Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΛΛΙΑ SOS!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια,βόήθεια!Πήγα για μαλλί,και βγήκα...κοκκινομάλλα!!

Καταρχήν τα είχα πριν καστανο ανοιχτό(το φυσικό μου) με ξανθές αντάυγειες,αλλα επειδή έχουν αρχίσει και ασπρίζουν κα δεν μπορώ να διαθέτω συνέχεια χρήματα για αντάυγειες,και συνεχώς να φαίνονται άβαφα,είπα να τα κάνω ένα χρώμα,έτσι ωστε να μου είναι πιο ευκολο να τα βάφω και μόνη.Μου έδωσαν μια βαφή νούμερο 8.3 ,ζήτησα να μου δώσουν μια απόχρωση ανοιχτή καστανή,(καραμέλα)γιατί δεν μου πάνε τα σκούρα χρώματα,έτσι ώστε ούτε και οι αντάυγειες να μην χαθούν τελέιως,ούτε να γίνουν και εντελώς ξανθά.Το θέμα είναι οτι βγήκαν στη ρίζα επάνω ένα καστανό που κοκκινίζει,και δεν μου αρέσει καθόλου!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Τώρα τί κανουμε;;

Τα έβαψα 3 μέρες πριν,πότε μπορώ να τα ξαναβάψω,για να μην μου..πέσουν;;

Και πώς να τα βάψω τώρα,ώστε να βγούν όπως τα θέλω,(δηλαδή καραμέλα)τί νουμερο λέτε;Θα φύγει αυτή η κοκκινίλα,ή θα με..ακολουθεί για καιρό;;;

Στην κομμώτριά μου δεν πάω γιατί θα με βρίσει (και θα έχει και δίκιο).:(:(

Διαφημίσεις

Καλημέρα, θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν προχωρήσεις στην επόμενη βαφή. Εγώ κάποτε που είχα μια αποτυχημένη απόχρωση, λουζόμουν καθημερινά ώστε να αρχίζει να ξεθωριάζει γρήγορα το χρώμα για να περάσω το επόμενο. Σχετικά με το νούμερο της βαφής που ρωτάς, δεν γνωρίζω να σου πω, αλλά μπορείς να πας στην κομμώτρια σου, να σου περάσει εκείνη τη βαφή στο χρώμα που ζητάς ώστε να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις και να την ρωτήσεις ευθέως ποιά νούμερα χρησιμοποίησε ώστε να τα πάρεις μόνη σου την επόμενη φορά. Αυτό το κάνει πολλές φορές και η αδερφή μου που κάνει συχνά αλλαγές στα μαλλιά της (φυσικά έχει το ανάλογο θάρρος με την κομμώτριά της)

Το 8 ειναι ξανθό και το 3 (δηλαδή το ,3 ) ειναι κόκκινο, χρυσό, γενικώς θερμό...

Λουστα κανα δυο-3 φορές και αν είναι ταλαιπωρημένα αστα και σιγα σιγα θα ξεβάφουν σε κάθε λούσιμο...

Πρέπει να πάρεις σαντρε για να σπάσει την κοκκινίλα αλλά να πας σίγουρα σε καλο κομμωτήριο γιατι θα βάλουν ισως και αλλά μέσα απο βαφές , για να σου φέρουν το χρώμα που θες...

Την έχω πατήσει πολλές φορές ετσι και θέλει προσοχή οταν αλλάζεις χρώμα

Να ξέρεις οτι το κόκκινο αλλάζει δύσκολα αλλά ...αλλάζει

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Πανε βαψτα παιδι μου και μην ακους κανεναν...Δεν παθαινεις τιποτα...Κομμωτρια και γω...και στην αρχη που ακομη μαθαινα το χα παθει...δεν εβγαινα απο το μπανιο ..εστειλα τον αντρα μου για βαφη και τα ξαναβαψα αμεσως....Δεν ξερω ακριβως το χρωμα σου αλλα αν θες την αποψη μου να παρεις ενα 7 και ενα 8 να τα βαλεις μαζι ...το ενα να εχει και σαντρε ...βοηθα να φυγει το κοκκινο...Καλη επυτυχια

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Αχ,κορίτσια,σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και την συμπαράσταση!!:)Απο χτες τα έλουσα 2 φορές,λέπια θα βγάλω όλη μέρα στο μπάνιο..

