Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαφτιζόμαστε την Κυριακή!

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Πω πω πως πέρασε ο καιρός! Λες και ήταν χθες που τον γέννησα και την Κυριακή τον βαφτίζω και μετά απο λίγες εβδομάδες θα έχει και γενέθλια. Εχω αγωθεί στο δε γάμο που είμουν ΤΕΡΑΣ αναισθησίας και ψυχραιμίας. Στην βάφτιση θέλω να είναι όλα τέλεια! Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφίες. Αυτά ήθελα να καταθέσω και εγώ η ταπεινή μανούλα, να μοιραστώ την χαρά μου και το άγχος μου :)

Διαφημίσεις

Με το καλό κοριτσάκι, να σου ζήσει ο μικρούλης... είναι ο,τι λέει το όνομά του: Θεού Δώρο ;)

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, ακριβώς όπως τα θες και τα 'χεις προγραμματίσει.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Με το καλό κοριτσάκι, να σου ζήσει ο μικρούλης... είναι ο,τι λέει το όνομά του: Θεού Δώρο ;)

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, ακριβώς όπως τα θες και τα 'χεις προγραμματίσει.

Γλυκιά μου zouzounel θυμήθηκες το όνομά του? Σ'ευχαριστώ πολύ! Φυσικά με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι και σε σενα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου! (πω πω δεν το πιστεύω ότι στα ξαναλέω τόσο γρήγορα, σαν χθες ήταν που συζητάγαμε την πρώτη σου εγκυμοσύνη!) .

Εσύ το βάφτισες το μικρούλι σου ?

Το ονομα το θυμάμαι γιατί είναι αγαπημένο μου (του αντρούλη μου βλέπεις :) )

Με τον καιρό να δεις ότι θα το αγαπήσεις κι εσύ, είναι όνομα με νόημα, απ' τα λίγα!

Τον δικό μου τον βαφτίσαμε νωρίς νωρίς, με το που μπήκε στον 6ο μήνα, μια βδομάδα μετά, σ' ενα μοναστήρι στον Πάρνωνα μέσα στο δάσος. Ο μικρός γέλαγε, σα να τον έκανα μπάνιο, έκανε και τις κατουρίτσες του στην κολυμπήθρα! :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, πράγματι, πότε ήμουν έγκυος στο πρώτο... και όπου να 'ναι έρχεται και δεύτερο, δεν το πιστεύω!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Καλή μου, με το καλό η βάφτισή σας. Έύχομαι να είναι όλα όπως τα ονειρεύεστε και φυσικά περιμένουμε φωτό!

Zouzounel, έυχομαι και σε εσένα, με το καλό το νέο σου μωράκι, βλέπω γρήγορα - γρήγορα και εσύ, άντε να μπεις και εσύ στο club (τα δικά μου έχουν 15 μήνες διαφορά)

Εγώ βάπτισα χθες την κορούλα μου. Περάσαμε τέλεια. Και για πολλούς πιστεύω θα είναι μια αξέχαστη βάπτιση. Ελπίζω κι εσύ ν΄ακούσεις τα καλύτερα, όπως τ΄ακούω κι εγώ εδώ και ώρες (εκτός κι αν έχεις καμιά στριμμένη πεθερά που θα κάνει τα πάντα να στην σπάσει αυτή την μέρα:|).

Με το καλό... και μην αγχώνεσαι για τίποτα!!!;)

Να σας ζήσει!

Περιμένουμε φωτό!

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!

Μια μέρα μετά την βάπτιση, είμασταν όλοι μα όλοι επηρεασμένοι απο το γλέντι της Κυριακής. Ήπιαμε πολύ κρασί και κάναμε τρελό κέφι. Εβγαλε η αδερφή μου πολλές φωτογραφίες, αλλά για κάποιο λόγο δεν ανοίγει, με κανέναν τρόπο, η κάρτα μνήμης.

Μόλις θα μου βγάλει τις φωτογραφίες ο φωτογράφος, θα τις σκαναρω και θα σας δείξω. (μπομπονιέρες, στολισμό, γλυκά του κουταλιού κτλ.)

αχ, τι καλά!

Ανυπομονώ και εγώ για τη βάφτιση, του μικρού, είναι για 30 Μάη!

Μόλις έχω προσκλήσεις, μπομπο κτλ θα βάλω και εγώ φωτό!

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...