Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προσκλητηριο- σοκολατα

mkatsanevaki

Recommended Posts

.. Καπου ειδα πως αναφερθηκε και θα ηθελα αν ξερει καποια να μου δωσει πληροφοριες... κοστος, που να απευθυνθω κλπ.

Ευχαριστωωω :D:D

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

SORRY αλλα γιατι να παω σε καποιον αλλον να μου διοργανωση την βαφτηση του παιδιου μου?

σαφως και υπαρχουν προσκλητηρια που ξεκινανε απο 60 λεπτα το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις εσυ...

παντα υπαρχει το φτηνο, παντα υπαρχει το ακριβο...

αυτες οι εταιρειες που διοργανωνουν βαφτησεις και εκδηλωσεις γενικα δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους ξερεις ..

σου πιανουν τον Κ...ο με τα 2 χερια και μετα τρεχεις και δεν φτανεις..

την πατησα και ξερω.

SORRY αλλα γιατι να παω σε καποιον αλλον να μου διοργανωση την βαφτηση του παιδιου μου?

σαφως και υπαρχουν προσκλητηρια που ξεκινανε απο 60 λεπτα το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις εσυ...

παντα υπαρχει το φτηνο, παντα υπαρχει το ακριβο...

αυτες οι εταιρειες που διοργανωνουν βαφτησεις και εκδηλωσεις γενικα δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους ξερεις ..

σου πιανουν τον Κ...ο με τα 2 χερια και μετα τρεχεις και δεν φτανεις..

την πατησα και ξερω.

Συμφωνω απολυτα :!::!: και εκτος αυτου δεν ειναι ακριβο 2 ευρω με σοκολατα το προσκλητηριο οταν ενα σχετικα απλο και συμπαθητικο κοστιζει 1-1.60 γιατι κατω απο 1 ευρω δεν ξερω τι θα βρεις για ετοιμο μιλαμε παντα :!::!:

Ουσιαστικά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε τις σοκολάτες και απλά να ζητήσετε να σας φτιάξουνε σε ένα τυπογραφίο ένα περιτύλιγμα φια την σοκολάτα ή να επισκεφτείτε ενα ζαχαροπλαστείο όπου θα σας ετοιμασει όλο το πακέτο . Η τιμή σ'αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι χαμηλώτερη των 2 ευρώ .

Και γω καπως ετσι το σκεφτομαι. Ειτε περιτυλιγμα , ειτε γραμμενο το κειμενο πανω στη σοκολατα... Παντως 2 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη, για τοσο πρωτοτυπη και γευστικη ιδεα :lol::wink: . Αλλωστε το καλο με τη βαφτιση ειναι οτι μπορεις να κερδισεις κοστος απο αλλα πραγματα. Π.χ δεν χρειαζεται ο στολισμος που χρειαζεται ενας γαμος, οι καλεσμενοι ειναι μαλλον παντα λιγοτεροι και μπορεις να κανεις εξαιρετικα πραγματα ο ιδιος για τις μπουμπουνιερες στο μισο του κοστους....

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

στα 2 ευρω μπορεις να κανεις κουτι με σοκολατακια το οποιο ειναι παρα πολυ στυλατο...το ειχα κανει στον γαμο μου και ηταν πολυ σικ και ιδιαιτερο!!αν θες σου στελνω πμ.

στην βαφτιση ειχα κανει σοκολατα με χαρτονενιο περιτυλιγμα πολυ ομορφο ..ηταν σαν φακελος και κρεμοταν και μια μικρη πιπιλα...αψογο και αυτο..αν θες στειλε πμ/

Διαφημίσεις

το προσκλητηριο ειναι μεσα στο κουτι τυπωμενο σε ριζοχαρτο....
και αυτο σωστο :!: πανω στη σοκολατα ειναι καπως..... και ψυχοπλακωτικο σε σκουρο αλλα και σε λευκη παλι ειναι περιεργο :?

Bρήκα προσκλητήριο σεκολάτα τέλεια που το τύπωμα ήταν πάνω στο περιτύλιγμα της σοκολάτας με 1,70. Ποιο φθηνό δεν νομίζω να υπάρχει. Το έψαξα γιατί το πήρα ως προσκληση και εγώ για βάπτηση και με εντυπωσίασε πολύ. Σε χαρτονένια βρήκα με 1,50 διπλά. Δηλαδή να βγαίνει απο μέσα άλλο χαρτί και νομίζω πως και αυτά είναι σε πολύ καλή τιμή.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

στα 2 ευρω μπορεις να κανεις κουτι με σοκολατακια το οποιο ειναι παρα πολυ στυλατο...το ειχα κανει στον γαμο μου και ηταν πολυ σικ και ιδιαιτερο!!αν θες σου στελνω πμ.

