Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονάκια περιόδου στην 18η εβδομάδα???

Recommended Posts

κορίτσια γειά σας!

είμαι στην 18η εβδομάδα κι εδώ και κανά δυό μέρες έχω πονάκια περιόδου, τα οποία δεν είχα, παρά μόνο στο πρώτο τρίμηνο. σήμερα μάλιστα ήταν ιδιαίτερα έντονα. πήρα τον γιατρό μου και μου είπε αν δεν επαναλαμβάνονται κάθε 5-10 λεπτά και δεν κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα, το πιθανότερο είναι πως δεν είναι συσπάσεις (εγώ αυτό φοβόμουνα). μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και να ξεκουραστώ... έτσι κι έκανα και όντως μετά από μερικές ώρες χαλάρωσαν και σταμάτησαν. πάντως φοβήθηκα πολύ μην τυχόν και ήταν τίποτα πρόωρες συσπάσεις. αλλά εμένα ήταν συνεχόμενος ο πόνος, όπως στην περίοδο, δεν σταματούσε και ξαναρχόταν... δεν ξέρω τι να πώ. εσείς είχατε ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

εμενα δεν εχουν σταματησει αυτα,οταν κουραζομαι με πιανει πιο πολυ ,φυσικα οχι ολη μερα,καποιες στιγμες,η γιατρος μου πε πως αν δεν πετρωνει η κοιλια μου,και δεν γινονται συχνα δεν ειναι κατι ανησυχητικο,απλα να μην κουραζεσαι πολυ,και μην ζοριζεις την μεση σου!

σ'ευχαριστώ για την απάντηση! πως το καταλαβαίνεις όταν πετρώνει η κοιλιά? το ακούω συχνά να το αναφέρουν, αλλά δεν ξέρω αν μου έχει συμβεί ως τώρα! νοιώθεις κάτι, ή μόνο στην αφή φαίνεται?

οταν εισαι ξαπλωμενη μπορεις να το καταλαβεις,οταν δεν ειναι εντονες,σαν να μαζευεται και σκληραινει ποτε δεξια ,ποτε αριστερα,σαν μπαλακι,αλλα χωρις πονο,αν πονας ειδοποιεις τον γιατρο.και γω τυχαια το ανακαλυψα,ημουν ξαπλωμενη και ειχα το χερι στην κοιλια και σληρυνε ξαφνικα,φευγει σε λιγα λεπτα.βασικα το βραδυ που αργω να παω τουαλεττα,και κραταω τα ουρα,τοτε σκληραινει.καλη συνεχεια να χουμε!!