεν προσπαθω να το υποστηριξω αλλα κουκλα ιδιωτικο νοσοκομειο ειναι δεν μπορουσες να φανταστεις οτι κατι αναλογο θα πληρωσεις ? αμα δεν θελεις να πληρωσεις ( οπου εχεις δικιο) υπαρχουνε και τα δημοσια νοσοκομεια τα οποια ειναι επισης πολυ καλα .

Περαστικα στο κοριτσακι σου , σημασια εχει που ειναι πολθ καλα και εκτος νοσοκομειου

Λοιπόν, θα συμφωνήσω εν μέρει με τη grafistria ότι όταν πας σε τέτοια νοσοκομεία ξέρεις ότι θα πληρώσεις τον τζίτζικα αηδόνι! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ!!!!

Ωστόσο, αυτό που δεν καταλαβαίνω και πραγματικά με έχει βάλει σε υποψίες είναι γιατί όλοι οι γιατροί σε στέλνουν στο Διαβαλκανικό να κάνεις όποια επέμβαση και θα γίνω πιο συγκεκριμένη με παραδείγματα.

1ον - Πηγαίνει ο πεθερός μου σε καθηγητή (δηλ. θέση σε δημόσιο νοσοκομείο) για να κάνει επέμβαση στη χολή. Τον στέλνει στο Διαβαλκανικό να κάνουν την επέμβαση! Για 2 βράδια με την αμοιβή του γιατρού 3500euro

2ον - Η μητέρα της κολλητής μου έρχεται από τη Λαμία σε καθηγητή με θέση στο Παπαγεωργίου για να κάνει επέμβαση στο έντερο. Την στέλνει στο Διαβαλκανικό!!!!! Η διαφορά ήταν 800euro και η γυναίκα τα πλήρωσε γιατί πολύ απλά σκέφτηκε ότι για να θέλει αυτός εκεί θέλει τη μίζα του και αν εγώ του τη στερήσω ίσως να μη με προσέξει!

Και ρωτάω. ΓΙΑΤΙ????? Άντε να με πείσεις εμένα τώρα ότι δεν παίζει κυκλωμα!

Στην Αθήνα δεν έχω ζήσει παρόμιο περιστατικό. Εκεί που είναι ο γιατρός σου εκεί πας και κάνεις την επέμβαση.

Και νομίζω ότι αυτό το κύκλωμα έχει δημιουργήσει τις εντυπώσεις για το Διαβαλκανικό, γιατί δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό!!! Πας εκεί για να σε προσεξουν? Γιατί έχουν καλύτερο εξοπλισμό? Πλέον κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Σίγουρα σε στέλνουν για να σου φανε τα λιγοστά λεφτουδάκια σου!!!!!!!

δεν υπαρχει πιο αθλια κλινικη απο το διαβαλκανικο....εμεις θα πηγαιναμε δικαστικα αλλα επικρατησαν οι ψυχραιμοτεροι...

απλα να αναφερω ...ο πατερας μου με καρκινο στο παχυ εντρο νοσηλευτηκε για εναν μηνα και μετα απο απειρες εξετασεις μας ειπαν οτι ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

αυριο ελατε να παρετε εξιτηριο και φερτε και 6 χιλιαδες ευρω...

το βραδυ μελανιασε και εχοντας συννενοηθει με γιατρο δημοσιου νοσοκομειο συγκεκριμενα κατα τυχη ηταν το θεαγενειο(αντικαρκινικο)πληρωσα στις 12 τ αμεσανυχτα αλλα δεν μου εδιναν τον φακελο με τις εξετασεις ...μου λεει ελατε το πρωι να τον παρετε....

το πρωι πηγαμε στο θεαγενειο και καταλαβαν αμεσως οτι το περιστατικο ειναι πολυ σοβαρο και ετοιμαζουν χειρουργειο...μου ζητανε τις εξετασεις και τρεχω να της παρω....

φτανοντας εκει μου λεει η ιδια νοσοκομα και ο ιδιος γιατρος οτι δεν μου δινουν τις εξετασεις (που πληρωσα μεχρι δραχμης)γιατι υπαρχει το ιατρικο απορρητο!!!!!!!!!!και συνεχιζει με ειρωνεια ...μα που να ξερω οτι εσυ εισαι η κορη του??????

μα καλα εναν μηνα εδω μεσα ειχαμε μιλησει απειρες φορες παρουσια του πατερα μου στο δωματιο...ηξεραν πολυ καλα οτι ημου κορη του...

αφου γινεται φασαρια και δεν μου δινουν τον φακελο (εντω μεταξυ μου τηλεφωνουν απο το θεαγενειο και μου λενε γρηγορα φερε τις εξετασεις..σβηνει ο ανθρωπος..μιλαμε τρελο αγχος)

λοιπον του λεω...κοιτα να δεις...θα φας τοσο ξυλο που θα με θυμασαι για 10 ζωες...και αν τυχον παθει κατι ο πατερας μου..στου βοδιου την τρυπα να κρυφτεις θα σε βρω....

