Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS !!!

Recommended Posts

Kαλησπερα μανουλες !!η κορουλα μου θα παει νηπιο !!μας εχει ερθει το χαρτι !!αχ!και εγω τωρα πως θα αποβαλλω το αγχος μου ???οκ ειμαι μια υπερβολικη μαμα το ξερω !!αντι να χαρω, τρεμω και φοβαμαι !!η κορη μου ειναι ,μεσα στην χαρα που θα παει στο σχολειο .και εγω κανω σεναρια επιστημονικης φαντασιας στο μυαλο μου απο τωρα !πως θα ειναι στο σχολειο?αν θα την προσεχουν ?αν θα τρωει?αν θα την μαλωσουν ??αχ !κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω ?δεν θελω να μεταφερω το αγχος μου και την τρελα μου στην μικρη !ειναι λογικο να νιωθο ολα αυτα ??ειμαι πολυ τυχερη γιατι εχω την πολιτελεια να μην δουλευω και να ειμαι σπιτι με τα παιδια μου και μου ειναι τρομερα δυσκολο τωρα να καταλαβω οτι εστω και για λιγοστες ωρες δεν θα ειναι μαζι μου δεν την εχω αφησει ποτε πουθενα παντα ειναι με εμενα !αχ!τι να κανω ???

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

ε μην την πας σχολειο ρε συ νινα!δεν πας καλα καθολου καλα.δε σε περνω τωρα τηλ γιατι θα σε βρισω.οταν μου περασει.αν ειναι δυνατον!!!και βαζεις και τιτλο sos και εγω λεω κατι εγινε!ελεος πια:evil:

κοριτσακια μου !!!καλε φοβαμαι !!μπιακι μου με εχει πιασει πανικος !!φωτεινουλα μου να με παρεις τηλ να με βρισεις μπας και συνελθω !!καλε εχω τρομερο αγχος !!

Νινέτα κακώς έχεις άγχος. Φαντάζεσαι να είχες γιο να πήγαινε τώρα φαντάρος!!! Λοιπόν το καλύτερο που θα είχες να κάνεις για τη μικρούλα σου είναι να της καλλιεργείς πόσο ωραίο είναι το σχολείο και πόσους φίλους θα κάνει και με τι ωραία παιχνίδια θα παίζει εκεί. Να της περάσεις το μήνυμα να σέβεται και να αγαπάει τη δασκάλα/νηπιαγωγό της και να δεις τι ωραία που θα περάσει.

Έτσι έκανα κι εγώ στα παιδιά μου και πάντα θέλανε με χαρά να πηγαίνουν στο σχολείο. Βέβαια η μικρή μου κόρη δεν έχει την εμπειρία του νηπιαγωγείου (αν εξαιρέσεις τη μια εβδομάδα που πήγε μόνο), αλλά δεν περιγράφεται η χαρά της πρώτης μέρας στο σχολείο.

Επίσης μην ξεχνάς ότι από τη στιγμή που θα πάει το παιδί στο νηπιαγωγείο θα πηγαίνει για τα επόμενα 13 χρόνια σχολείο. Οπότε αν ανησυχείς φέτος το Σεπτέμβριο θα πρέπει να ανησυχείς χειρότερα για τα επόμενα χρόνια που θα έχουν άλλου είδους προβλήματα.

Φιλιά πολλά και μην ανησυχείς καθόλου.

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

Νινέτα κακώς έχεις άγχος. Φαντάζεσαι να είχες γιο να πήγαινε τώρα φαντάρος!!! Λοιπόν το καλύτερο που θα είχες να κάνεις για τη μικρούλα σου είναι να της καλλιεργείς πόσο ωραίο είναι το σχολείο και πόσους φίλους θα κάνει και με τι ωραία παιχνίδια θα παίζει εκεί. Να της περάσεις το μήνυμα να σέβεται και να αγαπάει τη δασκάλα/νηπιαγωγό της και να δεις τι ωραία που θα περάσει.

Έτσι έκανα κι εγώ στα παιδιά μου και πάντα θέλανε με χαρά να πηγαίνουν στο σχολείο. Βέβαια η μικρή μου κόρη δεν έχει την εμπειρία του νηπιαγωγείου (αν εξαιρέσεις τη μια εβδομάδα που πήγε μόνο), αλλά δεν περιγράφεται η χαρά της πρώτης μέρας στο σχολείο.

Επίσης μην ξεχνάς ότι από τη στιγμή που θα πάει το παιδί στο νηπιαγωγείο θα πηγαίνει για τα επόμενα 13 χρόνια σχολείο. Οπότε αν ανησυχείς φέτος το Σεπτέμβριο θα πρέπει να ανησυχείς χειρότερα για τα επόμενα χρόνια που θα έχουν άλλου είδους προβλήματα.

Φιλιά πολλά και μην ανησυχείς καθόλου.

αχ!ποσο δικιο εχεις !!η Σοφουλα μου θελει πολυ να παει σχολειο ,της εχω πει τι θα κανει εκει ,την εχω παει και βολτα στο νηπιο ειναι δασκαλα μια κοπελα που την ξερω .η μικρη δεν εχει προβλημα εγω εχω αγχος ,ειμαι υπερβολικη το ξερω !!καλα που ο Αγγελακος μου ειναι ακομα στα 2 και εχουμε ακομα 16 χρονια για να παει φανταρος !!!απαπα δεν θα το αντεξω !!(χαααααααααα)αγαπακι μου να εισαι καλα για την απαντηση φιλακια πολλλλλλλλλλλλλλλα!

