Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

melina_g

Recommended Posts

Μανούλες μήπως έχει πάρει καμια μπισκοτάκια απο την μπισκοτούλα; Θα ήθελα αν είναι εύκολο εντυπώσεις (δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν όχι θα εκτιμούσα να μου στέλνατε πμ). Επίσης επειδή είμαι Αθήνα λέτε όταν θα μου τα στείλει να τα παραλάβω σκόνη και θρύψαλλα;

Αν πάλι ξέρετε κάπου εδώ στην Αθήνα να φτιάχνουν έτσι όμορφα μπισκοτάκια, νόστιμα, σε καλές τιμές για να γλυτώσω το σπάσιμο και τα μεταφορικά πείτε μου!

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΠΙΣΟΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ SITE NA TA ΔΕΙΣ.ΕΓΩ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ.

Καραβάκι θα ήθελα αλλά ειλικρινά για ακριβούτσικο δεν νομίζω πως θα μπορέσω. Με ενδιαφέρει όμως να τρώγονται κιόλας. Γι΄αυτό ρώτησα και για την μπισκοτούλα.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Κανένας γνωστός στη Χαλκίδα σου βρίσκεται;;;Εμείς κάναμε τη βάφτιση εκεί, και είχαμε επίσης θέμα καραβάκι!!!Τα ήθελα στρογγυλά, με ξυλάκι κάτω, σαν γλυφιτζούρια, τιρκουάζ, γύρω-γύρω κίτρινο, και πάνω ζωγραφισμένο ένα καραβάκι!1,5 ευρώ κόστισε. 2 ευρώ είχε, αλλά της είπα και καλά να τα κάνει μικρότερα και να βγει 1,5. Guess what!Ηταν ακριβώς το ίδιο!!!!Μου έδωσε και γυάλες με ζάχαρη για να τα καρφώσω και να φαίνονται ωραία. Στο λέω σαν ιδέα, αλλά στη θέση σου θα έψαχνα να βρω από Αθήνα. ΑΝ θες, πες μου να σου στείλω φωτό να δεις και τα άλλα που ετοιμασαμε με θεμα το καραβάκι!!!

Vd4Sp3.png

Eγω ειχα το μπισκοτο αλογακι απο την Μπισκοτουλα!

Μια χαρα ηταν στην γευση, ηταν και αεροστεγως συσκευασμενα,οποτε τα τρωγαμε και μετα την βαφτιση. Ενταξει ενα μπισκοτο ειναι μην φανταστεις κατι τρελο...αλλα ηταν ευγευστο και τραγανο!

Για την μεταφορα δεν ξερω, αλλα με ΚΤΕΛ θα ερθουν καλα...

Η τιμη ηταν 1,20 το ενα,λογικη νομιζω και εγραψε και το ονομα της μικρης. Οτι αλλο θες πες μου!

Διαφημίσεις