Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρειάζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται στο φόρουμ!

Σας γράφω γιατί χρειάζομαι βοήθεια!

Έχω ένα αγοράκι 2 1/2 μηνών.όταν έμεινα έγκυος δεν ήμουν παντρεμένη και παντρεύτηκα για την αναγνώριση.όχι οτι δεν αγαπώ τον άντρα μου βέβαια.

Ωστόσο με το που έμεινα έγκυος η μητέρα του άρχισε συνέχεια να μου λέει οτι της έκλεψα το γιο, με έκανε ρεζίλι στο μαιευτήριο στον 7ο μήνα που είχα πρόβλημα με πρόωρες συσπάσεις με αποτέλεσμα και μέρα με την μέρα με έβριζε πίσω από την πλάτη του άντρα μου όλο και περισσότερο και ύστερα με έλεγε ψεύτρα, οτι και καλά δεν έγινε.

Έκτός αυτού βρίζει ακατάσχετα ως άνθρωπος και δεν θέλω το παιδί να ακούει τέτοιες εκφράσεις.Όταν της το είπα, απάντησε οτι δεν θα την καλουπώσω και πως δεν είμαι ο Θεός και δικαστης.

Έχει στρέψει πλέον και τον άντρα μου εναντίον μου, ο οποίος έχει γίνει φερέφωνό της, ενώ στην αρχή ήταν αλλιώς.

Συν τοις άλλοις ενώ μένουμε σε ρετιρέ με τεράστια βεράντα και κοντά στους γονείς μου στους οποίους μόνο έχω εμπιστοσύνη για να κρατούν το παιδί και αυτό μόνο όταν δουλεύω, βρίζει το σπίτι μου και το λέει τάφο και οτι δεν επιτρεπει ο γιος της να μένει εδω και οτι θα πάμε σε σπίτι κάτω από αυτούς.

Ειλικρινά συντρέχουν και άλλα θέματα και θέλω να χωρίσω αλλα φοβάμαι πως ακόμα και που θα πάρω την επιμέλεια του παιδιού θα της το πηγαίνει όταν θα το βλέπει εκείνος και αυτη θα βρίζει εμένα τους δικούς μου και το σπίτι του παιδιου μου και δικό μου πίσω από την πλάτη μου!

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Είμαι σε πανικό!Τί να κάνω;;;;;;

Διαφημίσεις

Αμυγδαλίτσα γειά σου,λυπάμαι για ότι σας συμβαίνει.

Έχω την εντύπωση όμως ότι αν εσύ πάρεις την επιμέλεια του παιδιού σου ,θα είσαι κι εκείνη που αποφασίζει αν και ποιόν θα επισκεφτεί το παιδί.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αμυγδαλίτσα γειά σου,λυπάμαι για ότι σας συμβαίνει.

Έχω την εντύπωση όμως ότι αν εσύ πάρεις την επιμέλεια του παιδιού σου ,θα είσαι κι εκείνη που αποφασίζει αν και ποιόν θα επισκεφτεί το παιδί.

Ξέχασα να πώ πως το γιο της εκείνη, τον άντρα μου δηλαδή τον άφησε στην μητέρα της 40 ημερών και λέει πως θέλει να αναπληρώσει μέσω του δικού μου παιδιού!

Ας μας βοηθήσει ο Θεός εμένα και το παιδί μου!Είμαι σε απελπισία!

Aμυγδαλιτσα,γεια σου και καλο κουραγιο...

Δε ξερω τι γινεται και ποια ειναι τα δικαιωματα που εχεις οταν εσυ εχεις την επιμελεια(και εγω σε μια παρομοια κατασταση βρισκομαι) αλλα καλο θα ηταν να συμβουλευτεις ενα δικηγο να σε κατατοπισει.Αν ξερει κανενα μελος του forum σχετικα με το τι μπορεις να "απαγορεψεις" για το καλο του παιδιου παντα ας μας πει..

Gavrias τι ακριβως μπορει να κανει η αμυγδαλιτσα δηλαδη??

Παντως εγω στη θεση σου την εν λογω "κυρια" θα την μαγνητοφωνουσα...

Και τον αντρα μου,και απο οτι ξερω μετραει αν ειναι κατι για το καλο του παιδιου...

