Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημερα σας! Θα ηθελα να που πειτε αν ξερετε και σε οποια περιοχη να ειναι, δεν με πειραζει, εκκλησια που να δεχεται στον προαυλιο χωρο της να γινει catering.Ευχαριστω εκ των προτερων κοριτσια:)

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Αγ.Ειρηνη , Παλαιά Φωκαια.

Ωραιο εκκλησάκι με ερκετό χωρο κάτω απο καλη σκιά απο δεντρα για το κετερινκ.Πηγα πριν απο 10 μερες σε βαπτηση και ηταν ομορφα.

Μακριά απο δρομο πράγμα που ειχα χαλαρωσει με το θεμα των παιδιών...

Για δες το...Ηταν πολύ καλό.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Άγιος Νικολαος Ρηγιλλης,Πετρου και Παυλου στον Υμηττο.Εαν θυμηθω και κατι αλλο θα σε ενημερωσω.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Αγ.Ειρηνη , Παλαιά Φωκαια.

Ωραιο εκκλησάκι με ερκετό χωρο κάτω απο καλη σκιά απο δεντρα για το κετερινκ.Πηγα πριν απο 10 μερες σε βαπτηση και ηταν ομορφα.

Μακριά απο δρομο πράγμα που ειχα χαλαρωσει με το θεμα των παιδιών...

Για δες το...Ηταν πολύ καλό.

Δεν εχω τυχει να παω σε καποια βαπτιση, αλλα εχει παει μια φιλη μου στο συγκεκριμενο μερος και μου ειπε οτι ηταν υπεροχα!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μεχρι τωρα:D!!!Μη γελααετε αλλα...κατα που πεφτει η Παλαια Φωκαια:oops:?

Στην ανάβυσσο:D

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Στην Μονή Πεντέλης έχουμε κλείσει εμείς. Μια υπέροχη εκκλησια είναι και οι αγιοι Θεοδωροι στην Ανοιξη. Επίσηε ειναι ενα μοναστηρι στον Ωρωπο. Ποιες περιοχες σε ενδιαφέρουν?

Επίσης μπορεις να παρεις τηλ. σε ενα catering να σου πουνε ιδεες. Αυτοι θα ξερουν καλυτερα.

Στην Μονή Πεντέλης έχουμε κλείσει εμείς. Μια υπέροχη εκκλησια είναι και οι αγιοι Θεοδωροι στην Ανοιξη. Επίσηε ειναι ενα μοναστηρι στον Ωρωπο. Ποιες περιοχες σε ενδιαφέρουν?

Επίσης μπορεις να παρεις τηλ. σε ενα catering να σου πουνε ιδεες. Αυτοι θα ξερουν καλυτερα.

Δεν υπαρχει προβλημα για την περιοχη -αρκει βεβαια να μην ειναι Βολος π.χ- ας ειναι στα ορια Αττικης ή κοντινα προαστια(Λουτρακι, Παχη κλπ)

Οσο για το catering...δεν το ειχα σκεφτει:(! Πολυ καλη ιδεα LIA78, εχεις δικιο!!!

4usdp3.png

Επίσης πολυ ωραιο είναι ενα εκκλησακι στη Λουτσα, νομίζω Αγ. Ιωάννης. Είναι ψηλά και έχει πολύ ωραια θέα. Αν έχει καλό καιρό κάνει έξω το μυστήριο και είναι πολύ ωραία.

Δες εδω τους Αγ. Θεοδώρους στην Ανοιξη. Ειναι φανταστικά και νοικιάζει έξω χώρο για catering. Εμεις δεν βρήκαμε ημερομηνία. Εσυ μπορεί να σταθείς πιο τυχερη.

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=86

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Καλημερα σας! Θα ηθελα να που πειτε αν ξερετε και σε οποια περιοχη να ειναι, δεν με πειραζει, εκκλησια που να δεχεται στον προαυλιο χωρο της να γινει catering.Ευχαριστω εκ των προτερων κοριτσια:)

Δεν ξερω αν εχεις βρει κατι,

εμεις καναμε catering στην εκκλησια του Αγιου Βασιλειου στον Αγιο Δημητριο (Μπραχαμι).

Εχει πολυ ωραιο χωρο απο πισω με δεντρακια, παγκακια και ακριβως απεναντι βρισκεται παιδικη χαρα.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!!!!

Ενδιαφέρομαι και εγώ για εκκλησια που να δεχεται στον προαυλιο χωρο της να γινει catering.

Ειναι αλήθεια ότι δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω σε catering που προτείνει κάποια κοπέλα παραπάνω !!!

Μήπως έχεται κανένα τηλ. από catering για να ρωτήσω & πόσο περίπου είχετε δώσει το άτομο ;

Ευχαριστώ !!!