Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

είστε έτοιμες......?????

Recommended Posts

κορίτσια είστε έτοιμες........???και δεν εννοώ ψυχολογικά για τον ερχομό του μωρού αλλά....

την βαλίτσα για το μευτήριο την φτιάξατε??σε ποια εβδομάδα?

για το μωρό τα έχετε ψωνίσει τα σχετικά??ρουχαλάκια, σελτεδάκια , μπιμπερό, κούνιες καρότσια κ.τ.λ????

εγώ ότι έχω για το μωρό, μου τα έχουν φέρει δώρα φίλοι και γνωστοί,είναι ρουχαλάκια και φορμάκια.εγώ δεν έχω αγοράσει τίποτα εκτός από κάτι μικροσκοποκά παπουτσάκια.

και για την βαλίτσα του μευτηρίου έχω αγοράσει μόνο ένα σουτιέν θηλασμού.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια είστε έτοιμες........???και δεν εννοώ ψυχολογικά για τον ερχομό του μωρού αλλά....

την βαλίτσα για το μευτήριο την φτιάξατε??σε ποια εβδομάδα?

για το μωρό τα έχετε ψωνίσει τα σχετικά??ρουχαλάκια, σελτεδάκια , μπιμπερό, κούνιες καρότσια κ.τ.λ????

εγώ ότι έχω για το μωρό, μου τα έχουν φέρει δώρα φίλοι και γνωστοί,είναι ρουχαλάκια και φορμάκια.εγώ δεν έχω αγοράσει τίποτα εκτός από κάτι μικροσκοποκά παπουτσάκια.

και για την βαλίτσα του μευτηρίου έχω αγοράσει μόνο ένα σουτιέν θηλασμού.[/quote

να σου πω καλη μου εγω δυο γεννες ειχα καθεσε στο νοσοκομειο περιπου 4-5 ημερες ενα σουτιεν δεν θα σου φτασει καντα 3 για εμενα , παρε μαζι σου 4-5 μπιζαμες (με κουμπακια για να θυλαζεις πιο ευκολα), ενα κολαν και μια μπλουζα γιατι αν εχεις ευκολη γεννα και μπορεις να κανεις βολτες οταν θα εχεις επισκεψεις μπηπως δεν σου αρεσουν οι μπιζαμες. εσωρουχα αρκετα λογο αιμορογιας κλπ.

μα και βέβαια θα αγοράσω και άλλα πράγματα. ένα σουτιέν σίγουρα δεν μου φτάνει...

ο προβληματισαμός μου δεν είναι τι πρέπει να αγοράσω αλλά πότε πρέπει να τα έχω??

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

μα και βέβαια θα αγοράσω και άλλα πράγματα. ένα σουτιέν σίγουρα δεν μου φτάνει...

ο προβληματισαμός μου δεν είναι τι πρέπει να αγοράσω αλλά πότε πρέπει να τα έχω??

μολης μπεις στο μηνα σου που λενε εγω ετσι εκανα βεβαια σε ολοι την εγκυμοσυνη δεν ειχα καποιο προβλημα για να θεωρω οτι πρεπει να κανω κατι ποιο γρηγορα.

εεεε,σιγα-σιγα αρχισε να ψωνιζεις και τα πιο χοντρα...καροτσακια,καθισματακια,επιπλα γιατι καμια φορα δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα.Εγω ας πουμε επειδη παρηγγειλα πολλα πραγματα απο εξωτερικο εχω απο τον 7ο που ξεκινησα γιατι θελουν και το χρονο τους.Ακομη ομως αγοραζω πραγματα σιγα-σιγα...ευελπιστω μεχρι να μπω στον μηνα μου 8 μαιου να τα εχω ετοιμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μέλλουσα μανούλα! Η δική μου γνώμη είναι από τον 8ο να υπάρχουν πλημένα ρουχα για σενα και το μώρό, καθώς και να έχεις αγοράσει σουτιέν, σερβιέτες, εσώρουχα κλπ.Γενικά να υπάρχουν τα πάντα που θα μπουν στη βαλίτσα σου και να τα έχεις καταγράψει σε μία λίστα ώστε αν τύχει κάτι απρόοπτο να είναι εύκολο να τα ετοιμάσεις και να μην τρέχουν όλοι πανικόβλητοι για να σου φέρουν πράγματα. Η ώρα η καλή!

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Βασικά θα πρέπει να έχεις υπόψην σου ότι πολλά μωράκια γεννιούνται πολύ πριν τις 40 εβδομάδες! Εμένα αρκετές γνωστές μου γέννησαν την 35-37η εβδομάδα! Καλό είναι την 34η εβδομάδα να έχεις έτοιμα τη βαλίτσα σου, ρουχαλάκια για το μωρό, κρεβατάκι ή πορτ-μπεμπέ για τον ύπνο και καθισματάκι αυτοκινήτου. Τα πιο απαραίττητα δηλαδή!

Καλύτερα να τελειώνεις με αυτά από νωρίς παρά να έχεις να τρέχεις τελευταία ώρα... ούτως ή άλλως είναι πλέον γεγονός!!! Έχεις ένα μωράκι εκεί μέσα που κάποια στιγμή θα θελήσει να δει τον κόσμο!!! :P

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

την Παρασκευή θα πάμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε τα ψώνια μας...

με το καλό ε'υχομαι σε όλες τις μανούλες..:P:p

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png