Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

HAPPY HAPPY

STAUROULA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,

ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ HAPPY HAPPY ΞΕΡΕΙ ΤΙΜΕΣ?

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ.

Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΩΡΑΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω να σε κατατοπίσω για τιμές αλλά αν μου επιτρέπεις να σου πω την γνώμη μου για τον στολισμό, να κάνεις οτι θα ευχαριστήσει την καρδούλα σου, να βλέπεις μεθαύριο εσύ και το παιδάκι σου τις φωτογραφίες και να καμαρώνετε. Εσύ να αναπωλείς και να νιώθεις ικανοποίηση που έκανες οτι καλύτερο μπορούσες και το παιδί που η μαμά του έκανε την υπέρβαση ας πούμε στην βάφτιση του. Μην σε νοιάζει τι θα πουν αν ένας άνθρωπος είναι κακοπροαίρετος ότι και να κάνεις λίγο -πολύ ή μέτριο θα βρεί να πει.

Εύχομαι με το καλό και να φτιάξεις υπέροχα πράγματα. Για σας!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλημέρα σας

Το οτι θα γίνει σε χωριο δεν σημαίνει τίποτα . Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις αρκεί να είσαι εσύ ευχαριστημένη . Πρέπει να σκεφτόμαστε κάποιες στιγμές το τι θέλουμε εμείς χωρίς να μας απασχολεί η γνώμη των άλλων .

Και στην τελική είναι η βάπτιση του παιδιού σου . Εσύ πληρώνεις , εσύ αποφασίζεις . Άμα δεν τους αρέσει ας μην έρθουν .