Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτυχίες - αποτυχίες Μπαθρέλλος

Recommended Posts

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σασ για τον κ μπαθρελλο στο γεννεσισ ξεκιναω σε λιγεσ μερεσ ενεσεισ και θα κανω σε αυτον την εξωσωματικη μου καθε σχολιο δεκτο!ευχαριστω

z3hWp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σε επηρεάσω, γι' αυτό θα στο γράψω επιγραμματικά.

Όταν είπα σε μια φίλη μου, που πέτυχε με το Μπαθρέλλο, όσα μου έκανε (αρνητικά),

δε πίστευε στ' αυτιά της.

Όσο εκείνη τον λατρεύει, τόσο εγώ τον μισώ.

Πραγματικά ελπίζω να έχεις τις εμπειρίες της φίλης μου & όχι τις δικές μου.

Ενημέρωσέ με αν θες σε παρακαλώ για τη συμπεριφορά του.

Καλή Δύναμη & καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

ηλιε καλησπερα θα μπορουσα να πω πωσ εμενα μεχρι στιγμησ μου φερθηκε αψογα τωρα δεν ξερω τι εννοεισ θα μπορουσεσ να γινεισ πιο κατανοητη?α πιστευω να λεμε για τον ιδιο που ειναι στο γεννεσισ.ευχαριστω

z3hWp3.png

• 4 weeks later...
ηλιε καλησπερα θα μπορουσα να πω πωσ εμενα μεχρι στιγμησ μου φερθηκε αψογα τωρα δεν ξερω τι εννοεισ θα μπορουσεσ να γινεισ πιο κατανοητη?α πιστευω να λεμε για τον ιδιο που ειναι στο γεννεσισ.ευχαριστω

Έχουμε τον ίδιο Γιατρό πάντος κι εμένα και του συζύγου μου μας έκανε καλή εντύπωση.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά :-)

• 2 weeks later...

Κορίτσια γεια σας.

Ενδοιαφέρομαι και εγω για τον Μπαθρέλλο.

Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να θέλει να μας περιγράψει την εμπειρία της?

Είναι τόσο πολύτιμες αυτές οι πληροφορίες!!!

Εμείς οι δυο, σαν ένα ...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αν και δεν εκανα εξωσωματική, πήγα αρχικά με μια κύστη ενδομητρίωσης για μια 2η γνώμη γιατί οι μέχρι τότε γυναικολόγοι μου δεν με ειχαν διαφωτίσει, πίστευα άλλωστε ότι έχω θέμα γονιμότητας και ήθελα μια γνώμη ακόμα, βρήκα τον σουπερ γιατρό!!!!!!!Απόλυτα ήρεμος, καθησυχαστικός που ειναι πολύ βασικο για εμένα που με τους γιατρους φρικάρω, όσο για την κύστη μου εξήγησε τί πιθανότητες είχα να με επηρεάσει στη γονιμότητα. Σκεφτήτε πήγα τέλη Νοέμβρη, μου ειπε πότε ήταν η ωορηξία μου και αν θέλω να έρθω σε επάφή. Το επόμενο ραντεβού ήταν 1/2 μήνα αργότερα με εμένα 5 εβδ. εγκυο στον Κωνσταντίνο μου!

Το βασικό όμως που εχει αυτός ο άνθρωπος (περα από γνώση που είναι παρα πολύ καταρτισμένος) ειναι η ηρεμία και το οτι σε ψυχολογεί. Σκεφτείτε ότι γέννησα με κτ λόγω πολλαπλών προβλημάτων και τον ρωτούσα πως να πάω με ολική ή επισκληρίδιο (φοβούμουν τρελά το χειρουργείο) και για να μη με τρομάξει μου λέει "αστο το αποφασίζουμε τότε", κάτι που μου έκανε τόοοοσο καλο σε εκεινη τη φάση. Σε όλα θετικός αλλά και υπεύθυνος....Σε καποιο σοβαρό πρόβλημα του μωρού που μας ειχαν τρελάνει στο Μητέρα, αν δεν ηταν αυτος να το ψάξει θα με ειχα σαλτάρει. Με έπαιρνε τηλ. να φανταστείτε να με ρωτήσει πως πάει ο μικρός και ακόμα και 2 χρόνια μετά στον ετήσιο έλεγχο πάντα με ρωτάει για το παιδί και το θεματάκι αυτό (που ευτυχώς έχουμε ξεπεράσει) και τα θυμάται όλα.