Το αστείο είναι οτι τα είχα βάψει βράδυ,και δεν είχα πολυκαταλάβει την..καταστροφή,και όταν ξύπνησα το πρωί,τα "είδα όλα!''

Να ρωτήσω,με το σαντρέ,δεν έχω κίνδυνο να βγούν πράσινα;;λόγω που έχω και τις ξανθές ανταύγειες(και πέρασαν και τα καρναβάλια ρε @#$%$$)!!

Και γενικά σε πιά περίπτωση μπορεί να βγούν πράσινα;

Αν κατάλαβα πάντως καλά,(γιατί με τα μαλλιά δεν "το χω " καθόλου,ένα ίσιωμα με το σίδερο,και αυτό με το ζόρι),να πάρω 7 και 8 και να τα αναμείξω.Πώς όμως θα γίνει ομοιόμορφο το χρώμα,ρίζα-ακρες;Να αφήσω παραπάνω στη ρίζα;:confused::confused:

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλησπέρα!!! Δεν έχω επαγγελματική συμβουλή να δώσω άλλα έχω να πώ ότι σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ..την έχω πατήσει πολλές φορές (μου άρεσε παλια να κάνω πειράματα....) από πορτοκαλί μέχρι τελείως άσχετο από αυτό που ήθελα.....τα έλουζα κι εγώ μετά..τα ξαναέβαφα...πάλι τα ίδια...καλύτερα σε μια κομμώτρια γιατί και άλλο χρώμα να πάρεις αφού η βάση είναι κόκκινη μάλλον άσχετο θα σου βγει...να κάνεις και καμια μασκούλα γιατί εγω τα είχα ξεράνει τελειως!!!

Ενα θα σου πω. Εκανα 3 βαφες μεσα σε 2 μηνες και καηκαν τα μαλλια τελειως και αναγκαστικα και τα εκοψα αγοριστικα. Και καλα εγω τα ειχα ετσι και παλιοτερα αλλα δεν ειναι για ολους αυτο το κουρεμα. Εγινα ΧΑΛΙΑ τα μαλλια μου και δεν εχω σκοπο να τα ξαναβαψω ποτε, ισως ανταυγες αλλα ΠΟΛΥ αργοτερα οταν συνελθουν. Προσεχε τις απανωτες βαφες.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Τέλικά κορίτσια,δεν άντεξα και την επόμενη μέρα τα έβαψα ένα ξανθό ανοιχτό έλεγε,αλλα βγήκε καστανό ανοιχτό,έτσι για να φύγει η πολύ κοκκινίλα.Οσοι με είδαν μετά είπαν οτι είναι χάλκινο κι όχι κοκκινο(δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης,αλλα τέλωσπάντων!)Απο τότε,με τα λουσίματα,ηρέμησε λίγο η κατάσταση,και περιμένω να περάσουν καμιά 20αριά μέρες ακόμα που θα χει βγεί και η άτιμη η ρίζ,να πάω κομμωτήριο να δούμε τί θα δούμε..Πιστεύετε οτι με τη μία που θα πάω θα φύγει τελείως το κοκκινωπό,και θα βγούν όπως τα θέλω,ή σταδιακά θα γίνεται αυτό,και θα χρειαστώ πολλές επισκέψεις μέχρι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα;(τα ήθελα όπως την Ναταλίας Γερμανού,όταν τα σκούρηνε λίγο απο το πολύ ξανθό που είχε..)