να σημειωσω οτι ειμαι εκπαιδευτρια πολεμικων τεχνωνκαι για πρωτη φορα στην ζωη μου μου ηρθε να σπασω στο ξυλο εναν ανθρωπο...

φωναζει σεκιουριτη αλλα μαντεψτε...ηταν μαθητης μου απο το γυμναστηριο...

εκει λοιπον αυτα που του διδαξα χρονια επιασαν τοπο...(αυτοσυγκρατηση,σεβασμος,)

με ηρεμια παμε κατευθειαν στον διευθυντη και μου δινει τις εξετασεις.......

με την ευκαιρια να ευχαριστησω το Θεαγενειο νοσοκομειο θεσσαλονικης ολους τους γιατρους ,ολες τις νοσοκομες γιατι επιτελουν λειτουργημα...

επειτα απο 6 χρονια συνεχης φροντιδας ,μολις χτες μας διαβεβαιωσαν οτι πολεμησαμε τον καρκινο...

ο Θεος να τους εχει υπο την σκεπη του..

οσο για το διοαβαλκανικο να μην αξιωσει κανεναν ανθρωπο η παναγια να παει εκει..εμποριο λευκης σαρκος γινετε και τιποτα αλλο...ασε που ειναι και ασχετοι οι ανθρωποι.

franklin ζήτησες ανάλυση λογαριασμού?Είμαι πολύ περίεργη να δω τι ακριβώς σου χρεώσανε..Ο ορός σας θα ήταν κανένας φυσιολογικός (γράφει στην ετικέτα sodium chloride) ή το πολύ με δεξτρόζη που δίνεται στα παιδιά (κίτρινα γράμματα στην ετικέτα dextrose+sodium chloride) που το κόστος τους είναι περίπου 1,57 και 1,42 ευρώ αντίστοιχα.Άντε ίσως να τον εμπλουτίσανε και με κανένα φάρμακο αλλά τι ήταν αυτό?Απόσταγμα διαμαντιού? :shock:

Τι ασφάλεια είχατε?Γιατί ανάλογα με το ταμείο είναι οι παροχές κι αυτό 'εχει σχέση και με τα φάρμακα.Κάποια ταμεία δίνουν όλα τα φάρμακα,οπότε δεν πληρώνεις τίποτα,άλλα πληρώνουν για συγκεκριμένες κατηγορίες φαρμάκων κι εσυ για τα υπόλοιπα κλπ

demi δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα να μη σου δώσουν αντίγραφα από τις εξετάσεις του!!Κάνεις μια αίτηση και είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν σε 2-3 εργάσιμες φωτοτυπίες από όλες τις εξετάσεις και τα πορίσματα.Και στη δική σας περίπτωση λόγω του επείγοντος έπρεπε να τα δώσουν την ίδια στιγμή.Στο κάτω κάτω αν δεν ήθελαν να τα δώσουν στα δικά σου χέρια ας τα έστελναν αυτοί κατευθείαν στο Θεαγένειο!Ε για 6000 μέχρι και περπατώντας έπρεπε να πάνε!!!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά! :)

Διαφημίσεις

Oσον αφορα στο οτι "τοσο χρεωνουν" θα διαφωνησω και εκει ακριβως ειναι που εγινα εξω φρενων γιατι φανηκε οτι χρεωνουν ο,τι τους κατεβει...

Συγκεκριμενα. Γεννησα και τα δυο μου παιδια στο Διαβαλκανικο και πληρωσα για καισαρικη 1900 ευρω για 5 διανυκτερευσεις. Ητοι 380 ευρω τη βραδια συμπεριλαμβανομενου κοτζαμ εξοδα χειρουργειου καισαρικης-φαρμακα επεμβασης-επισκληριδιου- περιθαλψη νεογνου-υγειονομικο υλικο και για τους δύο μας μπολικο....και αμοιβη νεογνολογου. ΟΛΑ ΑΥΤΑ 380 ευρω τη βραδια!!!!

Και τωρα βαλαμε εναν ορό και μας τσεκουρωσανε 450 ευρω χωρις να κανουμε καν εγχειρηση,χωρις αναισηθησια χωρις τιποτα? :?

Απλα κλεβουνε αναλογα πώς θα σε κοψουνε αν εχεις χρονο να το σκεφτεις και να τους ξεφυγεις (βλ. τοκετος )ή θα σε πατησουν στην αναγκη και θα σε γδαρουν....

Οσο για το αν ειναι ετσι ολα τα ιδιωτικα οχι δεν ειναι...υπαρχουν κι αλλες ιδιωτικες κλινικες στη Θεσσαλονικη που ομως χρεωνουν λογικοτατα... Ιδιωτικο δεν σημαινει παντα και κλοπη-ληστεια απο μερους τους.... :wink:

Και να σκεφτειτε οτι εχω ασφαλεια δημοσίου πού να μην ειχα τι θα πληρωνα...

