Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παπουτσακια αγκαλιας...

nxd

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,

βαφτιζω τον 6 μηνων πριγκηπα μου στις 29/5 και επειδη εχουμε ενα θεματακι με το υψος και το βαρος μας δεν βρισκουμε ρουχα και παπουτσια στο νουμερο μας στα βαφτιστικα.

Αναγκαστικα διαλεξαμε ρουχαλακια οχι βαφτιστικα αλλα κανονικα.

Στα παπουτσακια ομως εχουμε προβλημα.

Φοραμε 16-17 νουμερο αλλα δε βρισκω τιποτα σε αγκαλιας ολολευκα για να τα ταιριαξω με τα ρουχα του.

Εαν ξερετε που μπορω να βρω ακομα και να παραγγειλω απο το νετ θα ημουν ευγνωμων.

Διαφημίσεις

Με το καλό η βάφτιση!

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, η δική μας νονά μάς έκανε κάτι πανέμορφα άσπρα παπουτσάκια αγκαλιάς από μαλακό δερματάκι (οκ, είχαν και μια πολύ λεπτή μπλε ριγούλα) από τα Lapin. Και νομίζω ήταν 17 νούμερο... Όσο για τα ρούχα, του πήρε ναυτικό σύνολο (σαλοπέτα, πουκάμισο, μπουφάν, καπέλο) για 18 μηνών και παντελόνι-πουκάμισο για 6 μηνών, οπότε του φόρεσα το δεύτερο σετ. Ακόμα και σ' αυτά όμως ψιλοκολυμπούσε, καθότι μόλις είχε κλείσει τον τρίτο...

Με το καλό η βάφτιση!

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, η δική μας νονά μάς έκανε κάτι πανέμορφα άσπρα παπουτσάκια αγκαλιάς από μαλακό δερματάκι (οκ, είχαν και μια πολύ λεπτή μπλε ριγούλα) από τα Lapin. Και νομίζω ήταν 17 νούμερο... Όσο για τα ρούχα, του πήρε ναυτικό σύνολο (σαλοπέτα, πουκάμισο, μπουφάν, καπέλο) για 18 μηνών και παντελόνι-πουκάμισο για 6 μηνών, οπότε του φόρεσα το δεύτερο σετ. Ακόμα και σ' αυτά όμως ψιλοκολυμπούσε, καθότι μόλις είχε κλείσει τον τρίτο...

Σημερα με τον αντρα μου πηγαμε παντου κυριολεκτικα εκτος απο τα Lapin!!! Θα παω αυριο να κοιταξω και εκει οπωσδηποτε.Θελω να ξεμπερδευω με ολα του μικρου για να μη τρεχω τελευταια στιγμη.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Σημερα με τον αντρα μου πηγαμε παντου κυριολεκτικα εκτος απο τα Lapin!!! Θα παω αυριο να κοιταξω και εκει οπωσδηποτε.Θελω να ξεμπερδευω με ολα του μικρου για να μη τρεχω τελευταια στιγμη.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

http://www.babywalker.gr/#/gr/baby_chick_boy/

δες εδω η σειρα baby chick είναι από 16-19 νούμερο. τα μοκασινάκια είναι πολύ όμορφα.

Διαφημίσεις

http://www.babywalker.gr/#/gr/baby_chick_boy/

δες εδω η σειρα baby chick είναι από 16-19 νούμερο. τα μοκασινάκια είναι πολύ όμορφα.

Οντως τα μοκασινακια ειναι τελεια οπως και ενα ζευγαρακι στο site που προτινει η Coraline.

Μηπως ξερεις πως μπορω να δω ποσο εχουν?

Μηπως εχει προβλημα το site ή εγω δεν κανω κατι σωστα?

Δες και στο http://www.pediped.com. Είχα πάρει στην μικρή μου όταν ήταν 3 μηνών

Πω,πω εχει φοβερα παπουτσακια αυτο το site!

Να σε ρωτησω κατι μιας και εχεις αγορασει,ειναι αξιοπιστο και ποσες μερες εκανες να τα παραλαβεις?

