Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos γλειφυτζουρια !!!!!!!!

baou

Recommended Posts

βαφτιζω τον χοντρουλη μου τον Ιουνιο και φτιάχνω τα πάντα μόνη μου, μεχρι και την διακόσμηση των τραπεζιών στη δεξίωση. ήθελα να βάλω τενεκεδάκια σε γαλάζιο και λαχανί (τα χρώματα που έχω επιλέξει για όλη τη βάπτιση) και να τα γεμίσω με δίχρωμα γλειφυτζούρια σε λευκό-γαλάζιο και λευκό-πράσινο. τα έχω δει σε άπειρα περιοδικά με προτάσεις διακόσμησης αλλά πουθενά στο εμπόριο!:(:(:( έχω λιώσει τα παπούτσια μου και βρίσκω μόνο αυτά με τα πολλά χρώματα.εχεί καμία σας ιδέα που μπορώ να τα βρω???

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα,

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.getta.gr

http://www.relkon.gr (δε μου ανοίγει τώρα, αλλά έχω μπει άλλες φορές)

Δεν ξέρω πως είναι η ποιότητα, ας μας πουν τα κορίτσια που έχουν αγοράσει.

Με το καλό η βάπτισή σας!!

βαφτιζω τον χοντρουλη μου τον Ιουνιο και φτιάχνω τα πάντα μόνη μου, μεχρι και την διακόσμηση των τραπεζιών στη δεξίωση. ήθελα να βάλω τενεκεδάκια σε γαλάζιο και λαχανί (τα χρώματα που έχω επιλέξει για όλη τη βάπτιση) και να τα γεμίσω με δίχρωμα γλειφυτζούρια σε λευκό-γαλάζιο και λευκό-πράσινο. τα έχω δει σε άπειρα περιοδικά με προτάσεις διακόσμησης αλλά πουθενά στο εμπόριο!:(:(:( έχω λιώσει τα παπούτσια μου και βρίσκω μόνο αυτά με τα πολλά χρώματα.εχεί καμία σας ιδέα που μπορώ να τα βρω???

Ρίξε μια ματιά στην Ευριπίδου ψηλά προς την Αθηνάς. Πήρα σήμερα γλειφιντζούρια που μοιάζουν με παγωτό χωνάκι 1,2ευρώ τα 5! Έχει διάφορα κάτι μπορεί να βρεις. Επίσης ρώτα και στη Ρόμβης.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια!θα ψαξω σε όλα και ελπίζω να βρω!!!!δε μπορεί... και αυτά στις διαφημίσεις από κάπου τα προμηθεύτηκαν!!