Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ηλεκτρικη κουζινα που να κλειδωνει η πορτα του φουρνου?

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες και ολους.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κουζινα(κατα προτιμηση ελευθερη-μη εντοιχιζομενη) που να κλειδωνει η πορτα του φουρνου ειτε ηλεκτρονικα ειτε μηχανικα.ή αν υπαρχει καποιο"γκατζετακι",που με καποιο τροπο να "κλειδωνεις"εσυ τον φουρνο.κατι αντιστοιχο δηλαδη με τις ασφαλειες για τα ντουλαπια.

Διαφημίσεις

Φυσικά και υπάρχει...αν κατάλαβα καλά...

Εμεις εχουμε την BOSS που μπορει μονο ο ενήλικας να την ανοιξει...

Απλώς τραβα προς τα πανω ενα κουμπάκι και ανοιγει...πράμα που το παιδι δεν μπορει να κάνει...

Ειμαι ομως σιγουρη πως οι περισσοτεες εχουν τετοιο συστημα

Εμας δεν ειναι και καινουρια...(το 2004 παντρευτήκαμε...)

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κι εμείς το 2004 την πήραμε της SIEMENS κλειδώνει μόνη της και μόνο ενήλικας μπορεί να ανοίξει την ασφάλεια που έχει. Είναι αυτή με την πυρόλυση και απο ότι έχω δεί ακόμα γύρω στο 1000ρικο είναι η τιμή της, τόσο την είχαμε πάρει κι εμείς.

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

εχουμε την πιτσος την απλη κι οταν την πηραμε, ειχε ενα extra χερουλακι που μπαινει με μια βιδουλα, οταν θελεις, ας πουμε εμεις το βιδωσαμε οταν γεννηθηκε ο μικρος..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Νομίζω ότι όλες έχουμε την ίδια κουζίνα, απλά της αγγελούδιας είναι Boss, της μαρμάρ Siemens και εμένα και της βιολέτας είναι Πίτσος! Σωτήρια μοντέλα! Επίσης η δικιά μου έχει και πυρόλυση!!!! Τέλεια!

Διαφημίσεις

Απ οσο ξερω και οι 3 προαναφερόμενες εταιρείες βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο ...και έμενα εχει πυρόλυση αλλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά...δεν ξέρω το φοβάμαι λίγο...δεν θυμαμαι ποσο την ειχαμε πάρει αλλά πάνω κάτω ολες ιδιες ειναι...και ειναι καλές...

πηρα κι εγω μια πιτσος -τη φερανε την παρασκευη.ενω με διαβεβαιωσαν απο το καταστημα οτι κλειδωνει η πορτα,οταν τη δοκιμασα στο σπιτι,δεν κλειδωνε .κλειδωνε η λειτουργια του φουρνου.αυτο ομως δε με ενδιαφερει.εμενα με ενδιαφερει να μη μπορει ο μικρος να ανοιγει την πορτα του φουρνου.αυριο λοιπον μαλλον θα αναγκαστω να μαλλωσω....για να μου την αλλαξουν.την παρασκευη που μιλησα με μια υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κουζινες που να κλειδωνει ο φουρνος!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ελπιζω να βρω ακρη,γιατι εδωσα ενα σωρο λεφτα γι αυτο το λογο.αλλιως θα επαιρνα το πιο απλο μοντελο...

Διαφημίσεις

Δεν κλειδώνει ακριβώς αλλά δεν μπορεί να ανοιχτεί απο ενα παιδί...Διευκρίνισε το να μην παρεξηγηθείς...

Ενα παιδί μπορει να ανοίξει άνετα εναν απλό, αναλογικό φούρνο αλλά μονο ενας ενήλικας μπορει με τον αντίχειρα να ανασηκώσει ενα έλασμα που βρισκεται πάνω απο το χερούλι και παράλληλα να τραβήξει...

Ετσι ανοιγει...εχει και βυθιζομενα κουμπιά για να μην μπορούν να τα γυρίσουν...θεωρώ πως ετσι βοηθάει κάπως για να μην σου πω να βάλεις κάγκελο στην πορτα της κουζίνας για να μην μπαίνει καθόλου το παιδί...

Ετσι είχα κάνει

πηρα κι εγω μια πιτσος -τη φερανε την παρασκευη.ενω με διαβεβαιωσαν απο το καταστημα οτι κλειδωνει η πορτα,οταν τη δοκιμασα στο σπιτι,δεν κλειδωνε .κλειδωνε η λειτουργια του φουρνου.αυτο ομως δε με ενδιαφερει.εμενα με ενδιαφερει να μη μπορει ο μικρος να ανοιγει την πορτα του φουρνου.αυριο λοιπον μαλλον θα αναγκαστω να μαλλωσω....για να μου την αλλαξουν.την παρασκευη που μιλησα με μια υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κουζινες που να κλειδωνει ο φουρνος!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ελπιζω να βρω ακρη,γιατι εδωσα ενα σωρο λεφτα γι αυτο το λογο.αλλιως θα επαιρνα το πιο απλο μοντελο...

δεν κλειδωνουν με λουκετο:P:p:p. εχουν κλειστρο ασφαλειασ το οποιο ανοιγει οπως ειπαν απο ενηλλικα η απο "μεταλλαγμενα" μικρα.

εχω την εντυπωση οτι οι καινουργιες σειρες τησ pitsos bosch & siemens(ιδια εταιρια) δεν εχουν αυτο το κλειστρο πια..