Σε καταλαβαινω οτι θελεις να προφυλαξεις το παιδι σου απο κακοβουλα σχολια εναντιον σου αλλα να ξερεις οτι και να γινει παντα εσυ θα εισαι η μαμα του και θα σε αγαπαει οσο τιποτα στο κοσμο ανεξαρτητα απο το τι θα πει ο καθενας γιατι κακα τα ψεμματα το παιδι θα καταλαβει οταν μεγαλωσει τι γινεται..

Καλο κουραγιο κοπελα μου και καλη δυναμη

Αμυγδαλιτσα καλησπερα.Και εγω εχω προβλημα με τα πεθερικα μου :evil:αλλα οχι κι ετσι.θα σου ελεγα κι εγω να συμβουλευτεις πρωτα απο ολα εναν δικηγορο για να εισαι καλλυμενη απο ολες της πλευρες και υστερα αποφασιζεις πως θα κινηθεις.καλη δυναμη.

Fa3Lp2.png

Διαφημίσεις

Αμυγδαλίτσα μου το πρόβλημά σου στην ουσία ειναι Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ! Κοιτα με αυτον να δεις τι θα κανεις με την στάση που κρατάει και ασε την άλλη να κουρεύεται . ΕΣΥ είσαι η μάνα του παιδιού και εσύ επιλέγεις με ποιον θέλεις να έχει επαφές το παιδί σου . Μην σε φοβίζουν τα κομπλεξ της και οι απειλές που λέει αυτά κάντα μαρμελάδα στο ψωμί σου και φάτα για πρωινό ο άντρας σου είναι το θέμα .............. αλήθεια εσύ πως αισθάνεσαι για αυτόν?

Αμυγδαλίτσα μου το πρόβλημά σου στην ουσία ειναι Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ! Κοιτα με αυτον να δεις τι θα κανεις με την στάση που κρατάει και ασε την άλλη να κουρεύεται . ΕΣΥ είσαι η μάνα του παιδιού και εσύ επιλέγεις με ποιον θέλεις να έχει επαφές το παιδί σου . Μην σε φοβίζουν τα κομπλεξ της και οι απειλές που λέει αυτά κάντα μαρμελάδα στο ψωμί σου και φάτα για πρωινό ο άντρας σου είναι το θέμα .............. αλήθεια εσύ πως αισθάνεσαι για αυτόν?

Τώρα πια......

αληθινά δεν ξέρω!Του δημιουργεί ενοχές επειδή τον έδωσε μικρό και τονκάνει φερέφωνό της.Μέχρι και τις χειρονομίες της αντιγράφει.

Σίγουρα πάντως δεν αισθάνομαι όπως αισθανόμουν.

Ως άνθρωπο λυπάμαι, αλλά δεν θα είναι μεγαλώνοντας και το καλύτερο πρότυπο για ένα αγοράκι φαντάζομαι......

Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιον καλό,δοκιμασμένο δικηγόρο θα ήμουν ευγνώμων!!!!!!

Τώρα πια......

αληθινά δεν ξέρω!Του δημιουργεί ενοχές επειδή τον έδωσε μικρό και τονκάνει φερέφωνό της.Μέχρι και τις χειρονομίες της αντιγράφει.

Σίγουρα πάντως δεν αισθάνομαι όπως αισθανόμουν.

Ως άνθρωπο λυπάμαι, αλλά δεν θα είναι μεγαλώνοντας και το καλύτερο πρότυπο για ένα αγοράκι φαντάζομαι......

Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιον καλό,δοκιμασμένο δικηγόρο θα ήμουν ευγνώμων!!!!!!

Επίσης, υπάρχει φόβος με ψέμματα που τυχόν θα πουν στο δικαστήριο να μου πάρουν την επιμέλεια του παιδιού;Και ποιά η διαφορά με την κηδεμονία;

Λυπάμαι πραγματικά,ζώ μία κατάσταση περίεργη με την αδερφή μου και την πεθερά της που είναι σκύλα αν και άρρωστη.Μπές στο www.διαζύγιο.gr για συβουλές!!

kοριτσακι μου καλο αν περνασ τοσο χαλια ,αν θεωρεισ οτι με τον αντρα σου δεν υπαρχει κατι καλο ειναι κ για σενα κ για το παιδι να τελειωνεισ την ταλαιπωρια συμβουλη δικηγορου ζητα απαραιτητα πριν κινηθεισ κ ξεκινα πετωντασ τουσ φοβουσ αν ταιζεισ τον φοβο θα χειροτερευεισ τη ζωη σου...κ μην ξεχνασ μια υπεροχη ζωη σε περιμενει εκει εξω...κ την αξιζεισ

