Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λίγο βοήθεια από τις πιο έμπειρες...

Recommended Posts

Καλησπέρα σας... Είμαι 25 χρονωνκαι διανύω την 16 εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου... Είμαι δασκάλα σε ένα πολύ πολύ μικρό μέρος και όλοι ασχολούνται με εμένα!!! Όλοι λοιπόν με ρωτάνε γιατί δεν πάχυνα, γιατί δεν φούσκωσε η κοιλιά μου, αν ακούω και νιώθω το μωρό... και με αγχώνουν! Δεν έχω βάλει κιλά, η κοιλιά μου μόλις που προεξέχει και δεν έχει νιώσει το μωράκι μου! Έπρεπε κάτι από αυτά να έιναι διαφορετικό;;; Μέχρι τώρα όλα είναι καλά, αυριο θα κάνω το Α-test!

Διαφημίσεις

Γιατί ακούς τον καθένα και σε αγχώνει??? Ο γιατρός σου τι σου έχει πεί??? Αμα είσαι καλά με αυτον γιατι βάζεις στο κεφαλάκι σου ότι λέει ο καθένας και χαλιέσε???

Αφου όλες οι εξτάσεις είναι καλές όπως λές δεν έχεις να φοβάσαι κάτι!!!

ουτε εγω εχωβ παχυνει κ ειμαι ηδη στην 15 εβδομαδα μετα τον πεμπτο πες στους γνωστους σου οτι αρχιζει να φαινετε κ να περνεις βαρος κ νομιζω μετα την 18 εβδομαδα θα νιωσεις το μωρο

Μια χαρά είσαι Kikitsa,ας τους να λενε...αν η διατροφή σου είναι σωστή και καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σ'αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σου δεν χρειάζεται να πάρεις κιλά για να είσαι καλά...άσε που είναι και νωρίς ακόμα...αν είχες πάρει απο τώρα, στον 9ο δε θα μπορούσες να κάνεις βήμα...εγώ σε λίγο κλέινω τον 6ο, έχω πάρει 6 κιλά και πάλι κουράζομαι, νιώθω οτι έχω βαρύνει...όσο για το πότε θα φανεί η κοιλίτσα σου αυτό έχει να κάνει με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας και τέλος είναι όντως πολύ νωρίς για να νιώσεις το μωράκι σου, όπως είπε και η ladycat μετά την 18η συνήθως και αυτό πάλι είναι σχετικό, και μη φανταστείς οτι θα κάνει και κωλοτούμπες όλη μέρα:) στην αρχή άλλες μέρες θα το νιώθεις και άλλες όχι, μην αγχώνεσαι....περιμένουμε τα νέα σου απο την αυχενική διαφάνεια

gNrhp2.png

Kικιτσα μου ειναι νωρις να βαλεις κιλα και να ακουσεις το μωρακι σου.Εγω το ενιωσα 19 εβδομαδα και κιλα τωρα αρχισα να περνω και η κοιλια τωρα αρχισε να φαινετε,στο πρωτο αργει να φανει κοντα στον 5ο θα φανει οτι εισαι εγκυος.Εσυ να κοιτας την εγκυμοσυνη σου και το νινι σου και να μην ακους κανεναν.Κι εγω ελεγα δεν παχαινω ρωτουσα ολοι την ωρα τον αντρα μου αν εχω κοιλια αλλα ολα τελικα πηραν το δρομο τους.

Με το καλο το μωρακι σου και καλα αποτελεσματα στο τεστ.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Διαφημίσεις

Μην καθεσαι και ακούς τον καθενα....

τα ίδια μου έλεγαν και εμενα...

είχα πολύ μικρή κοιλιά.άρχισε να φαίνεται στον 7ο μήνα που φορεσα καλοκαιρινα.και στους επομενους μηνες η κοιλιτσα εξακολουθησε να παραμενει μικρη παρολο που πήρα 12 κιλά...

όλοι μου ελεγαν,τι παιδι θα κανεις εσυ,κουνέλι?

και με εκνευριζαν!

τελικά ο μπεμπης γεννηθηκε 3.500 κιλά όπως είχε προβλέψει με τον υπέρηχο γιατρός μου.

μόνο τον γιατρο σου ακου και κανεναν αλλο!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

μια χαρα εισαι κικιτσα. μην ακους κανεναν ,μονο τον γιατρο σου.εγω στις 32 εβδομαδες ειχα παρει 6 κιλα και ειχα πολυ μικρη κοιλια μεχρι που γεννησα και ας πηρα.11 κιλα συνολικα.ειναι θεμα σωματοτυπου.αστους να λενε ,εσυ απλα τρωγε σωστα.καλα αποτελεσματα εξετασεων.

