Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟΥ

LIA78

Recommended Posts

Ψάχνω ένα σχετικά καλό υποκοριστικό για το όνομα Σωτήρης. Καμιά ιδέα εκτός από τα Σώτος, Σώτης Άκης? 'Ελπίζω να εχετε καλές ιδέες γιατί πραγματικά δεν μου έρχετε τίποτα το μυαλό.

Διαφημίσεις

Λίγο τραβηγμένα βγαίνει το Τάκης αλλά γιατί ψάχνεις υποκοριστικό;;; Μια χαρά όνομα είναι και η μόδα πια είναι τα ονόματα να λέγονται ολόκληρα...

Λίγο τραβηγμένα βγαίνει το Τάκης αλλά γιατί ψάχνεις υποκοριστικό;;; Μια χαρά όνομα είναι και η μόδα πια είναι τα ονόματα να λέγονται ολόκληρα...

Δεν μου αρεσουν τα υποκοριστικα αλλα το κακο είναι ότι δεν μου αρεσει και το Σωτηρης. Για αυτο ψαχνω...

Το Τάκης δεν μου αρεσει επισης. Είμαι δύσκολη ε?

Το Αρης βγαινει λες ή με τιποτα?

Το Άκης δε μου αρέσει καθόλου, είναι και ξεπερασμένο σαν το Σούλα, Κούλα, Τούλα :)

Πάντως το Σωτήρης είναι μια χαρά όνομα, γιατί το έχεις πάρει τόσο στραβά;

Κάτι αλλο δεν νομίζω να υπάρχει εκτός πια αν αλλάξετε εντελώς όνομα..

Διαφημίσεις

Το Ακης δεν μου αρεσει και εμενα. Το εχω παρει στραβα γιατι είχαμε εναν συμμαθητη στο σχολειο που τον κοροιδευαμε χρονια και το εχω συνδιασι ασχημα. Ονομα να αλλάξουμε δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση. Το Αρης μου ηρθε σε στιγμη απελπισιας...

Ευχαριστώ πάντως για την προσπαθεια. Αν σας ερθει κατι άλλο εμπνευσμενο πειτε μου!

Ειναι ο μονος Σωτηρης (Γεωργουλης) που μου δινει κουραγιο. Γιατι μετα υπαρχει και ο Σωτηρης Μουστακας, Καλυβατσης κλπ. Το μονο υποκοριστικο που μου ερχεται στο μυαλο τις τελευταιες μερες ειναι το 11888 (τι νουμερο).

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...