Σπάνιος άνθρωπος και γιατρός!!!!!!!!!!!

s-age.pngs-age.png

• 1 year later...

Κοριτσια γεια σας!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σας. Πριν απο λιγο καιρο ξεκινησα να πηγαινω στον κ Μπαθρελλο στο Γενεσις. Γνωριζει καμια κοπελα τον συγκεκριμενο γιατρο; μου εχει κανει πολυ καλη αντυπωση αλλα θα ηθελα να ακουσω γνωμη και απο αλλες κοπελες. :D

• 1 month later...
Κοριτσια γεια σας!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σας. Πριν απο λιγο καιρο ξεκινησα να πηγαινω στον κ Μπαθρελλο στο Γενεσις. Γνωριζει καμια κοπελα τον συγκεκριμενο γιατρο; μου εχει κανει πολυ καλη αντυπωση αλλα θα ηθελα να ακουσω γνωμη και απο αλλες κοπελες. :D

Αν και καθυστερημενα, εγω πηγαινω στον Μπαθρελλο και ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης!

Μου εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη και νομιζω αυτο ειναι πολυ σημαντικο

• 1 month later...
Αν και καθυστερημενα, εγω πηγαινω στον Μπαθρελλο και ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης!

Μου εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη και νομιζω αυτο ειναι πολυ σημαντικο

Εγω εχω κανει μια λαπαροσκοπηση σε αυτον και πραγματικα ειναι πολυ καλος και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος. Το Μαη θα ξεκινησω εξωσωματικη.

Εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?

• 9 months later...

καλημερα κοριτσια.ειμαι νεα στο forum.ηθελα να σας πω για τον κυριο Μπαθρελλο.μετα απο 5 χρονια προσπαθεις χωρις αποτελεσμα εγκυμοσυνης με διαφορους γιατρους της επαρχιας,βρηκα τον τελειο γιατρο.με εναν απλο υπερηχο βρηκε το προβλημα μου(υδροσαλπιγγες).καναμε λαπαροσκοπηση κ μετα απο 3 μηνες την πρωτη εξωσωματικη δυστυχως χωρις αποτελεσμα.πριν ενα μηνα εκανα την δευτερη κ τωρα ειμαι εγκυος.ειναι παρα πολυ καλος γιατρος,καθυσυχαστηκος,φιλικος κ παρα παρα πολυ καλος ανθρωπος.τον συνυστω ανεπιφυλακτα.καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.ειμαι νεα στο forum.ηθελα να σας πω για τον κυριο Μπαθρελλο.μετα απο 5 χρονια προσπαθεις χωρις αποτελεσμα εγκυμοσυνης με διαφορους γιατρους της επαρχιας,βρηκα τον τελειο γιατρο.με εναν απλο υπερηχο βρηκε το προβλημα μου(υδροσαλπιγγες).καναμε λαπαροσκοπηση κ μετα απο 3 μηνες την πρωτη εξωσωματικη δυστυχως χωρις αποτελεσμα.πριν ενα μηνα εκανα την δευτερη κ τωρα ειμαι εγκυος.ειναι παρα πολυ καλος γιατρος,καθυσυχαστηκος,φιλικος κ παρα παρα πολυ καλος ανθρωπος.τον συνυστω ανεπιφυλακτα.καλη επιτυχια![/QU

Και εγω τον εχο ...

Ειναι τελειος ....

• 5 months later...

Γεια σας και απο μενα!!!! μετα απο αυτα που ακουγονται για το κεντρο στο οποιο εργαζεται,κυριως βεβαια για τον επικεφαλη γιατρο , εχω τις αμφιβολιες μου και για τον συγκεκριμενο,μιας και μου τον προτινε ο γυναικολογος μου για την πρωτη προσπαθεια!!!! εχει καμια κοπελα νεοτερα οσο αφορα την δουλεια του????

Γεια σας και απο μενα!!!! μετα απο αυτα που ακουγονται για το κεντρο στο οποιο εργαζεται,κυριως βεβαια για τον επικεφαλη γιατρο , εχω τις αμφιβολιες μου και για τον συγκεκριμενο,μιας και μου τον προτινε ο γυναικολογος μου για την πρωτη προσπαθεια!!!! εχει καμια κοπελα νεοτερα οσο αφορα την δουλεια του????

Καλησπέρα 28Eleni !!!

Έχω κάνει λαπαροσκόπηση και 2 εξωσωματικές με τον κ. Μπαθρελλο. Μπορώ να σου πω την γνώμη μου. Εγώ τον λατρεύω. Είναι σπανίως άνθρωπος και είναι παρα πολύ καλός γιατρός.

Την πρώτη μου προσπάθεια έκανα πέρυσι τον Οκτώμβριο με μακρύ πρωτόκολλο. Βάλαμε 3 έμβρυα 3 ημέρας αλλα δυστυχώς η χοριακή ήταν αρνητική. Την δεύτερη προσπάθεια την έκανα τον Φεβρουάριο πάλι με 3 έμβρυα αλλα βλαστοκουστες. Η χοριακή θετική και ανέβαινε κανονικά. Δυστυχώς παλινδρόμησε. Τώρα ξεκουράζομαι, περιμένω να περάσει και το καλοκαίρι και θα κάνω και την τρίτη μου προσπάθεια σε αυτόν.

Αυτά που άκουσες για το κέντρο δεν ξέρω ποσο αλήθεια είναι. Για όλα τα κέντρα μπορείς να ακούσεις κάτι. Όλοι γιατροί κάνουν εμπόριο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πως είναι η τράπεζα σπέρματος έτσι είναι η τράπεζα ωαριων. Δεν είναι κάτι περίεργο. Εγώ σου τον συστήνω με κλειστά ματια. Ποτε λες να ξεκινήσεις?

• 2 weeks later...

Dada75 Τωρα ειδα την απαντηση σου και σε ευχαριστω!!! δεν εχω κλεισει ακομα καποιο ραντεβου γιατι σκεφτομουνα και για καποιο αλλο κεντρο,που ξερω απο γνωστες μου οτι ειχανε επιτυχια!!! Αλλα και αυτον δεν τον αποκλειω,απο οτι μου εχει πει και ο γιατρος μου,συνεργαζεται με τη κλινικη Μητερα στα Ιωαννινα και κανει και εδω επισκεψεις!!! σκεφτομαι να τον παρω να κλεισω αν ειναι καποιο ραντεβου εδω,μη τρεχω στην Αθηνα!!!! Μια φιλη μου που τον ειχε επισκεφτει περυσι,εμεινε ευχαριστημενη λεει και τωρα ειναι εγγυος!!! βεβαια λεει οτι δεν την εκανε κατι,απλα ετυχε!!! τι να πω,μετα απο 5 χρονια προσπαθειων να ετυχε ετσι απο μονο του!!! τελοσπαντων!!! Με προοριζε για τον επικεφαλη γιατρο εκει,αλλα εγω τωρα δεν μπορω να τον εμπιστευτω με τιποτα,αλλωστε αυτος σκεφτεται τα λεφτα περισσοτερο οπως μαθαινω!!!

• 6 months later...

καλησπερα.ειχα γραψει ξανα πριν περιπου ενα χρονο λεγοντας οτι καταφερα με την βοηθεια του κ Μπαθρελλου να μεινω εγκυος.Αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι ολα πηγαν καλα και τωρα εχω ενα κοριτσακι 5 μηνων.Καθε φορα που την εχω αγκαλια ευγνομωνω τον κ Μπαθρελλο.παρολο που ειχα κατι μικροπροβληματα στην εγκυμοσυνη ηταν διπλα μου λυνοντας ολες μου τις αποριες αν και δεν με παρακολουθουσε αυτος λογο αποστασης γιατι μενω επαρχια.ειναι ο καλυτερος ανθρωπος και γιατρος που εχω γνωρισει ποτε.καλη επιτυχια σε ολες και γρηγορα να κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα 28Eleni !!!

Έχω κάνει λαπαροσκόπηση και 2 εξωσωματικές με τον κ. Μπαθρελλο. Μπορώ να σου πω την γνώμη μου. Εγώ τον λατρεύω. Είναι σπανίως άνθρωπος και είναι παρα πολύ καλός γιατρός.

