Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα μανουλες...

σας παρακαλω λυστε μου μια απορια γιατι εχω αρχισει να αγχωνομαι...

ειμαι 24εβδομαδων κ 5ημερων και τις τελευταιες μερες ο μικρουλης μου δεν κουνιεται πολυ... η εγω δεν τον καταλαβαινω δεν ξερω... κουνιεται πολυ λιγο και απαλα οπως οταν ημουν στην 20εβδομαδα και δεν ξερω να τρομαξω η οχι... την 23 εβδομαδα γινοταν πανικος πολυ εντονες κινησης και τωρα παλι απαλες???

εσεις ποτε αρχισατε να νιωθετε εντονες κινησης? εχετε παθει κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες...

σας παρακαλω λυστε μου μια απορια γιατι εχω αρχισει να αγχωνομαι...

ειμαι 24εβδομαδων κ 5ημερων και τις τελευταιες μερες ο μικρουλης μου δεν κουνιεται πολυ... η εγω δεν τον καταλαβαινω δεν ξερω... κουνιεται πολυ λιγο και απαλα οπως οταν ημουν στην 20εβδομαδα και δεν ξερω να τρομαξω η οχι... την 23 εβδομαδα γινοταν πανικος πολυ εντονες κινησης και τωρα παλι απαλες???

εσεις ποτε αρχισατε να νιωθετε εντονες κινησης? εχετε παθει κατι παρομοιο?

καλημερα να εισαι σιγουρη οτι ολες οι μανουλες το εχουν αναρωτιθει αυτο που λες εσυ σε καποια φαση της εγκυμοσυνης μας . αλλα αμα σου φενετια παρα πολυ περιεργο πηγενε στον γιατρο σου για ενα υπεριχο και θα δεις οτι ολα ειναι οκ. ;)

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι και για τα εμβρυάκια μας όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες... Άλλες μέρες είναι πιο ζωηρά και άλλες μέρες πιο ήρεμα.

Αν κουνιέται, αλλά κουνιέται πιο ήρεμα δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό. Το πρόβλημα σίγουρα θα ήταν αν δεν το ένιωθες καθόλου.

Προσπάθησε να του δώσεις από έξω ερεθίσματα για να κουνηθεί, αν και είσαι ακόμη λίγων εβδομάδων... Ξάπλωσε λοιπόν, φάε καμιά πάστα, και τραγούδα δυνατά... Εμένα επίσης "ξυπνάει" 'οταν απλώνω την κρέμα για τους ραγάδες... φαίνεται από το πολύ μασάζ :)

Να ξέρεις βέβαια ότι αυτό που νιώθες εσύ είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, ότι και να σου πούμε εμείς εδώ από το φόρουμ... θέλω να πω ότι αν νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά πάνε για ένα 10λεπτο ραντεβού στο γυναικολόγο σου ή σε κάποιο νοσοκομείο, να δεις και να ακούσεις το μπεμπέ σου ώστε να ηρεμήσεις!

Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!

Kallia-poppy καλημέρα,

Να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνει το μωράκι σου θα πιέζεται μέσα στη κοιλίτσα σου οπότε οι κινήσεις του θα αλλάξουν, δε θα το νοιώθεις όπως στην 20η εβδομάδα που λες. Αλλά καλύτερα απ' όλα πάρε το γιατρό σου ανέφερέ του κάθε σου ανησυχία και αν χρειαστεί κάνε και ένα υπέρηχο να σιγουρευτείς ότι όλα είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

να ειστε ολες καλα, το καταλαβαινω πολυ λιγοτερες φορες σε ημερισια βαση και πολυ πιο απαλα... εχω ραντεβου το σαββατο, αν αλλαξει κατι θα παω νωριτερα. σας ευχαριστω

Διαφημίσεις