στην βαφτιση ειχα κανει σοκολατα με χαρτονενιο περιτυλιγμα πολυ ομορφο ..ηταν σαν φακελος και κρεμοταν και μια μικρη πιπιλα...αψογο και αυτο..αν θες στειλε πμ/

demi με ενδιαφέρει και εμένα πολύ αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία με πμ ... και αν έχεις και καμιά φωτό θα βόλευε πολύ!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

demi αν μπορείς στείλε και σε μένα τα στοιχεία και αν έχεις και καμιά φωτογραφία θα με υποχρεώσεις!!!

elsourio και αγγελούδια εσείς που τα βρήκατε με αυτές τις τιμές?

renik to βρήκα σε μια κοπέλα που κάνει τέλεια προσκλητήρια και πολύ φθηνά αλλά κει φευγάτες μπομπονιέρες. Κάνει και στολισμό τραπεζιών στο κένρο πολύ φθηνά. Γυάλες με ψαράκια που το βρήκα φευγάτο και πολλά ακόμα προχό. Αν θές τηλ πές μου.Ρε κορίτσια καμια ι΄δεα για κέντρο. Τέλη Σεπτέμβρη λέμε εδώ Αθήνα. Εγώ μένω Κερατσίνι :?::?::?:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

ΔΙΑΦΩΝΩ με τις γυαλες με τα ψαρακια...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....τα ψαρια εχουν ψυχη ξερετε και δεν αντεχουν σε θερμοκρασια νερου κατω απο τους 20 βαθμους....για αυτον τον λογο στα ενυδρεια εχουν ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ...το νερο περναει απο επεξεργασια με φιλτρα και διαφορα φαρμακα αλλιως τα ψαρια ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!(ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΟΦΑΝΕ)

ΣΑς παρακαλω πολυ ..σε λιγο θα δουμε και στολισμενα κουταβια..ΕΛΕΟΣ.

οσο για τα προσκλητηρια σοκολατα ειμαι απο θεσ-νικη..οποια θεσσαλονικια θελει ας στειλει πμ.

ΔΙΑΦΩΝΩ με τις γυαλες με τα ψαρακια...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....τα ψαρια εχουν ψυχη ξερετε και δεν αντεχουν σε θερμοκρασια νερου κατω απο τους 20 βαθμους....για αυτον τον λογο στα ενυδρεια εχουν ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ...το νερο περναει απο επεξεργασια με φιλτρα και διαφορα φαρμακα αλλιως τα ψαρια ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!(ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΟΦΑΝΕ)

ΣΑς παρακαλω πολυ ..σε λιγο θα δουμε και στολισμενα κουταβια..ΕΛΕΟΣ.

οσο για τα προσκλητηρια σοκολατα ειμαι απο θεσ-νικη..οποια θεσσαλονικια θελει ας στειλει πμ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ "ΖΩΑΚΙΑ" , "ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ" ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

renik to βρήκα σε μια κοπέλα που κάνει τέλεια προσκλητήρια και πολύ φθηνά αλλά κει φευγάτες μπομπονιέρες. Κάνει και στολισμό τραπεζιών στο κένρο πολύ φθηνά. Γυάλες με ψαράκια που το βρήκα φευγάτο και πολλά ακόμα προχό. Αν θές τηλ πές μου.Ρε κορίτσια καμια ι΄δεα για κέντρο. Τέλη Σεπτέμβρη λέμε εδώ Αθήνα. Εγώ μένω Κερατσίνι :?::?::?:[/q

Εγώ μένω Νεάπολη Νίκαια και έκλεισα στο Χαιδαρι στο "κατι άλλο".Αν σ ενδιαφλερει πες να σου πω τιμές,μενου κλπ

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

renik to βρήκα σε μια κοπέλα που κάνει τέλεια προσκλητήρια και πολύ φθηνά αλλά κει φευγάτες μπομπονιέρες. Κάνει και στολισμό τραπεζιών στο κένρο πολύ φθηνά. Γυάλες με ψαράκια που το βρήκα φευγάτο και πολλά ακόμα προχό. Αν θές τηλ πές μου.Ρε κορίτσια καμια ι΄δεα για κέντρο. Τέλη Σεπτέμβρη λέμε εδώ Αθήνα. Εγώ μένω Κερατσίνι :?::?::?:

Αγγελουδια στειλε μου τα στοιχεια να την εχω υποψη μου!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...