Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κείμενο βάφτησης?

elen

Recommended Posts

΄Ολα τα ποιηματάκια που έχω βρει μου φαίνονται πολύ συνηθισμένα και μόνη μου δεν μπορώ να εμπνευστώ τίποτα!

Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να συμπεριλάβω και τον γιο μου στην πρόσκληση(μην τον αφήσουμε απ΄εξω)οπότε τα κλασικά του τύπου "σας καλούμε στην βάφτηση της κόρης μας" δεν κάνουν.

Δεν ξέρω τι να κάνω!

Επίσης στο τέλος εκεί που λέει "οι γονείς" να γράψω μόνο τα ονόματά μας χωρίς να γράψω "οι γονείς?"Και μετά τα γράψω "οι νονοι?"

Για πείτε βρε κοριτσάκια που έχετε ωραίες ιδέες!

.png.png.png

Διαφημίσεις

Εγω εκλεψα την ιδεα μιας κοπελιας εδω στο forum που μου αρεσε τρελα!!

Ελεγε

"Δεν ηξερα πως να σας το γραψω, και επειδη ειμαι πολυ αντρας για να γραφω ποιηματακια σας το λεω οσο πιο απλα γινεται.

Ελατε την..........στον/στην......... στις..........ωρα. ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΙ! Ο νονος μου ο ............ θα με ονομασει ............. Ο μπαμπας μου ο ........... η μαμα μου η .................και εγω θα χαρουμε πολυ αν ερθετε!"

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε η κοπελια που το ειχε γραψει αλλα μου αρεσε αφανταστα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Ωραίο το κειμένάκι που έγραψες αλλά μάλλον δεν είμουν σαφής.

Το προσκλητήριο της βάφτισης θα είναι για την μπέμπα μας απλά θα ήθελα με κάποιον τρόπο να αναφερθεί και ο αδερφός της.Να μην τον βγάλουμε απο τη οικογένεια :wink:

Αναρωτιέμαι πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό.

Αν γράψω στο τέλος που γράφουν τα ονόματα οι γονείς"ταδε,"ο αδερφός"τάδε",οι νονοί "τάδε" δε θα είναι πολύ?

Αν γράψω μόνο τα ονόματά μας χωρίς να γράψω "οι γονείς" θα είναι καλό? Πως αλλιώς θα μπορούσα να το κάνω?

.png.png.png

Νομίζω ότι δεν είναι "σωστό" - από τυπικής άποψης - να γράψεις μόνο τα ονόματά σας, χωρίς να διευκρινήσεις πως είστε οι γονείς....

:? Επίσης, δεν κατάλαβα γιατί σε χαλάει να γράψεις "οι γονείς" στο τέλος... Άλλωστε θα μπορούσες να γράψεις οι γονείς, ο αδερφός και οι νονοί και να συμπεριλάβεις ετσι και τον γιό σου που το θέλεις.

Ή θα μπορούσε επίσης το κείμενο να είναι σαν από τον γιό σου π.χ. έπεισα τους γονείς μου να βαφτίσουν την αδερφή μου ή ανέλαβα ως μεγαλύτερος αδερφός τις ευθύνες μου και μαζί με τη μαμά και τον μπαμπα αποφασίσαμε να βαφτίσουμε την αδερφή μου....

Είμαι σίγουρη πως αν το σκεφτείς θα φτιάξεις κάτι χαριτωμένο - εγώ δεν τα καταφέρνω τόσο σ' αυτά, ιδέες πετάω μόνο :lol:

Eγώ που αντιμετώπισα το ίδιο δίλημμα, αποφάσισα να γράψω το προσκλητήριο έτσι ώστε να φαίνεται ότι καλεί η κόρη μου στην βάφτιση του αδερφού της. Στο στυλ: Εγώ και οι γονείς μου, σας προσκαλούμε στη βάφτιση του αδερφούλη μου κλπ.κλπ.κλπ.

Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και δεν μένει απ'έξω το αδερφάκι...

Διαφημίσεις