Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια

θα ήθελα την βοήθειά σας για μια φίλη μου που δεν έχει ιντερνετ

παρείγγειλε το symphony της medela για να μαζεψει λιγο γαλατάκι για αργότερα και μου λέει οτι δεν την " ρουφάει" καλά.

δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να φανταστώ τι να φταίει.

της εξήγησα ότι δεν αντλεί αμέσως

μπορεί κάποια κοπέλα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα για το symphony για να μπορέσω να την βοηθήσω?

(μένει μακρυά αλλιώς θα πήγαινα εκει...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

.png

Διαφημίσεις

αρτεμις καλησπερα. Κι εγω εχω το ιδιο θηλαστρο και το χρησιμοποιω εδω και 3 μηνες περιπου. Το πρωτο που σκεφτομαι ειναι μηπως η χοανες του θηλαστρου δεν ειναι οι κατάλληλες μηπως δηλαδη χρειαζεται μικροτερες η μεγαλυτερες αν ειναι αυτο απλα παραγγελενεις στην εταιρια να σου στειλουν αλλο μεγεθος(μικροτερο η μεγαλυτερο αναλογα). Προτου ομως φασουμε εκει θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι η φιλη σου το χρησιμοποιει σωστα (στο λεω γιατι κι εμενα στην αρχη δεν με ρουφουσε και ανακαλυψα εκ των υστερων οτι κατι ειχα κανει στην συναρμολόγηση λαθος). Δηλαδη: για να ρουφα σωστα το θηλαστρο θα πρεπει η βαλβιδα αναρροφησης να ειναι παντα γυρισμενη προς τα αριστερα του μπουκαλιου, ετσι οπως κοιταμε μπροστα μας το μπουκαλι, βιδωνουμε και στρεφουμε την βαλβιδα προς τα αριστερα και οχι προς τα μπροστα (δεν την εχουμε να την βλεπουμε φατσα μοστρα δηλαδη). Επιδης, κατα την λειτουργια η χοανη θα πρεπει να εφαρμοζει απολυτα πανω στο στηθος να μην παιρνει αερα δηλαδη.Τελος, πες στην φιλη σου να τσεκαρει την ασπρη μεμβρανη (η εταιρια που το στελνει βαζει μεσα συνηθως 2 ανταλλακτικα) μηπως ειναι τελειως χαλαρη. Ανεφερε στην φιλη σου ολα τα παραπανω και ενημερωσε με αν θελεις μηπως μπορουμε να βοηθησουμε καπως αλλιως αν ολα τα παραπανω ειναι ενταξει. Παντως απο την εμπειρια μου σου λεω οτι οταν παραγγελνεις αυτο το θηλαστροκαλο ειναι καποιος να σου δειξει πως λειτουργει και πως το τοποθετεις στο στηθος και πως το χρησιμοποιεις γενικοτερα. Εγω νομιζα οτι ειναι ελαττωματικο στην αρχη και πηγα σε αντιπροσωπο αλλης πολης (ξανθη) ενω το ειχα παραγγειλει απο θεσνικη νομιζοντας οτι εχουν προβλημα οι βαλβιδες (ημουν και σιγουρη) και τελικα εγινα τελειως ρομπα διοτι και δεν το εβαζα σωστα πανω στο στηθος και ειχα συναρμολογησει τις βαλβιδες στραβα περιμενω νεα...