Fa3Lp2.png

μην αγχωνεσαι καλη μου, κι εγω μονο 10 κιλα εβαλα τα οποια εφυγαν μανι μανι και τον πιτσιρικο τον αισθανθηκα 4μιση μηνων.. μην ακους κανενα οπως σου παν και τα αλλα κοριτσια.. μονο το γιατρο κ το ενστικτο σου.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

πρωτον εισαι μικρουλα και ειναι το πρωτο σου μωρακι,η κοιλια μπορει να αρχισει να φαινεται απο τον 6ο,δευτερον ειναι πολυ καλο που δεν εχεις βαλει κιλα!τριτον το πρωτο μωρακι το νιωθουμε μετα την 20η εβδομαδα και τεταρτον απο τον κοσμο θα ακουμε παντα μ....ιες και κακιες οποτε καλα θα κανεις να τους ''γραψεις''και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,εχουμε αρκετη αγωνια κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης,δεν μας χρειαζεται και επιπλεον αγχος απο τον καθε ανεγκεφαλο...καλη συνεχεια και μην ασχολεισαι ΚΑΘΟΛΟΥ.;)

Διαφημίσεις

ποτε μην ακουσ κανεναν εκτοσ το γιατρο σου ετσι κανουν παντα οι γυρω μασ προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και να χαρεισ οσο μπορεισ αυτο που σου συμβαινει!!!να εχεισ μια καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!

Όντως έχουν δίκιο τα κορίτσια , με κάλυψαν απόλυτα!Και όσο για τα κιλά μην ανησυχείς και εγώ στην 16 εβδομάδα 2-3 είχα πάρει και τώρα εχω φτάσει τα 15!!!

Με το καλό το μωράκι σου!

Δεν έχω βάλει κιλά!

Τυχερουλα!!! μην αγχωνεσαι, το μωρο παιρνει ο,τι χρειαζεται.

η κοιλιά μου μόλις που προεξέχει !

αυτο ειναι φυσιολογικο, ειναι νωρις ακομη. Επισης στον ενατο οταν δεν θα χωρας απο την μπαλκονοπορτα, παλι φυσιολογικο θα ειναι:-):smile::-)

δεν έχει νιώσει το μωράκι μου! Έπρεπε κάτι από αυτά να έιναι διαφορετικό;;;

το μωρακι σου θα το ακουσεις την 19η εβδομαδα. Στις πρωτοτόκες αργει συνηθως. Τον γιο μου τον ακουσα στη 19η και την κορη μου στη 18η.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Κικιτσα εγω αρχισα να παιρνω κιλα μετα τον τεταρτο και η κοιλια μου τωρα αρχιζει να φαινεται που ειμαι στην 23η εδβομαδα. Το μωρακι το καταλαβα πριν δυο εβδομαδες. Μην αγχωνεσαι ολα καλα πανε.

να τους πεις πως εχεις πολυ καλο μεταβολισμο και αντι να παχαινεις τα ωφελιμα που τρως τα παιρνει το μωρο σου! εγω μετα τος 5ο εκανα κοιλια στο 1ο μου γιατι δεν υπαρχει ελαστικοτητα στο σημειο και ειναι πιοοοο"σφιχτα" τα πραματα ( ...στο δευτερο απο τον τριτο βεβαια ηταν προετοιμασμενη η ελαστικοτητα της κοιλιας μου οποτε ημουν σαν 6 μηνων)!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

αυτα ειναι στην ελλαδα που ειναι ολοι γιατροι!!!!!! εγω στην κορη μου πηρα το πρωτο κιλο στον 6ο μηνα και στον γιο μου στον 5ο. μην ανησυχεις προλαβαινεις να τα παρεις μετα και οσο για το αν το ακους στην 1η εγκυμοσυνη το ακους μετα την 18η εβδομαδα αρα μην ακους κανενα κοριτσακι στην ελλαδα τα ξερουμε ολοι και ΟΛΑ!!!! με το καλο το μωρακι σου...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Το τι θα ακούσεις ακόμα δεν περιγράφετε.. στην αρχή με ενοχλούσαν και εμένα, μάλωσα με αρκετούς στο σόι για τις δήθεν σωστές απόψεις αλλά πλέον το μόνο που κάνω είναι να χαμογελώ, να σηκώνομαι και να φεύγω!! Δεν αξίζει να αγχώνεσε.. Προτιμώ να με λένε απότομη παρά να παίζω με την ψυχολογία και την υγεία του παιδιού μου..

EwCip3.png

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση αποκρισή σας!!! Όλα πήγαν μια χαρά και να σκάσουν όλοι οι ...καλοθελητές που με περιτριγυρίζουν!!! Το μωράκι μου , σύμφωνα με το γιατρό, είναι πολύ καλά και ψηλό! Το φύλο του δε μας το έδειξε, καθοταν όλη την ώρα με τα πόδια σταυρωμένα... Όποτε περιμένουμε το Β-επιπέδου για να μάθουμε! :P

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ....

ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ....ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ......

ΦΙΛΙΑ