Α ξεχασα να σας πω οτι το δωματιο δεν ειχε τουαλετα και ημουν αναγκασμενη να σερνω το μωρο με τον ορό στην κοινοχρηστη τουαλετα για να μην το αφησω μονο του στο δωματιο και βγαλει τον ορό...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ?

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Θα συμφωνήσω με τις προλαλλήσαντες. Ειναι άθλιο "ξενοδοχείο" και όχι νοσοκομείο....

Κάτι ανάλογο είχα και εγώ demi με την μητέρα μου η οποιά χειρουργήθηκε εκεί για ένα μικρό όγκο σε αδένα (εγχείρηση ρουτίνας μας είπαν) και τελικά μας προέκυψε καρκίνος στους λεμφαδένες. Μας τρομοκράτησαν, τις έκαναν τρομερές εξετάσεις και φοβερα επίπονες και αφού έκανα μια τρελλή φασαρία για να πάρω τον φάκελο φύγαμε για το Θεαγένειο, οπου μας είπαν ότι όλα τα παραπάνω ήταν περιττά.

Περάσαμε εκει τον γολγοθα μας αλλά με την βοήθεια και την στίρηξή όλου του προσωπικού σήμερα η μαμά μου είναι υγιείς.

Καταπολέμησαν τον καρκίνο και την εξάπλωσή του.

Τους ευχαριστώ μεσα απο τα βάθυ της καρδιά μου και μακάρι ο Θεός να τους δινει δύναμη να γιατρεύουν τους ανθρώπους.

Οσο για το διαβαλκανικό δεν θέλω ουτε απ εξω να περάσω.

Ειναι άθλιο........

g07Lp2.png

KOΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 2 ΒΡΑΔΥΕΣ ΑΠΟ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΒΡΟΓΧΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 880 € ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ι ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ( ΜΑΛΛΟΝ ) ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΡΧΟΤΑΝ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΞΙΣΟΥ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΤΛ.ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

rQGhp3.png

εμενα παλι κοριτσια και στη γεννα οτι διαβασα στο ενημερωτικο φυλλαδιο μου χρεωσαν χωρις τιποτα παραπανω ,και οταν ο πατερας μου επαθε σηψαιμια στο ποδι του και τρεχαμε μεσα στη νυχτα τον εκαναν τελειως καλα χωρις κανενα προβλημα , και μιλαμε για εναν ανθρωπο 82 ετων τοτε με 4πλο bypass πολλα πολλα χαπια καθημερινως και αλχαιμερ στην αρχη του τοτε . Σε οτιδηποτε αλλο νοσοκομειο αν τον πηγαιναμε σιγα μην τον περναμε ζωντανο πισω . Δεν ειμαι υποστηριχτρια του Διαβαλκανικου απλως εμας μονο καλο μας εχει κανει .

Να αναφερω οτι πριν απο τον πατερα μου ειχα κανει εγω μια επεμβαση ...βγηκα απο το χειρουργειο και σας το ορκιζομαι περασε μονο μια νοσοκομα στις 12 το βραδυ και αυτο για να ελεγξει αν κοιμαται κανεις στο διπλανο κρεββατι..ειχα ζητησει 2κλινο αλλα δεν ειχε αλλο ατομο μεσα και φοβοτανε μηπως κοιμηθει καποιος συνοδος εκει..Νοσοκομα ειδα ξανα την αλλη μερα στις 11 οπου οπως ολα τα ξενοδοχεια επρεπε να αδειασω το δωματιο..αν ειχα καποια επιπλοκη θα με βρισκανε πεθαμενη το πρωι...

δεν περασε κανενας αλλος..και να σημειωσω οτι ηταν πολυ βαρεια αναισθησια!

ο λογαριασμος ηρθε παραφουσκωμενος και χρεωσαν και ΠΑΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!Ξερετε τι ειναι η παγοθεραπεια?καποια παγακια που πηρα μονη μου για να ελαττωσω το πριξιμο...μα τι νερο ηταν αυτο πια ?ιαματικο?

δεν ξερω για τα αλλα νοσοκομεια..αλλα το θεαγενειο ειναι υποδειγμα νοσοκομειου!!

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ

rQGhp3.png

Αλεκα εγω δεν ειπα οτι ειμαι δυσαρεστημενη απο τις παροχες τους ΑΛΛΑ οτι χρεωσαν τον κουκο αηδονι...ητοι 170 ευρω επισκεψη απο μια παιδιατρο 25 χρονων και αλλοδαπη...και 150 ευρω εναν ορό.... Αν αυτο δεν ειναι ληστεια τοτε τι ειναι? Σε βρηκαμε δηλαδη στην αναγκη και θα σε πατησουμε κατω? :roll: