Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ενθυμιο - Λαδοπανα

sandy8

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα θα ηθελα μερικες γνωμες, θελω να κρατησω ενθυμιο τα λαδοπανα του μικρου μου αλλα κ του αντρα μου εχετε καμια ιδεα πως θα τα τυλιξω ωστε να τα κρατησω ανεπαφα στο χρονο, δηλαδη εννοω κανενα κουτι δε ξερω τι αλλο να σκεφτω, εσεις τι τα κανατε τα λαδοπανα των μωρων σας απο τη βαφτιση?

Διαφημίσεις

Εχεις και του αντρα σου πολυ ωραια!!! Εμεις τα τυλιξαμε σε χαρτι φυλαξης ρουχων και βαλαμε σαπουνι ασπρο μασσαλιας, ετσι φυλαξε η γιαγια του αντρα μιας φιλης μου μου τα πρωτα ρουχα του γιου της (του μπαμπα του αντρα της) τα οποια φορεσε ο αντρας της και οταν γεννηθηκε και ο γιος τους στη συνεχεια και ηταν σαν καινουρια!!

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

αν καταλαβα καλα λες αυτο που τυλιγουν το μωρο και απο πανω βαζουν την πετσετα στη βαφτιση??? αν ειναι αυτο εγω στην αρχη το χρησιμοποιησα και σαν σεντονακι (βασικα σεντονακι ειναι) αλλα δεν ηθελα να το φθειρω οποτε μετα τοβαλα στο βαλιτσακι της βαφτισης με ολα τα υπολοιπα περι βαφτισης και πρωτα ρουχα πρωτα παππουτσια κτλ. αλλα καιγω θατα κανω κατι διαφορετικο καποια στιγμη. αυτο με το σαπουνι δε τοχω ξανακουσει! πως το βαζεις? πανω στα ρουχα?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγω εχω τα δικα μου λαδοπανα... ειναι οντως ανεπαφα απο το χρονο .. ενταξει εχουν κιτρινισει λιγακι βεβαια αλλα φανταζομαι οποιοδηποτε λευκο ρουχο κ να αφησεις 35 χρονια απλυτο καπως ετσι θα γινει..

η μαμαμο δεν τα ειχε φυλαξει καπως συγκεκριμενα.. μια ζωη τα ειχαμε αναμεσα στα εσωρουχα μας πισω πισω στο συρταρι κ εγω εξακολουθω κ τα φυλαω κατα τον ιδιο τροπο.. ουτε χαρτια ουτε κουτια ουτε τιποτα..

Τωρα του γιου μου τα εχω στη βαλιτσουλα με τα υπολοιπα της βαφτισης.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εγω μαζι με τα βαπτιστικα και με μια μπομπονιερα θα τα κανω καδρο.

Πολυ καλη ακουγεται η ιδεα σου μπορεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες, εννοω πως θα χωρεσουν οταν λες βαφτιστικα εννοεις κ τα ρουχαλακια κ παπουτσακια?

αν καταλαβα καλα λες αυτο που τυλιγουν το μωρο και απο πανω βαζουν την πετσετα στη βαφτιση??? αν ειναι αυτο εγω στην αρχη το χρησιμοποιησα και σαν σεντονακι (βασικα σεντονακι ειναι) αλλα δεν ηθελα να το φθειρω οποτε μετα τοβαλα στο βαλιτσακι της βαφτισης με ολα τα υπολοιπα περι βαφτισης και πρωτα ρουχα πρωτα παππουτσια κτλ. αλλα καιγω θατα κανω κατι διαφορετικο καποια στιγμη. αυτο με το σαπουνι δε τοχω ξανακουσει! πως το βαζεις? πανω στα ρουχα?

supermama, αφου πλυνεις και σιδερωσεις τα ρουχακια, λαδοπανα που θελεις να φυλαξεις, τα τυλιγεις λιγα λιγα (πχ τα ρουχακια του ενα σετακι, πετσετα αλλο σετακι κτλ) τα βαζεις σε ενα κουτακι με σειρα πλακα σαπουνι, τα ρουχακια τυλιγμενα, πλακα σαπουνι αλλο πακετακι τυλιγμενο κτλ Ετσι εκανα κι εγω του γιου μου. Να πω την αληθεια τα τσεκαρω ανα διαστημα οποτε θυμηθω και απο τον Σεπτεμβριο του 2009 μεχρι τωρα ειναι μια χαρα, εαν εντοπισω τιποτα :rolleyes: θα τα ξαναπλυνω και φτου απο την αρχη!!!

Καλη επιτυχια

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011