Την πρώτη μου προσπάθεια έκανα πέρυσι τον Οκτώμβριο με μακρύ πρωτόκολλο. Βάλαμε 3 έμβρυα 3 ημέρας αλλα δυστυχώς η χοριακή ήταν αρνητική. Την δεύτερη προσπάθεια την έκανα τον Φεβρουάριο πάλι με 3 έμβρυα αλλα βλαστοκουστες. Η χοριακή θετική και ανέβαινε κανονικά. Δυστυχώς παλινδρόμησε. Τώρα ξεκουράζομαι, περιμένω να περάσει και το καλοκαίρι και θα κάνω και την τρίτη μου προσπάθεια σε αυτόν.

Αυτά που άκουσες για το κέντρο δεν ξέρω ποσο αλήθεια είναι. Για όλα τα κέντρα μπορείς να ακούσεις κάτι. Όλοι γιατροί κάνουν εμπόριο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πως είναι η τράπεζα σπέρματος έτσι είναι η τράπεζα ωαριων. Δεν είναι κάτι περίεργο. Εγώ σου τον συστήνω με κλειστά ματια. Ποτε λες να ξεκινήσεις?

Dada75 αν θες μου απαντας. Τη δευτερη φορα ποσα εμβρυα ειχες και προχωρησαν 3 σε βλαστοκυστες;Δηλαδη ανησυχησες καθολου μηπως δε μεινει κανενα στο σταδιο της βλαστοκυστης η ειχες πολλα ακομα;

Dada75 αν θες μου απαντας. Τη δευτερη φορα ποσα εμβρυα ειχες και προχωρησαν 3 σε βλαστοκυστες;Δηλαδη ανησυχησες καθολου μηπως δε μεινει κανενα στο σταδιο της βλαστοκυστης η ειχες πολλα ακομα;

Geia sou faneva !!!

Sorry gia ta greeklsh ala grafw apo to tablet.

Den anisixisa katholou. Hthela na eimai sigourh oti auta pou tha ta valw einai pio dinamika.

Ekana 9 oaria. Ta 3 htan anorima. Kaname ICSI k apo ta 6 gonimopoihthikan ta 5. To ena ekane anomali gonimopoihsh. Telika anteksan ta 3. To 4 stamatise.

Prin 2 mines ekana thn triti mou prospathia. Distixos i xoriakh htan arnitikh.

Ekana 5 oaria. Ta 3 htan xalia. Telika gonimopoihthike mono to ena k apofasisa na to afiso na gini vlastokusth. Egine k ekana ET me mia vlastokusth ala den petixe distixos.

Esu se ti stadio eisai? Exeis ton k. Mpathrello?

Geia sou faneva !!!

Sorry gia ta greeklsh ala grafw apo to tablet.

Den anisixisa katholou. Hthela na eimai sigourh oti auta pou tha ta valw einai pio dinamika.

Ekana 9 oaria. Ta 3 htan anorima. Kaname ICSI k apo ta 6 gonimopoihthikan ta 5. To ena ekane anomali gonimopoihsh. Telika anteksan ta 3. To 4 stamatise.

Prin 2 mines ekana thn triti mou prospathia. Distixos i xoriakh htan arnitikh.

Ekana 5 oaria. Ta 3 htan xalia. Telika gonimopoihthike mono to ena k apofasisa na to afiso na gini vlastokusth. Egine k ekana ET me mia vlastokusth ala den petixe distixos.

Esu se ti stadio eisai? Exeis ton k. Mpathrello?

Ετοιμαζομαι για τη 2η προσπαθεια. Η πρωτη στον Μπαθρελλο απετυχε.Εκανα 4 ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα 2, αρνητικη χωριακη...Τη δευτερη φορα θα προσπαθουσαμε με βλαστοκυστες (σε αυτο το σημειο εφυγα απο αυτον, καθως θεωρησα οτι με τοσο λιγα εμβρυα δεν ηθελα να ρισκαρω να γινουν βλαστοκυστες...)Δηλαδη οι πιθανοτητες να φτασουν μονο 2 σε βλαστοκυστη ηταν ελαχιστες και ετσι ειμαι σε αλλον τωρα...Ο Μπαθρελλος ειναι καλος ανθρωπος και το εργαστηριο τους πολυ καλο αλλα δεν ξερω γιατι επιμενει στις βλαστοκυστες και σε περιπτωσεις οπως η δικη μου!

• 5 years later...

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Γενεσις και τον κύριο Μπαθρελο. Οποία κοπέλα έχει εμπειρία θα παρακαλούσα να μου γράψει. 

Σας ευχαριστώ