Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Δεν ειναι ακριβως καταγγελια...Κραταω καποιες επιφυλαξεις μεχρι την Τριτη που θα παω να μιλησω με καποιον υπευθυνο...

Την Πρασκευη, αγορασα απο μεγαλο Σουπερ Μαρκετ 3 ριχταρια μπεζ για τον καναπε μου(διαστασεις πολυθρονας με 10 € το ενα). Εχθες, τα επλυνα ολο χαρα για να τα στρωσω και αφου ξεκινησα το σιδερο διαπιστωσα πως ειχαν διασπαρτα εντονες κοκκινιλες! Τα ξαναεπλυνα αμεσως μηπως συνελθουν αλλα...ματαια:-(! Επιμενουν να εχουν ενα μπεζ-μπορντω χρωμα:evil:

Την Τριτη θα παω να παραπονεθω και θα σας ξαναγραψω σχετικα με την αντιμετωπιση του θεματος απο το ΣΜ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ!!!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

( αστο καλο...ειμαι στον ογδοο μηνα και εχει ποσο καιρο θελω να φαω καρπουζι-στο οποιο ο αντρας μου μου λεει οτι ακομα δεν ειναι καλα-και λεω κοιτα και αλλη πηρε καρπουζι και την πατησε!!!!!)

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

:D:D:D:DSaxpa, με εκανες κ γελασα!!! Παραπλανηση ο τιτλος,ε? Συγγνωμη για την λιγουρα σου! Παρε βιολογικο καρπουζι(με σιγουρια σου μιλαω)

Mom,ναι, τα επλυνα μονα τους! Εκει ειναι που τρελενομαι!!! Απο την πρωτη πλυση το νερο εβγαινε μπορντω!!!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

( αστο καλο...ειμαι στον ογδοο μηνα και εχει ποσο καιρο θελω να φαω καρπουζι-στο οποιο ο αντρας μου μου λεει οτι ακομα δεν ειναι καλα-και λεω κοιτα και αλλη πηρε καρπουζι και την πατησε!!!!!)

Εγω εχθες το βραδυ εφαγα μαζι με φετα....μιαμ,μιαμ,εχω αλλα δυο να σου στειλω;;;

sorry για το off topic:oops:

4

Εγω εχθες το βραδυ εφαγα μαζι με φετα....μιαμ,μιαμ,εχω αλλα δυο να σου στειλω;;;

sorry για το off topic:oops:

:lol::lol::lol: σου στελνω διευθυνση...

vasso st συγνωμη καλο μου για το οφτοπικ αλλα με με τετοιο τιτλο..... πρωι πρωι παλι το θυμηθηκα!!!

οσο για τα ριχταρια σου αμφιβαλλω για την ποιοτητα , κριμα τα λεφτα και αδικα που εμεινες με την χαρα...!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

αν τα πλυνες μονα τους τοτε μαλλον καπου ειχαν κλωστη χρωμματος κοκκινου και ξεβαψε πανω στο αλλο χρωμα. μπορει να ειναι καπου εσωτερικα και να μη φαινεται. το εχω παθει με ρουχο. φανταζομαι την αποδειξη την εχεις ε?? αν δε καταφερεις τιποτε με το σμ, και δε τα παρουν πισω να σου δωσουν αλλα, παρε ενα ξεβαφτικο ρουχων και προσπαθησε με αυτο μηπως γινει κατι. προσοχη ομως μη το αφησεις πολυ διαβασε τις οδηγιες γιατι θα σου αλλαξει χρωμα το ριχταρι ( το χω παθει και αυτο με πετσετες)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

συγγνωμη για το ασχετο..αλλα με τετοιο τιτλο την παθαμε ολες οι εγκυες!!!καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι!!τι μας εκανες μεσημεριατικα!!!

Κοριτσια μου συγγνωμη για τον τιτλο, δεν το φανταστικα οτι θα υπαρχουν λιγουριτσες:-(:D:D:D:D! Φατε αφοβα, βιολογικης καλλιεργειας!!! Με το καλο να ερθουν τα νινακια σας.

V&a, σε ευχαριστω πολυ.Αυτο θα κανω αν δεν τα δεχτει το ΣΜ....Θα πλενω ενα ενα ξεχωριστα!

4usdp3.png

Νομίζω ότι αν στην αρχή με ευγένεια δεν στο αλλάξουν να κάνεις φασαρία και να τους πεις ότι θα κάνεις καταγγελία στην προστασία των καταναλωτών και τέτοια. Σε κανέναν υπεύθυνο δεν αρεσει κάποιος πελάτης να φωνάζει και να κοιτάνε οι άλλοι πελάτες γύρω!!!