Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ

maria k

Recommended Posts

ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ.ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ..........ΚΑΠΩΣ.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΜΠΡΕΛΟΚ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΝΤΡΕΣ,ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.PLEASE!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 119
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απέναντι ακριβώς είναι η DIVA, σήμερα πήγα και έχει πολύ καλές τιμές. Πήγαινε και στα 2 και διαλέγεις, μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς. Ο nicolis group έχει και site που μπορείς να δεις τα προιόντα και να πάς προετοιμασμένη.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ.ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ..........ΚΑΠΩΣ.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΜΠΡΕΛΟΚ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΝΤΡΕΣ,ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.PLEASE!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

α καλά, δεν πας καλά εσύ :lol::lol::lol:

ο κουμπάρος τα ξέρει αυτά που του ετοιμάζεις? :lol::lol:

.....και εγω το ιδιο κολλημα ειχα και σκεφτηκα κατι για το κινητο αλλα σταυρουδακι στο κινητο δεν ειναι παρατραβηγμενο :?::?:

Διαφημίσεις

Μαμά Ωρίων(και κουμπαρούλα μου),υποθέτο εννοείς τον νονό της μικρής.Εκείνος το ξέρεις ότι μου έχει δώσει το ελεύθερο να κάνω ότι θέλω.Και επίσης ξέρεις ότι δεν κολλάω να κάτσω και να φτιάχνω τέτοιου είδους πράγματα. :lol:

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

λες :?::?: εχω δει κατι ωραια σταυρουδακια στο nikolis group zwarofski αλλα δεν θυμαμαι ποσο ειχαν :!: ωραια ειναι να μη βαλεις μονο σταυρουδακι αλλα και κατι αλλο ισως αγορακι η κοριτσακι μια πιπιλα κλπ :!::!:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν εκεί οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που έχω βρει .Για τον σταυρό που είναι δεύετερος στην πάνω γράμμη_αν τον πρόσεξες-ρώτησα έναν γνωστό και μου είπε ότι εκείνος κάνει αγορά 2 ευρώ το κομμάτι,άρα δεν με συμφέρει για zwarofski.

Επειδή δε μου αρέσει να σου καρφώνουν πάνω στο ρούχο σου ένα σταυρουδάκι που συνήθως πέφτει κιόλας, σκέφτηκα να περάσω τα σταυρουδάκια στις μπομπονιέρες, αφού έχω αποφασίσει να τις κάνω μόνη μου.

Καλή η σκέψη σου και έχεις δίκιο για το κάρφωμα στο ρούχο, άσε που μπορεί να σε τσιμπήσει κιόλας :lol:

Θα το καταλάβουν όμως οτι είναι μαρτυρικό πάνω στην μπομπονιέρα? Μήπως χάνει και το νόημα του έτσι? Δηλαδή δεν θα είναι "πάνω" στους καλεσμένους να "μαρτυράει" οτι παρέστησαν στην βάπτιση.

Σκέφτηκες να τα κάνεις βραχιολάκια? Είναι πολύ ωραία έτσι, πρίν λίγες μέρες έβγαλα ένα που φόραγα από το καλοκαίρι. Να βάλεις και 2 χαντρούλες μαζί θα είναι σούπερ!

Ιδέα λέω έτσι! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Αρκετές βλέπω θέλετε να τα φτιάξετε οι ίδιες και ρωτώ.Μήπως το κόστος βγει αρκετά μεγάλο;;;;;Κάτι "συμπαθητικά" που ρώτησα η πενηντάδα μου είπε 50-55ευρώ.Εγώ θέλω γύρω στα 100.Βέβαια ρωτάω πόσο θα πάνε αν θα τα φτιάξεις μόνη σου γιατί δεν ξέρω τις τιμές για τους σταυρούς,τις χάντρες.

Εάν τα φτιάξεις μόνος σου η τιμή δεν έχει καμία σχέση. Εγώ υπολόγισα ότι για τα 100 κομμάτια θέλω το πολύ 30 ευρώ με υλικά απο το Νικολή. Και δεν μιλάω για απλώς "συμπαθητικα", αλλά για ωραία μαρτυρικά, είτε μεταλλικά, είτε σε στυλ ρομαντικό, από ένα σχέδιο που αυτοί το λεν "mile fiori" (η ορθογραφία είναι αυθαίρετη). Τα δε φιλντισένια σταυρουδάκια είναι πάμφθηνα, γύρω στα 10 ευρώ τα 100, οπότε μαζί με την κορδελίτσα δεν θα πάει πάνω από 15 ευρώ.

Το θέμα τελικά δεν είναι μόνο το ότι κάνεις οικονομία, αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα φτιάχνεις κάτι πολύ καλόγουστο.

στο στενο απεναντι απο το diva εχει τι derris που εχει τις καλυτερες τιμες.αντι για καρφιτσα βαλε παραμανα και περνα εκει χαντρουλες και σταυρουδακι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...