Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλάκωμα στο στήθος.....να ανησυχώ??

Recommended Posts

Τις τελευταιες μερες μου συμβαινει το εξης.....οταν γυριζω να κοιμηθω στο πλαι ή ελαφρως μπρουμυτα αισθανομαι ενα πλακωμα .....σαν βαρος στην καρδια μου,με αποτελεσμα να μην μπορω να αναπνευσω καλα!!!

Νιωθω σαν να μην πηγαινει αρκετο αιμα στην καρδια.....δεν ξερω πως να σας το εξηγησω ακριβως!

Το θεμα ειναι οτι οταν θα γυρισω ανασκελα ή ανασηκωθω σταματαει και ολα ειναι φυσιολογικα!

Αναρωτιεμαι.....υπαρχει περιπτωση αυτο να συμβαινει απο το βαρος στο στηθος μου???Εχει μεγαλωσει πααααρα πολυ και εχει βαρυνει απιστευτα!!

Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποια απο εσας????:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Κάτια81,

Σου εύχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη... είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που νοιώθεις ! Εγώ, που κοιμόμουν, ΜΟΝΟ μπρούμυτα και στι; 2 εγκυμοσύνες μου έμαθα να κοιμάμαι ανάσκελα γιατί αλλιώς με έπιανε αυτό το πλάκωμα που λες... Καλό κουράγιο ! Welcome to the club !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Είναι φυσιολογικό, κάνε υπομονή.

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη κοιμόμουν σχεδόν καθιστή. Δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή ξαπλωμένη.

Τώρα μέχρι στιγμής είμαι ακόμα καλά

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ειχα τρομαξει λιγακι,γιατι δεν ημουν σιγουρη εαν ειναι απο το βαρος του στηθους μου ή εχω καποιο αλλο προβλημα!!!!:?

Το ασχημο ειναι οτι μπορω να κοιμηθω μονο μπρουμυτα!!!!

Ωχ....με περιμενουν μαλλον δυσκολες νυχτες!!!

Από την κοιλιά που μεγαλώνει πιέζεται το διάφραγμα, αν θυμάμαι καλά, γι'αυτό νιώθεις το βάρος. Το είχα κι εγώ και κάποιες φορές με έπιανε και ένας σφάχτης στο πλάι, κάτω από το στήθος, μέσα στα πλευρά... Μέχρι και σε γιατρό είχα πάει γιατί πονούσα πολύ, αλλά ήταν μυοσκελετικό, λόγω των αλλαγών στο σώμα.

Ο γιατρός μου είχε πει ότι η καλύτερη στάση για ύπνο είναι στο αριστερό πλευρό. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά, βάζε μαξιλάρια να τη στηρίζεις για να μη σε ενοχλεί. Μετά που θα γίνει τεράστια στηρίζεται μόνη της! :) Βοηθάει και ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια, ένα πίσω από την πλάτη, γενικώς εγώ κοιμόμουν με ένα στρατό από μαξιλάρια για να βολευτώ στο τέλος!

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

φιλενάδα σε λίγο θα σαι από μόνη σου ενα πλακωμα:lol::lol::lol:

κ που σαι ακομα.........

τους τελευταιους μηνες δεν μπορουσα να παρω αναπνοή, αγκομαχουσα!!!

ε και 22 κιλακια που πηρα δεν ηταν κ λιγα:mrgreen:

εγω κοιμόμουν στο πλάι με καβάλα ενα μαξιλάρι στο πόδι

υπομονή.....μέσα στο πρόγραμμα ειναι κ αυτά:cool:

μακια..........:-P

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!!!!

Πραγματικα με καθησυχαζετε!!!

Απο κιλα δεν εχω παρει ακομη γραμμαριο!!Αντιθετως το πρωτο τριμηνο εχασα και 4 κιλα!!!!:cool:

Απο κοιλια.....πρεπει να φορεσω κατι πολυ εφαρμοστο και ισα που θα πεταγετε η κοιλιτσα!!!Λιγοι το καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος,παρολο που σε 2 βδομαδες κλεινω τον 5ο και μπαινω στον 6ο!!

Το μονο που μεγαλωνει συνεχως ειναι το στηθος!!!

Η καλη μας αγελαδα ετοιμη για αρμεγμα ειμαι!!!:lol::lol::lol::lol:

Να ρωτησω και κατι αλλο.....αυτο με τα μαξιλαρια.....βαζετε μεγαλα μαξιλαρια υπνου ή μικρα σαλονιου???

Πρεπει να εχω 2....ενα απο την μια μερια και ενα απο την αλλη???

Αμα γεμισω μαξιλαρια....τον αμοιρο τον αντρα μου να τον πεταξω κατω απο το κραββατι???.....γιατι δεν βλεπω να χωραμε στο τελος!!!:lol::lol:

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ειχα τρομαξει λιγακι,γιατι δεν ημουν σιγουρη εαν ειναι απο το βαρος του στηθους μου ή εχω καποιο αλλο προβλημα!!!!:?

Το ασχημο ειναι οτι μπορω να κοιμηθω μονο μπρουμυτα!!!!

Ωχ....με περιμενουν μαλλον δυσκολες νυχτες!!!

μην ανυσηχεις και εγω ΜΟΝΟ μπρουμυτα κοιμομουν αλλα σε ολη την εγκυμοσυνη κοιμομουν ανασκελα και συνηθισα, βεβαια με το που γεννησα και σταματησα να θηλαζω ( κανενα 6μηνο μετα δηλαδη) επανηλθα στα φυσιολογικα μου.....δεν ειναι τιποτα το πλακωμα το μωρο σου ειναι ψηλα και πιεζει τους πνευμονες προς το τελος της εγκυμοσυνης θα ειναι καλυτερα γιατι κατεβαινει χαμηλοτερα αλλα τοτε θα εχεις αλλα....:lol::lol::lol:

με το καλο το μωρακι σου!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

κατιουσκα μου :) πριν λιγες μερες ρωτουσα το γιατρο μου γι αυτο το πονο κ με καθησυχασε λεγοντας μου οτι ειναι απο το μεγαλωμα της κοιλιας(η δικια μου ειναι τεραστιαααα!!!!)κ οτι πιεζονται τα οργανα....

Αντε καλη μου!!!!! ειδες πως περασε ο καιρος;;;;;;;:):):)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

επισης καλο ειναι να κοιμασαι με το σουτιεν... εμενα με βοηθαει πολυ αυτο οταν δεν μπορω να αναπνευσω λογω του στηθους.... τα κραταει χωρια και δεν σε δυσκολευουν τοσο [ανασκελα πνιγομαι κι εγω μονο μπουμυτα αντε λιγο πλαι κοιμαμαι]

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια ολες,για τις απαντησεις σας!!!!

Αυτο για το σουτιεν το ειχα σκεφτει,αλλα θα πρεπει μαλλον να παρω καινουργιο χωρις μπανελα,γιατι ολα μου τα σουτιεν εχουν και με ενοχλει οταν ξαπλωνω!!!

Για να δουμε......τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη που το παθαινω αυτο,οπως νομιζα!!!!:)