Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Νομίζω ότι τόσες φορές που αρρώστησα φέτος δεν έχω αρρωστήσει ποτέ ξανά! Φανταστείτε ότι πέρασα 4 φορές γαστρεντερίτιδα! Από χθές ξαφνικά έχω πονόλαιμο, βήχα (τύπου τσιγαρόβηχα) με αποτέλεσμα να μου φεύγουν συνεχώς ούρα :twisted::twisted::twisted::twisted:, αλλά και πόνο στο στήθος όταν βήχω. Και αναρωτιέμαι αν στη φάση που βρίσκομαι μπορώ να πάρω τίποτα ή θα κάθομαι να βασανίζομαι?:confused:

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Διαφημίσεις

Δεν είμαι υπέρ της λήψης φαρμάκων στην κατάσταση σου.''Πολέμησε το'' με πιο φυσικές μεθόδους,όπως ζεστά αφεψίματα,καμιά φυτική καραμέλα για το λαιμό,ξεκούραση.

Συμβουλέψου όμως και τον γυναικολόγο σου

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

Μόνο για τον πονόλαιμο ξέρω οτι μπορείς να κάνεις γαργάρες με tantum verde, είχα φαρυγγίτιδα πριν ένα μήνα και αυτό μου έδωσε ο γιατρός, για τα δέκατα έπαιρνα depon, ευτυχώς δεν έκανα μεγάλο πυρετό. Πάντως ταλαιπωρήθηκα 1 εβδομάδα. Α! Είναι και κάποιες καραμελίτσες φυτικές απο το φαρμακείο τις πηρα, με μέλι και κάτι αλλο (δεν θυμάμαι) και αυτές με ανακούφιζαν κάπως.

gNrhp2.png

Δοκίμασε το σιρόπι της Heltha+ Syrup.Είναι πολύ καλό και με βοηθάει στον πονόλαιμο και τον βήχα.Για τους ενήλικες ενδείκνυται μια κουταλιά του γλυκού (5 ml) 4 φορές την ημέρα.

Η τιμή του είναι 9,00 ευρώ

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

Περαστικά κοριτσάκι!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια, όσο δεν εχω αρρωστησει στη ζωή μου, εχω αρρωστήσει σ' αυτήν την εγκυμοσύνη. Προσφατα περασα ιωση με βηχα, καταρροή, πυρετό τον έλεγχα με depon, κλειστό λαιμό εντελώς -λαρυγγοφαρυγγίτιδα μου είπε η παθολόγος-. Τι άλλο να κάνεις, χαμομηλάκια, τσαγάκια (οχι πολλά βοτανα, γιατί δεν είναι ειναι σίγουρο τι επιτρέπεται και τι όχι στην εγκυμοσύνη), εγώ θηλαζα κιόλας τον μικρό μου και ενας λόγος επιπλέον που δεν ήθελα πολλά πολλά φάρμακα. Παντως η παθολογος -με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου- μου εγραψε σιροπάκι για τον βήχα και ενα σπρευ-ελαφρύ αντιβιωτικό εισπνεόμενο για τον λαιμό. Μια στο τόσο τα θυμόμουν, αλλά κατά βαση περασε από μόνη της αυτή η ίωση. Καραμελίτσες για τον λαιμό, γαργάρες με αλατόνερο ή χαμομηλι, ξάπλα και υπομονή! Καλό είναι να σε ακροαστεί ενας παθολόγος, για να αποκλείσει ακροαστικά και τέτοια και για οποιοδηποτε φάρμακο και αν χρειαστει να παρεις, να συμβουλευτείς και τον γυναικολόγο σου!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ετσι ημουν πριν καμια βδομαδα, προσπαθησα με ζεστα και μελάκι αλλα συνεχιζοταν εντονα ο βηχας και δεν αντεχα...μετα απο μερες το ειπα στο γιατρό, τελικα μου εδωσε ενα σιροπι για να περασει ο βήχας

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Νομίζω ότι τόσες φορές που αρρώστησα φέτος δεν έχω αρρωστήσει ποτέ ξανά! Φανταστείτε ότι πέρασα 4 φορές γαστρεντερίτιδα! Από χθές ξαφνικά έχω πονόλαιμο, βήχα (τύπου τσιγαρόβηχα) με αποτέλεσμα να μου φεύγουν συνεχώς ούρα :twisted::twisted::twisted::twisted:, αλλά και πόνο στο στήθος όταν βήχω. Και αναρωτιέμαι αν στη φάση που βρίσκομαι μπορώ να πάρω τίποτα ή θα κάθομαι να βασανίζομαι?:confused:

Το μόνο που θα σε ανακουφίσει είναι να κάνεις εντριβές με τύπου βίξ κρέμα της powerhealth. Είχα φαριγγίτιδα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και μόνο αυτό με βοηθούσε να ηρεμήσω απο τον βήχα. Υπήρχε και κίνδυνος να αποβάλλω, τόσο πολύ έβηχα.Ο γιατρός μου μου είχε δείξει ειδικό τρόπο για να βήχω έτσι ώστε να μην προκληθεί πρόωρος τοκετός. Άστα!!!! Και η πλάκα ήταν οτι στο ΙΚΑ δεν μου γράφανε άδεια απο την δουλειά μου κι έτσι δεν μπορούσα να αναρρώσω και αυτό το πράγμα κράτησε 1 μήνα. Τελικά το δεύτερο παιδί μου το γέννησα 2 βδομάδες νωρίτερα(πάλι καλά!!!!!). Αθάνατο ΙΚΑ!!!!!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]