Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ημερίδα με θέμα το θηλασμό Ηράκλειο Κρήτης

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, σήμερα που πήγα στην παιδίατρό μας, πήρε το μάτι μου μια ανακοίνωση που έχει να κάνει με την ενημέρωση πάνω στο θηλασμό.

Πρόκειται για αύριο Τετάρτη 12 Μαϊου 2010 και ώρα 18:30. Θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (οδός 1821), στο Ηράκλειο Κρήτης και θα μιλήσει πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού (λυπάμαι, αλλά δε συγκράτησα το όνομά της), όπως και η παιδίατρός μας κ.Μαρία Τέντου. Εαν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο βιβλιοπωλείο. Βρήκα αυτά τα τηλέφωνα :

2810-227500

2810-227501

Θέλησα να το δημοσιεύσω εδώ σε περίπτωση που κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται! Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα...:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ηλιάννα! Φαντάζομαι με θυμάσαι, από σένα έμαθα την Τέντου! ΦΟΒΕΡΗ! Να' σαι καλα! Πως πάει η εγκυμοσύνη; Λίγος καιρός έμεινε,ε;Άντε με το καλό!!!

Μακάρι να τα καταφέρεις αύριο! Κι εγώ θα δω αν μπορέσω...:roll:

Θα ήθελα εδώ να προσθέσω σε όλες τις κοπέλες να κάνουν ένα τηλέφωνο πρώτα, γιατί, το είδα στα πολύ βιαστικά και ίσως χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή! Αν και δε πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...καλού-κακού όμως!;) Πάντως για την ώρα, ημερομηνία και μέρος είμαι σίγουρη! :D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Γεια σου Ηλιάννα! Φαντάζομαι με θυμάσαι, από σένα έμαθα την Τέντου! ΦΟΒΕΡΗ! Να' σαι καλα! Πως πάει η εγκυμοσύνη; Λίγος καιρός έμεινε,ε;Άντε με το καλό!!!

Μακάρι να τα καταφέρεις αύριο! Κι εγώ θα δω αν μπορέσω...

Μια χαρα ειμαι να σαι καλα,εγω τωρα ειμαι 32η εβδομαδα αλλα πολυ ζορι...ειναι και οι ζεστη!!

Αν πας και καταφερω κι εγω να ερθω θα ειμαι μια χοντρη με τεραστια κοιλια,θα ξεχωριζω στο πληθος...

4

Αν πας και καταφερω κι εγω να ερθω θα ειμαι μια χοντρη με τεραστια κοιλια,θα ξεχωριζω στο πληθος...

:shock::lol: έτσι αναφέρεσαι στην εγκυμοσύνη σου;;; Καλέ πιο πάχος; Το μωρό είναι!

Μια χαρα ειμαι να σαι καλα,εγω τωρα ειμαι 32η εβδομαδα αλλα πολυ ζορι...ειναι και οι ζεστη!!

υπομονή Ηλιάννα μου!!! Υπομονή! Εμένα ακόμα και τώρα μου λείπει αυτή η ωραία περίοδος της γλυκιάς αναμονής!!!!!!!!! Παρότι ζεσταινομουν και δεν είχα πια ρούχα να βάλω!:lol: Αχ!Πότε πέρασε ένας χρόνος...................:roll:

Και για να μπούμε στο θέμα μας... θέλω πολύ να έρθω αύριο, να δω όμως αν μπορώ να αφήσω τη μικρή...μακάρι να τα πούμε!

Φιλιά

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Zaxarenia δεν εχω ιδεα...θελω αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο

Θα καταβουμε και αυριο Ηρακλειο σε γυναικολογο και αγγειολογο και απανωτα δυο μερες πολυ μου πεφτει...

Αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα....

4

Zaxarenia τελικα πηγες;;;

Εγω ηρθα αλλα εφυγα αμεσως

Δεν ειχα που να αφησω τους δυο μικρους και ετσι μιλησα μονο στην κα Τεντου που ηθελα να τη ρωτησω κατι και εφυγα

Αν ησουν εκει ημουν με ενα 2χρονο αγκαλια και φορουσα μαυρα,διπλα μου ηταν και ο 6χρονος ξανθομπουμπουρας με γυαλι Rayban:mrgreen:

4

Ηλιάννααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε είδαααααααααα! Ήσουν στα μαύρα ντυμένη, με δύο αγοράκια ξανθούλικα!!!!!!! Γ@μώτο..........το σκέφτηκα για μια στιγμή ότι μπορεί και να ήσουν, γιατί είδα που μίλησες και με την Τέντου, αλλά μετά λέω μπα...

Κρίμα!:(

Ήταν πολύ ωραία πάντως! Αν ξαναέρθεις μπορούμε να βρεθούμε!

Παρεπιτόντως...χοντρή με τεράστια κοιλιά;;;;:shock:

Θα σε μαλώσω:rolleyes:

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!:mrgreen:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Αχ ας μου μιλουσες....

Ο μεγαλος ειχε διαβασμα και τον κρατησε ο μπαμπας του κι εγω με τα δυο δεν μπορουσα

Το καλο ειναι οτι ειδα την Τεντου και κανονισα για τον τοκετο

Της λεω μαλιστα στο τελος"Κριμα ηθελα να κατσω"

και μου λεει"Αντε βρε εσυ τα ξερεις τι αλλο να μαθεις εσυ θα μας τα δειχνεις::"

Την επομενη φορα να κανονισουμε σιγουρα

Πανχοντρη δεν με λες αλλα πολλων κυβικων ναι...:mrgreen:

4

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Ανάμεσα σε τόσες έγκυες, σκεφτόμουν:

Να κάνω ερώτηση-ανακοίνωση του στυλ: ''είναι καμία απο εσάς η Ηλιάννα;'' ή

να ρωτάω μία-μία αν είναι η Ηλιάννα!:rolleyes:

Όταν ήρθες και μίλησες με τη Τέντου και βλέπω κοιλιά φουσκωτή :lol: και δύο αγγελούδια μαζί και λέω : ''λες;'' αλλά μετά σκεφτόμουν, θα έκανε τόοσο δρόμο και δε θα καθόταν;;;:roll: Οπότε το άφησα....:-(

Πάντως η αλήθεια είναι ότι για κάποια που θηλάζει, ειδικά αρκετό καιρό (που σημαίνει ότι έχει ψαχτεί) τα περισσότερα ήταν γνωστά.

Αλλά χαίρομαι γιατί επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που κάνω σωστά και άλλα που έκανα λάθος (για να μην επαναληφθούν!)

Μακαρι να πργματοποιο΄νται συχνά τέτοιου είδους συναντήσεις!

Η επόμενη δε γίνεται να είναι για το vbac;;;;;;; Πολύ με καίει αυτό το θέμα!:mrgreen:

Με καισαρική θα γεννήσεις;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

[quoteΕλπιζω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη:-P]

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά! Αν έρθεις στείλε μου π.μ.

Αχ αυτοι οι αγγειολόγοι...........πρέπει να πάω κι εγώ τώρα:?

4BMSp3.pngzHf1p3.png