Διαφημίσεις

Αμυγδαλιτσα καλα ξεμπερδεματα αρχικα αφου βρεις καποιο καλο δικηγορο για να προασπισεις τα συμφεροντα του παιδιου σου και τα δικα σου , ομως εγω θα γινω λιγο ο δικηγορος του διαβολου και θα σου πω οτι ενας γαμος δεν γινεται για να αναγνωριστει το παιδι αλλα επειδη αγαπας εναν ανθρωπο και θελεις να κανεις οικογενεια μαζι του . Εφοσον ξεκινουσατε τοσο στραβα επρεπε να περιμενεις και στραβη συνεχεια , συγνωμη αμα ειμαι λιγο σκληρη αλλα φοβαμαι οτι ειναι η αληθεια . Ενας δικηγορος παντως θα μπορουσε σιγουρα να σε συμβουλεψει καλυτερα για τα επομενα βηματα σου και σιγουρα εμπιστευσου τους γονεις σου . Καλη δυναμη .

Αμυγδαλιτσα καλα ξεμπερδεματα αρχικα αφου βρεις καποιο καλο δικηγορο για να προασπισεις τα συμφεροντα του παιδιου σου και τα δικα σου , ομως εγω θα γινω λιγο ο δικηγορος του διαβολου και θα σου πω οτι ενας γαμος δεν γινεται για να αναγνωριστει το παιδι αλλα επειδη αγαπας εναν ανθρωπο και θελεις να κανεις οικογενεια μαζι του . Εφοσον ξεκινουσατε τοσο στραβα επρεπε να περιμενεις και στραβη συνεχεια , συγνωμη αμα ειμαι λιγο σκληρη αλλα φοβαμαι οτι ειναι η αληθεια . Ενας δικηγορος παντως θα μπορουσε σιγουρα να σε συμβουλεψει καλυτερα για τα επομενα βηματα σου και σιγουρα εμπιστευσου τους γονεις σου . Καλη δυναμη .

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για το γάμο και ξαναδιαβασα το αρχικό μου μήνυμα!Ογάμος εγινε ΝΩΡΙΤΕΡΑ για την αναγνώριση!Ζούσαμε μαζί με τον αντρα μου και ευτυχισμένοι και σκοπέυαμε να παντρευτούμε ούτως ή άλλως φέτος το καλοκαίρι.Απλώς τον κάναμε κάποιους μήνες πιο πριν!

Η μεταλλαξη ήρθε μετά!

Συμφωνήσαμε τις προάλλες με τον αντρα μου να μιλήσουμε και να αρχίσουμε τα πράγματα από την αρχή!

Εχθές ο αντρας μου μιλούσε πολλές φορές με την μητέρα του στο τηλεφωνο.Τελικά σήμερα είπε πως πρέπει να σκεφτεί και πήρε ΌΛΑ τα πραγματα του και έφυγε! Ένας άνθρωπος που φεύγει για λίγες ημέρες να σκεφτεί παίρνει όλα του τα πράγματα από το σπίτι του και φεύγει;

ωρα καλη στην πρυμνη του κι αερα στα πανια του

φροντισε να κανεις το κκαλυτερο για το μπεμπι σου και να εισαι κατοχυρωμενη νομκα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

ωρα καλη στην πρυμνη του κι αερα στα πανια του

φροντισε να κανεις το κκαλυτερο για το μπεμπι σου και να εισαι κατοχυρωμενη νομκα

συμφωνω !!!!!!

Το πιο δυσκολο κομματι ειναι το παιδι και η σχεση μαζι του ......

κατα τα αλλα ξεμπερδεψες ηρεμισε το κεφαλακι σου

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
.Τελικά σήμερα είπε πως πρέπει να σκεφτεί και πήρε ΌΛΑ τα πραγματα του και έφυγε!