Απ όσο ξερω εγω, τα παπουτσια της βαφτισης, το παιδι πρεπει να "τα περπατησει κ να τα λιωσει" και γι αυτο ειναι καλυτερο να παρετε ενα παπουτσακι κανονικο που να το φορεσει καποια στιγμη το παιδι κ ας ειναι κ μεγαλο στη βαφτιση..

Εμεις στο γιο μου που τον βαφτισαμε 6 μηνων διαλεξαμεμε τη νονα ενα παπουτσακι τυπου αθλητικο σε νουμερο 21 (καπου σε αυτο το νουμερο περπατανε τα παιδια) κ διαλεξαμε τετοιου στυλ για να μπορεσει να το φορεσει ανεξαρτητα μετην εποχη..

Οντως ο γιος μου το φορεσε 14 μηνων κ μπορω να πω οτι ηταν απο τα παπουτσια που οντως "ελιωσε"

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Απ όσο ξερω εγω, τα παπουτσια της βαφτισης, το παιδι πρεπει να "τα περπατησει κ να τα λιωσει" και γι αυτο ειναι καλυτερο να παρετε ενα παπουτσακι κανονικο που να το φορεσει καποια στιγμη το παιδι κ ας ειναι κ μεγαλο στη βαφτιση..

Εμεις στο γιο μου που τον βαφτισαμε 6 μηνων διαλεξαμεμε τη νονα ενα παπουτσακι τυπου αθλητικο σε νουμερο 21 (καπου σε αυτο το νουμερο περπατανε τα παιδια) κ διαλεξαμε τετοιου στυλ για να μπορεσει να το φορεσει ανεξαρτητα μετην εποχη..

Οντως ο γιος μου το φορεσε 14 μηνων κ μπορω να πω οτι ηταν απο τα παπουτσια που οντως "ελιωσε"

dora μου αυτο που λες δεν το ξερω απλα εγω σκεφτηκα να του παρω παπουτσακια αγκαλιας για την βαφτιση γιατι αν του παρω κανονικα θα ειναι σαν το παπουτσωμενο γατο το τσιλιβιθρονι μου!!!

Οταν με το καλο περπατησουμε ο νονουλης μας θα μας παρει ενα ζευγαρακι αθλητικουλια κατα προτιμηση να τα λιωσουμε κι εμεις.

Τωρα αν αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι λαθος τι να πω περιμενω κι αλλες μανουλες με τις πολυτιμες συμβουλες τους.

Εγώ θα έλεγα να πάρετε κατευθείαν περπατήματος παπουτσάκια σε μεγαλύτερο νούμερο. Τώρα αν για κάποιο λόγο θέλετε αγκαλιάς νομίζω ωραία σχέδια και λευκά βγάζουν τα D&G, Dior και γενικώς επώνυμα. Τουλάχιστον για κοριτσάκια αυτό ισχύει.

GUryp2.png

Διαφημίσεις

Oso afora ta papouytsakia sto pediped ( signwmi gia ta greeklish alla kati kollise sto mixanima mou) tin agora tin eixa kanei ton Noembri. H paraggeleia moy irthe entipwsiaka grigora, eftase me courier sto spiti, an thimamai kala ekane 3-4 meres. To kathe zeugari papoutsakia itan se ena ksexoristo poli omorfo koutaki ntimeno me ifasma kai diafanes parathiraki gia na blepeis poio papoutsaki einai mesa.

Ta papoutsakia einai dermatina, poli malaka kai elafria. Ta protimisa giati eixa diabasei oti ta prwta papoutsakia tou mwrou ( nomizw auta me ta opoia kanei ta prwta tou bimata ennoouse) prepei na einai toso malaka wste na mporeis na piaseis ta daxtilakia apo tin sola. Episis mou aresan para poli ta sxedia kai i timi tous ( 19 euro nomizw eixa parei to zeugari) itan poli kali an skefteis oti kati katastimata pou exei tixei na dw kata kairous exoun papoutsia pou ksekinane apo 60 euro.

Twra oso afora gia ta ethima tis baftisis den exw idea kathoti den prokeitai na baftisoume tin mikri mas. Pantws exei kai gia megalitera paidakia seira sto pediped me skliri sola alla fantazomai tetoia mporeis na breis pantou.

There is no patch for human stupidity.