Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ελπιδα μου αν θυμαμαι καλα σου λενε οτι εχει μεγαλο κεφαλακι?2-3 εβδομαδες πιο μεγαλο? τι εγινε τελικα?εκανες καμια αλλη εξεταση?για πες μας γιατι με ενδιαφερει κι εμενα το μωρακι μου εχει μεγαλυτερο κεφαλι για την εβδομαδα του αλλα δε μου ειπε κατι ο γιατρος αντιθετως μου λεει ολα οκ αλλα ακομα δεν εχω κανει την εξεταση doppler. ειμαι στην 30η εβδομαδα.

εαν ειναι αυτο, δεν υπαρχει προβλημα. κι εμας δειχνει μεγαλυτερο, δεν ειναι κακο ειπε ο γιατρος, απλα ειναι μεγαλο μωρακι!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ,ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ.....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΣΟ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ......Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Κ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ....ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΜΕΤΑ .......????????

evitaki

θα μπορουσαν να ειναι λαθος οι μετρησεις, εστω κι αν του ξεφυγε 1 χιλιοστο.παρολα αυτα ενα μεγαλο κεφαλακι δεν υποδηλωνει κατι κακο!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Σου εκανε αλλος τον υπερηχο.Στο ιδιο μηχανημα ομως ή σε αλλο ;;Γιατι εχει μεγαλη σημασια!Εχει διαφορα μηχανημα απο μηχανημα

QJZup3.png

bxuCp3.png

Καλημερα

Σου εκανε αλλος τον υπερηχο.Στο ιδιο μηχανημα ομως ή σε αλλο ;;Γιατι εχει μεγαλη σημασια!Εχει διαφορα μηχανημα απο μηχανημα

ΣΤΟ ΙΔΙΟ!!ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΝΟΣ. ΛΑΡΙΣΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

evitaki

και σε μία φίλη μου ήταν μεγαλύτερο και της το έλεγε προς το τέλος της εγκυμοσύνης της όλη την ώρα ο γιατρός, αλλά όχι ότι είναι πρόβλημα για το μωρό αλλα για τη γέννα επειδή ήταν μικροκαμωμένη η φίλη μου. Σε μένα ενώ πάντα στις μετρήσεις ήταν τέλεια, στις τελευταίες τρεις εβδομάδες μου τη μέτραγαν 3 εβδ μικρότερη..... αλλα ήταν μια χαρά!!!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

ΣΤΟ ΙΔΙΟ!!ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΝΟΣ. ΛΑΡΙΣΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Άδικα αγχώνεσαι κοπέλα μου ο γιατρός σου ποτέ επιστρέφει σε ποιον πας στο πανεπιστημιακό είμαι και εγώ από Λάρισα γιαυτο σε ρωτώ και εγώ εκεί πάω στο νοσοκομείο το κάθε χέρι γιατρού διαφέρει έξαλλου τα μηχανήματα δεν είναι πάντα στάνταρ στις αίθουσες που πας μπορεί να ήταν στον ίδιο χώρο αλά μπορεί να μην ήταν το ίδιο μηχάνημα

.....

Διαφημίσεις

Άδικα αγχώνεσαι κοπέλα μου ο γιατρός σου ποτέ επιστρέφει σε ποιον πας στο πανεπιστημιακό είμαι και εγώ από Λάρισα γιαυτο σε ρωτώ και εγώ εκεί πάω στο νοσοκομείο το κάθε χέρι γιατρού διαφέρει έξαλλου τα μηχανήματα δεν είναι πάντα στάνταρ στις αίθουσες που πας μπορεί να ήταν στον ίδιο χώρο αλά μπορεί να μην ήταν το ίδιο μηχάνημα

ΤΟΝ Κ. ΜΑΔΕΜΤΖΗ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΜΕ ΔΕΙ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΗΡΕΜΩ...ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

evitaki

Να ρωτησω κατι;;;Εμπειρια δεν εχω, αφου ακομα ουτε καν εγκυος δεν ειμαι αλλα εγω το σκεφτομαι και λιγο πονηρα...Τι γεννα θα κανεις;Φυσιολογικη ή καισαρικη;;Μηπως ολα αυτο ειναι ενας προλογος για να σου πουν οτι, επειδη το κεφαλι ειναι μεγαλο και θα ειναι δυσκολο με φυσιολογικο, να κανεις καισαρικη;;Αυτο συμφερει αλλωστε τους περισσοτερους γιατρους..ελαχιστες οι εξαιρεσεις!

