Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Recommended Posts

Τα νεύρα μου κορίτσια !!!!

Είχα κλείσει ραντεβού (εδώ και πολύ καιρό) για εμβόλιο στις 25/5 στο σταθμό μάνας και παιδιού στην Τριανδρία.

Κάποια στιγμή μου τηλεφωνούν από το 184 για να μου πουν ότι η γιατρός στις 25/5 θα λείπει με άδεια (προφανώς «κόλλησε» την Τρίτη 25/5 στο τριήμερο της αργίας του Αγίου Πνεύματος) και μου ζητούν να κλείσουμε νέο.

Οκ , μέχρι εδώ και κλείνω ραντεβού για αύριο 20/5 στις 7:50 το πρωί.

Επειδή εργάζομαι πάντα κλείνω ραντεβού πολύ πρωί , ώστε να προλαβαίνω μετά να αφήνω το παιδί στη μαμά μου και να πηγαίνω στη δουλειά μου.

Χτες μαθαίνω ότι αύριο 20/5 θα γίνει γενική απεργία και λέω στον εαυτό μου :

Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να μάθεις τι γίνεται , μην τρέχεις τζάμπα αύριο από το ξημέρωμα και ταλαιπωρείς και το μωρό? Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο σταθμό μάνας και παιδιού Τριανδρίας και παίζει ο παρακάτω διάλογος :

-Καλημέρα σας, έχω κλείσει ραντεβού για εμβόλιο για αύριο το πρωί , άκουσα όμως ότι θα γίνει απεργία . Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν θα είστε εκεί , για να μην έρχομαι άδικα ?

-Δεν μπορώ να σας το πω αυτό, δεν έχω αποφασίσει ακόμη!

-Ακούστε , έχω ραντεβού για αύριο στις 7:50 , και τα κλείνω πάντα έτσι νωρίς επειδή εργάζομαι. Αν θα απεργήσετε , απλά πείτε μου να μην έρθω και να κανονίσω άλλη μέρα για το εμβόλιο.

-Που εργάζεστε ?

-Στην Καλαμαριά…

-Μα κι εσείς έχετε απεργία…

-Δεν καταλάβατε , εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα!

-Ε, πως , είναι γενική απεργία , και η ΓΣΕΕ απεργεί!!!! Κι εσείς έχετε απεργία αύριο!!

-…..Ας το αφήσουμε αυτό , μήπως μπορείτε να μου πείτε αν θα είστε αύριο εκεί για να μην έρχομαι άδικα?

-Δεν μπορώ να σας πω , δεν αποφάσισα ακόμη.

-Τι ώρα θα αποφασίσετε για να σας ξανακαλέσω?

-Καλέστε αύριο το πρωί ! Έτσι είναι η απεργία , πρώτα ξημερώνει και μετά αποφασίζουμε αν θα πάμε στη δουλειά! Αλλά κι εσείς απεργείτε !!!

Πείτε μου τώρα τι να κάνω??? Να πάω αύριο το πρωί και να βαράω κλωτσιές στην κλειστή πόρτα? Να απεργήσω κι εγώ?????

Είναι δικαίωμα του καθενός να απεργήσει , αλλά πείτε μου σε τι φταίω εγώ να ταλαιπωρούμαι???

Αύριο είναι να κάνουμε πρώτη δόση MMR και μαντού.(είμαστε 15 μηνών)

Μήπως γνωρίζει καμμιά μανούλα πόσο κοστίζουν τα εμβόλια αυτά , να τα πάρω από φαρμακείο και να μας τα κάνει η παιδίατρος μας , που θα πάμε σήμερα το απόγευμα?

(πάντα πάμε το μικρό στην παιδίατρο μας πριν κάνουμε εμβόλιο στο ΙΚΑ για να τον ζυγίζει εκείνη σε ηλεκτρονική ζυγαριά , διότι στο ΙΚΑ έχουν μια ζυγαριά με δράμμια!)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου και θα προσθεσω τα εξης:

καθε φορα που παω για το γυναικολογο, σχεδον παντα λειπει. οταν εχει κενο ενδιαμεσα, αντι να καθισει εκει και να περιμενει, παει σπιτι του!!!

δεν μπορω να καταλαβω, με την ωρα πληρωνονται ή με τα ραντεβου και μονιμως λειπουν?

δεν γινεται ελεγχος απο κανεναν εκει μεσα και κανουν ολοι το προγραμμα τους? καθομαι εγκυος γυναικα και περιμενω να ερθει (παρολο που εχουμε ραντεβου) και μου λενε συνεχεια, ε, αργησε λιγακι αλλα θα ερθει!!

απαραδεκτα πραγματα!!

παντως το mmr αν δεν το εκανες ακομα θα σε συμβουευα να το αργησεις λιγο... πολυ δυνατο εμβολιο...ειναι μικρο ακομα 15 μηνων. καντο μετε τα 2. εμας η παιδιατρος μας ειναι πολυ κατα των εμβολιων...

3OaPp3.png CNKep3.png

κοριτσια εγω στον ευοσμο ακριβως τα ιδια. και στην εγκυμοσυνη με εναν πρωτογονο γυναικολογο και με το μωρο.. καθε φορα μαλωνα ωσπου δε ξαναπηγα και τελος.. xuito και μενα για διπλο εμβολιο και ειδικα το mmr μικρος μου φαινεται.. εισαι σιγουρη?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Και ο γυναικολογος στην τριανδρα απαραδεκτος. Εγω ειχα παει μονο για την πιθανη ημερομηνια τοκετου και ειχε ενα λεξιλογιο...!!!Μεχρι κλαιν μαιν μου πε σε μια φαση!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Τελικά με τα πολλά , αφού τηλεφώνησα την ημέρα της απεργίας 2 φορές πριν ξεκινήσουμε (!) και μου είπαν να πάω , ενώ δεν είχε εμφανιστεί η γιατρός , με πολλά παρακάλια μας έκανε το ένα μόνο εμβόλιο η άλλη γιατρός , διότι το θεωρούσε ανήθικο να "σπάσει" την απεργία συναδέλφου , λες κι εγώ όταν έκλεινα ραντεβού , είχα διαλέξει γιατρό!

Τέλος πάντως αφού την παρακάλεσα και της είπα ότι το μωρό ήταν μετρημένο και ζυγισμένο την προηγούμενη μέρα , η γιατρός το κοίταξε , το εξέτασε με το στηθοσκόπιο για 5 δεύτερα και έκανε νόημα στη βοηθό της η οποία μας έκανε το εμβόλιο!!!

Κάναμε το mmr , είχα διαβάσει κι εγώ πολλά , αλλά η παιδίατρος μου που είδε το παιδί την προηγούμενη μέρα μου είπε πως μπορούμε να το κάνουμε. Πέρασαν 10 μέρες και τολμώ να πω ότι δεν είχε παρενέργειες...

Όσο για γυνακολόγους , ότι και να γράψετε , δεν μπορεί να ξεπεράσει τη γαϊδουριά του τύπου που έχουν στο κέντρο μάνας και παιδιού στην Τούμπα...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις