Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ενδοεπικοινωνία SOS

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη καλώς σας βρήκα ..... Είμαι μια νέα μανούλα που σας παρακαλουθώ πολύ καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας. Αγόρασα πριν απο δυο μήνες την ενδοεπικοινωνία της Fisher Price η οποία βούιζε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην ακούω το μωρό. Επικοινώνησα με τα κεντρικά της Fisher Price και μου αντικατέστησαν την συσκευή με ένα πιο καινούργιο μοντέλο. Η νέα συσκευή ενώ τις δυο πρώτες μέρες δούλεψε πάρα πολύ καλά στην συνέχεια αρχίσε να βουίζει αρκετά.Θα ήθελα να μου πείτε αν είχατε παρόμοιο πρόβλημα και πως το αντιμετωπίσατε, ή ακόμα αν κάνω κάτι λάθος εγώ....Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)

Διαφημίσεις

Αγαπητά μέλη καλώς σας βρήκα ..... Είμαι μια νέα μανούλα που σας παρακαλουθώ πολύ καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας. Αγόρασα πριν απο δυο μήνες την ενδοεπικοινωνία της Fisher Price η οποία βούιζε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην ακούω το μωρό. Επικοινώνησα με τα κεντρικά της Fisher Price και μου αντικατέστησαν την συσκευή με ένα πιο καινούργιο μοντέλο. Η νέα συσκευή ενώ τις δυο πρώτες μέρες δούλεψε πάρα πολύ καλά στην συνέχεια αρχίσε να βουίζει αρκετά.Θα ήθελα να μου πείτε αν είχατε παρόμοιο πρόβλημα και πως το αντιμετωπίσατε, ή ακόμα αν κάνω κάτι λάθος εγώ....Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-)

καλημερα...μπορεις να παρει παλι τηλεφωνο και να το πεις..μηπως δεν τη βαζεις στο σωστο καναλι?

παντως πιστευω θα την αντικαταστησουν..γιατι δεν τους ζητας και οδηγιες απ[ο το τηλεφωνο?εμενα μου αντικαταστησανε το μουσικο περιστρεφομενο μετα απο ενα χρονο!

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την ενδοεπικοινωνια της συγκεκριμενης εταιριας:evil::evil:

και ετσι εχουμε ακξομα την μικρη στο ιδιο δωματιο με εμας μεχρι να βρουμε λυση πως θα την ακουμε την νυκτα

λολ

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

καλημερα...μπορεις να παρει παλι τηλεφωνο και να το πεις..μηπως δεν τη βαζεις στο σωστο καναλι?

παντως πιστευω θα την αντικαταστησουν..γιατι δεν τους ζητας και οδηγιες απ[ο το τηλεφωνο?εμενα μου αντικαταστησανε το μουσικο περιστρεφομενο μετα απο ενα χρονο!

Αυτό σκοπεύω να κάνω σήμερα να τους πάρω τηλέφωνο....ήδη μου το αντικατέστησαν μια φόρα, άρα κάτι δεν κάνω σωστά εγω

Διαφημίσεις

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την ενδοεπικοινωνια της συγκεκριμενης εταιριας:evil::evil:

και ετσι εχουμε ακξομα την μικρη στο ιδιο δωματιο με εμας μεχρι να βρουμε λυση πως θα την ακουμε την νυκτα

λολ

Εγω τον έβγαλα απ'το δωμάτιό μας αλλά σηκώνομαι αρκετες φορές τη νύχτα για να τον δω....Αν υπάρχει κάποια λύση ενημέρωσε με σε παρακαλώ

Έτσι την πατίσαμε και εμείς με την πρώτη ενδοεπικοινωνία που πήραμε. Ήταν της chicco το πιο φθηνό μοντέλο...(περίπου 50?) μας είχε πάρει τα αυτιά από τα παράσιτα...δεν αντεχόταν. Μέχρι που πήραμε την πιο ακριβή της ίδιας εταιρίας (περίπου 100?) και από τότε σωθήκαμε! Φοβάμαι κορίτσια ότι θα μάλλον θα πρέπει να την αλλάξετε! Σας το λέω σαν παθούσα.