Δεν ξερω...απλα λεω!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

Να ρωτησω κατι;;;Εμπειρια δεν εχω, αφου ακομα ουτε καν εγκυος δεν ειμαι αλλα εγω το σκεφτομαι και λιγο πονηρα...Τι γεννα θα κανεις;Φυσιολογικη ή καισαρικη;;Μηπως ολα αυτο ειναι ενας προλογος για να σου πουν οτι, επειδη το κεφαλι ειναι μεγαλο και θα ειναι δυσκολο με φυσιολογικο, να κανεις καισαρικη;;Αυτο συμφερει αλλωστε τους περισσοτερους γιατρους..ελαχιστες οι εξαιρεσεις!

Δεν ξερω...απλα λεω!

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ:?::?::?::?:ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ DOPPLER K ΘΑ ΔΟΥΜΕ......

evitaki

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ:?::?::?::?:ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ DOPPLER K ΘΑ ΔΟΥΜΕ......

Και θα σε ξεγεννησει ο γιατρος που σε παρακολουθει;;

Οπως και να εχει,οπου και να γεννησεις,η καισαρικη ειναι πιο βολικη για τους γιατρους, πιο ευκολη...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

Καλημέρα ελπίδα γεωργία ποιος γιατρός ήταν την δεύτερη φορά ? μην αγχώνεσαι άλλα καλά θα πάνε πρωινά πας ?

ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΩ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ.....

evitaki

ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΩ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ.....

Αχ αυτά είναι λίγο τα παράξενα τα πρωινά τι να σου πω πόντος όλοι οι γιατροί κινάγανε την καισαρική ο γιατρός σου θα έρθει στον τοκετό ? τι σου είπε ? κανονίσατε να έρθει

.....

Αν η β επιπέδου ήταν καλή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Για να καταλάβεις το δικό μου το μωράκι στη β επιπέδου είχε μεγάλο κεφάλι (πάνω από 1 εβδομάδα),ο γιατρός δεν είπε τίποτα,ότι είναι κάτι ανησυχητικό.Στην πορεία σιγά σιγά στις μετρήσεις έφθασε στο 50% στο μέσο όρο δηλαδή,ούτε γι αυτό είπε κάτι.Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα γονιδιακό,δηλαδή άλλοι άνθρωποι έχουν μεγάλα κεφάλια κι άλλοι μικρά.Το θέμα είναι γιατί ανησύχησες εσύ.Σου είπαν κάτι ότι δεν του άρεσε?Μήπως είδαν και κάτι άλλο?Γιατί αυτό από μόνο του πρώτη φορά ακούω ότι είναι πρόβλημα!

Αν η β επιπέδου ήταν καλή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Για να καταλάβεις το δικό μου το μωράκι στη β επιπέδου είχε μεγάλο κεφάλι (πάνω από 1 εβδομάδα),ο γιατρός δεν είπε τίποτα,ότι είναι κάτι ανησυχητικό.Στην πορεία σιγά σιγά στις μετρήσεις έφθασε στο 50% στο μέσο όρο δηλαδή,ούτε γι αυτό είπε κάτι.Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα γονιδιακό,δηλαδή άλλοι άνθρωποι έχουν μεγάλα κεφάλια κι άλλοι μικρά.Το θέμα είναι γιατί ανησύχησες εσύ.Σου είπαν κάτι ότι δεν του άρεσε?Μήπως είδαν και κάτι άλλο?Γιατί αυτό από μόνο του πρώτη φορά ακούω ότι είναι πρόβλημα!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2 ΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ,ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ????ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΩΝ,1 ΠΑΙΔΙ........

evitaki

Τα ιδια ειπαν και σε μενα αλλα επειδη τα εχω ακουσει 2 φορες (και στον πρωτο γιο τα ιδια)δεν αγχωθηκα..και βγηκαν και τα 2 κουκλια υγιεστατα με τελειο κεφαλακι.αμνιοπαρακεντηση εκανες?