Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ

vickoulini

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον 5 1/2 μηνών μπεμπούλη μας στον ύπνο του και θα ήθελα την γνώμη σας...

Ο μικρός λοιπόν θηλάζει ακόμα και όταν είναι η ώρα του ύπνου και τον πάω στην κούνια του ξυπνάει αμέσως με σπαραγμούς (σαν να λαγοκοιμάται)... Το θέμα είναι ότι όταν πέσω μαζί του στον καναπέ μετά από λίγο μπορώ να σηκωθώ και συνεχίζει τον ύπνο του κανονικά. Δεν φαίνεται ότι θέλει συνέχεια να είμαι δίπλα του απλά η κίνηση της μεταφοράς τον ξυπνάει. Ενα βράδυ αποφάσισα να τον αφήσω να κλάψει στην κούνια του... Μάταια, 1 ώρα έκλαιγε συνέχεια. Δεν ξέρω τί να κάνω: να τον αφήσω να κλαίει (και πόσο) ή να συνεχίσω το "κόλπο" με τον καναπέ? Ξέρω ότι η λύση αυτή δεν είναι η καλύτερη, αφού ούτε εκείνος κοιμάται σωστά αλλά ούτε και εγώ. Τί φταίει λοιπόν?

eNortjKzUjI0NDO2NFKyBlwwFX8C0w,,02.png

Διαφημίσεις

η λυση με τον καναπε δεν ειναι και η καλυτερη, γιατι κ εγω την εμαθα ετσι και θελει να κοιμαται μαζι μου, και οταν την βαζω στο κρεβατι της αρχιζει και κλαιει και οταν την παιρνω σταματαει!!!

Καλημέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον 5 1/2 μηνών μπεμπούλη μας στον ύπνο του και θα ήθελα την γνώμη σας...

Ο μικρός λοιπόν θηλάζει ακόμα και όταν είναι η ώρα του ύπνου και τον πάω στην κούνια του ξυπνάει αμέσως με σπαραγμούς (σαν να λαγοκοιμάται)... Το θέμα είναι ότι όταν πέσω μαζί του στον καναπέ μετά από λίγο μπορώ να σηκωθώ και συνεχίζει τον ύπνο του κανονικά. Δεν φαίνεται ότι θέλει συνέχεια να είμαι δίπλα του απλά η κίνηση της μεταφοράς τον ξυπνάει. Ενα βράδυ αποφάσισα να τον αφήσω να κλάψει στην κούνια του... Μάταια, 1 ώρα έκλαιγε συνέχεια. Δεν ξέρω τί να κάνω: να τον αφήσω να κλαίει (και πόσο) ή να συνεχίσω το "κόλπο" με τον καναπέ? Ξέρω ότι η λύση αυτή δεν είναι η καλύτερη, αφού ούτε εκείνος κοιμάται σωστά αλλά ούτε και εγώ. Τί φταίει λοιπόν?

στα μωράκια παίρνει καιρό να προσαρμόσουν τον ύπνο τους. Εμείς κάθε μήνα είχαμε και άλλες συνήθειες, γι'αυτό μην αγχώνεσαι. Κατά τον 7ο μήνα όλα στρώνουν σε ένα πρόγραμμα. Βέβαια, μετά αρχίζουν τα δοντάκια, κτλ., θα έχεις δηλαδή πάντα κάτι νέο.

Γενικά εγώ τη μικρή δεν άντεχα να την αφήνω στην κούνια της να κλαίει... δεν σταματούσε ποτέ.

Και χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, φίλης μου το αγόρι, που το άφηνε να κλαίει με τις ώρες, έπαθε κήλη. Δε λέω ότι το παθαίνουν όλα, αλλά "τα παιδάκια μεγαλώνουν με αγκαλίτσες και φιλάκια"! Άλλωστε το δικό σου είναι πολύ μικρό ακόμα, πού να τα μάθει όλα από τώρα. Λίγη ακόμα υπομονή! Να σου ζήσει!

Titi S, σε υπερευχαριστώ για την συμβουλή σου. Και εγώ κάπου κοντά σε αυτό ήμουν, αλλά καμιά φορά, νομίζω ότι τα κάνω όλα λάθος και απελπίζομαι...

eNortjKzUjI0NDO2NFKyBlwwFX8C0w,,02.png

καλησπερα!κι εγω περασα απο τη δικη σου φαση,ειχα απελπιστει με το θεμα του υπνου.Ογιος μου ηταν πολυ ζορικος .Τωρα ειναι 18 μηνων.

Ξερεις ποτε εστρωσε?πριν ενα μηνα μονος του αποφασισε οτι θα κοιμαται στο κρεβατι του.Τι να κανεις θελει υπομονη!!!

Διαφημίσεις