Δεν ξέρω αν έχει επιστρεψει ο αντρας σου στο σπιτι και τι γινεται με την ολη κατασταση γιατι μολις διαβασα το θεμα, ελπιζω ομως αν εξακολουθει και ειναι απων να το εχεις δηλωσει στο δικηγορο. Ξερω οτι πλεον η εγκαταλειψη συζυγικης στεγης δεν ισχυει αλλα ειναι ενα συν στο δικαστηριο για την επιμελεια και την κηδεμονια η πληρης αδιαφορια του εν λογω πατερα

ρε παιδια ειμαι σ απογνωση βοηθηστε με. σε 3 μηνες ο αντρας μου θα προχωρησει στο διαζυγιο με την πρωην του και εγω θελω να κρατησω μια επικοινωνια μεταξυ της και θελω να της μιλησω γιατι δεν εχει καταλαβει ακομη το τι συμβαινει.Ειναι καλο να της μιλησω γιατι αυτη δε μας δινει το παιδι ουτε για μια μερα απλα λεει "εγω θα ερθω για δυο εβδομαδες εκει που εισαι και θα το δεις τοτε" πειτε μου δεν ειναι καλο να της ξακαθαρισουμε τη θεση μας?:confused:

• 3 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΓΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...Η ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ...

ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ...ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΝΑΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΑΝΤΕ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ...ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ...ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΩ...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΟΧΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ''Ως ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...

Τι θα πει "πάρτο πάνω σου";Γονείς του είναι και πρώτος αυτός θα έπρεπε να τους βάλει φρένο.Εσύ ότι και να πεις θα γίνεις κακιά,αλλά να που σε αναγκάζουν καμμιά φορά αφού δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους.Αν ήταν η κόρη τους έτσι θα ανακατεύονταν;

Όσο για το ότι ξεχωρίζουν τα παιδιά...πολύ άσχημο πράγμα.Τα ονόματα αγαπάνε ή τα εγγόνια τους;

Ειλικρινά δεν νομίζω να αντεχα αν ήμουν στη θέση σου.Νευριάζω και εύκολα...Η υπομονή τέλος.Κάνε κάτι ή μίλα τους.Δεν αξίζει να τρελαθείς επειδή είναι ανώριμοι.Μην κολλάς πουθενα.

Εύχομαι γρήγορα να μπουν όλα στη θέση τους.

Δεν ξέρω αν έχει επιστρεψει ο αντρας σου στο σπιτι και τι γινεται με την ολη κατασταση γιατι μολις διαβασα το θεμα, ελπιζω ομως αν εξακολουθει και ειναι απων να το εχεις δηλωσει στο δικηγορο. Ξερω οτι πλεον η εγκαταλειψη συζυγικης στεγης δεν ισχυει αλλα ειναι ενα συν στο δικαστηριο για την επιμελεια και την κηδεμονια η πληρης αδιαφορια του εν λογω πατερα

Αμυγδαλιτσα,η εγκαταλειψη συζ.στεγης δυστυχως δεν ισχυει πια, αλλα βρες ενα δικηγορο να ενημερωθει κ να σου πει πως θα το αποδειξεις οταν ερθει η ωρα του δικαστηριου. σιγουρα δεν τον συμφερει τον αντρα σου να κουστει κατι τετοιο και ενα ακομα συν ειναι η ηλικια του μωρου σας.

δεν ειμαι δικηγορος αλλα ισχυουν τα εξης:

διαζυγιο συναινετικο βγαινει οταν εχει συμπληρωθει ενα ετος απο την ημερομηνια του γαμου. αντιδικια ειναι οταν τραβιεστε στα δικαστηρια για χρονια, ειναι ο πλεον ψυχοφθορος τροπος.καλο θα ειναι για το παιδακι σου αν το προχωρησεις να ειναι συναινετικο. αλλιως, πηγαινεις στο ειρηνοδικειο(η στο πρωτοδικειο με 2 μαρτυρες που δεν ειναι συγγενεις, συμπληρωνεις μια αιτηση για ακροαση κ δηλωνεις με μαρτυρες την διασταση.μετα πας καν εφορια να δηλωσεις και εκει την διασταση, για να μην ξαναυποβαλετε μαζι δηλωση.

τωρα αν δεν κανει καμια κινηση για διαζυγιο η δεν στο δινει, με αποδεδειγμενη διασταση το παιρνεις στα 2 χρονια.

την επιμελεια δεν μπορει να στην παρει! ουτε ναρκωμανης εισαι ουτε τιποτα. μαγνητοφωνησε τους παντως , μπορει να ειναι παρανομο αλλα μπορει να αποδειχτει σωτηριο την καταλληλη στιγμη.και εννοειται πως δεν τους ενημερωνεις για αυτο. οταν σε βριζει η πεθερα σου , ειναι εφικτο να εχεις μαρτυρα εστω εξ ακοης και οχι συγγενη..?

παντως οσο θηλαζεις δεν μπορει να το παιρνει το παιδι(νομιζω....)