αχ!ποσο δικιο εχεις !!η Σοφουλα μου θελει πολυ να παει σχολειο ,της εχω πει τι θα κανει εκει ,την εχω παει και βολτα στο νηπιο ειναι δασκαλα μια κοπελα που την ξερω .η μικρη δεν εχει προβλημα εγω εχω αγχος ,ειμαι υπερβολικη το ξερω !!καλα που ο Αγγελακος μου ειναι ακομα στα 2 και εχουμε ακομα 16 χρονια για να παει φανταρος !!!απαπα δεν θα το αντεξω !!(χαααααααααα)αγαπακι μου να εισαι καλα για την απαντηση φιλακια πολλλλλλλλλλλλλλλα!

Θα το αντεξεις μανουλα πιστεψε με αυτο κανω και εγω που ο γιος μου ειναι φανταρος εδω και 6 μηνες.:-D

εκτος το οτι συμφωνω με τις αλλες κοπελες εγω εμεινα σε κατι που ειπες.ποιο χαρτι ερχεται; και τι λεει ακριβως;η κορη μου εχει γεννηθει το 2006 και φετος ξεκιναει προνηπια.επειδη υπαρχει καποιο προβλημα με το σχολειο της περιοχη μου,ψαχνω τροπους να την παω σε αλλο.στο χαρτι σου εγραφε και σε ποιο σχολειο θα παει;τι δικαιολογητικα χρειαζονται;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

εκτος το οτι συμφωνω με τις αλλες κοπελες εγω εμεινα σε κατι που ειπες.ποιο χαρτι ερχεται; και τι λεει ακριβως;η κορη μου εχει γεννηθει το 2006 και φετος ξεκιναει προνηπια.επειδη υπαρχει καποιο προβλημα με το σχολειο της περιοχη μου,ψαχνω τροπους να την παω σε αλλο.στο χαρτι σου εγραφε και σε ποιο σχολειο θα παει;τι δικαιολογητικα χρειαζονται;

Γεια σου κοριτσακι μου να σου ζησουν τα ζουζουνια σου .σου στελνουν ενα χαρτι απο το δημο που με αυτο πας και γραφεις το παιδι ,απο το νηπιο θα σου δωσουν ενα χαρτι να το πας στο παιδιατρο να σου γραψει οτι το μωρο ειναι καλα ,μετα θελει το βιβλιαριο με τα εμβολια να το βγαλεις φωτοτυπια ,ενα χαρτι απο τον οφθαλμιατρο και να τα πας στο νηπιο !οχι δεν λεει σε ποιο νηπιο πρεπει να πας.αχ!αυτα καλη σχολικη χρονια να εχουν τα ζουζουνακια μας !!

Θα το αντεξεις μανουλα πιστεψε με αυτο κανω και εγω που ο γιος μου ειναι φανταρος εδω και 6 μηνες.:-D

Καλημερα κοριτσακι μου καλος πωλητης ο γιοκα σου !ευχες μου τα ονειρα σας για τον γιοκα σας και γρηγορα κοντα σας !!

Διαφημίσεις

Δηλαδή δεν την ειχες στείλει καθόλου παιδικό σταθμό πριν; έστω και για λίγες ώρες; και πολύ καλό θα ειχε κάνει στο παιδί και εσύ τώρα θα ήσουν ήρεμη. Πάντως είσαι λίγο υπερβολική, όλα καλά θα πάνε και το παιδί θα το ευχαριστιέται!

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Το ίδιο ένιωθα κι εγώ όταν η κόρη μου θα πήγαινε στο προνήπιο.Θυμάμαι οτι τα συναισθήματα μου τότε ήταν μπερδεμένα, ανάμεικτα και φυσικά ένιωθα φόβο για τις τυχόν δυσκολίες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει,αν θα της αρέσει το σχολείο, αν θα την προσέχει η δασκάλα κτλ.

Τίποτα από όλα όσα φοβόμουν δεν έγινε, το παιδί μου εγκληματίστηκε πολύ γρήγορα στο σχολικό του περιβάλλον, σχεδόν από την αρχή ανταπεξέρχοταν στις υποχρεώσεις του και φυσικά πολύ γρήγορα αγάπησε το σχολείο, την δασκάλα και όλους τους φίλους της που της χάριζαν διασκέδαση και παιχνίδι.

Θα δεις οτι τα ίδια θα συμβούν και σε σας, είμαι σίγουρη!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα μου κινησε την περιεργεια,γιατι πρωτη φορα ακουσα οτι στελνουν χαρτι.καλο ξεκινημα στα μικρα μας και σε μας καλο κουραγιο:D

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Το ίδιο ένιωθα κι εγώ όταν η κόρη μου θα πήγαινε στο προνήπιο.Θυμάμαι οτι τα συναισθήματα μου τότε ήταν μπερδεμένα, ανάμεικτα και φυσικά ένιωθα φόβο για τις τυχόν δυσκολίες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει,αν θα της αρέσει το σχολείο, αν θα την προσέχει η δασκάλα κτλ.

Τίποτα από όλα όσα φοβόμουν δεν έγινε, το παιδί μου εγκληματίστηκε πολύ γρήγορα στο σχολικό του περιβάλλον, σχεδόν από την αρχή ανταπεξέρχοταν στις υποχρεώσεις του και φυσικά πολύ γρήγορα αγάπησε το σχολείο, την δασκάλα και όλους τους φίλους της που της χάριζαν διασκέδαση και παιχνίδι.

Θα δεις οτι τα ίδια θα συμβούν και σε σας, είμαι σίγουρη!

κοριτσακι μου να εισαι καλα για τα λογια σου με ηρεμησες !!η μικρη μου θελει πολυ να παει σχολειο ,ελπιζω να πανε ολα τελεια και να μην εχουμε κανενα προβλημα !να σου ζησει η κορακλα σου !!