Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αδυναμια στον μπαμπα?

salomi

Recommended Posts

με απασχολει κατι βρε κοριτσια κ θελω την γνώμη σας.

εχω ενα αγορακι που σε λιγες μερες κλεινει χρονο!:)τον αγαπω σαν παλαβη!!! αυτος ο σκατουλης ομως δειχνει να χει αδυναμια στον μπαμπα του. τις τελευταιες 2 εβδομαδες ο μπαμπας του εχει αδεια και τον καρταει αυτος (να ξεκουραστει λιγο κ η γιαγια) ειναι κολλημενος με τον πατερα του! του κανει βεβαια ολα τα χατηρια αλλα και γω ετσι του συμπεριφερομαι. οταν με βλεπει να αγκαλιαζω τον μπαμπακα του με διωχνει. δεν ζηλευω αλλα θα θελα να χαιρεται οταν φιλιομαστε αγκαλιαζομαστε. γενικα δεν ειναι πολυ κολλημενος με μας. δηλαδη απο τοτε που ξεκινησα δουλεια πριν 2 μηνες φευγω ανετα απ το σπιτι χωρις να κλαιει. μονο θελει αγκαλια οταν γυρναμε και αυτο το λατρευω! η ωραιοτερη στιγμη της μερας.ειναι φυσιολογικο να εχουν αδυναμια τα αγορακια στον πατερα τους σε τοσο μικρη ηλικια? ξερω πως μετα τα 3 αρχιζει και συμβαινει αυτο στα αγορακια. μηπως δεν εκανα κατι σωστα και δεν κρεμεται απο την φουστα μου οπως αλλα μωρακια??

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

1ον)Δεν επικροτούμε τα αγόρια μας να κρέμονται από τις φούστες μας και

2ον) Μην απογοητεύεσαι...Κι ο δικός μας που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 2 ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ για τον πατέρα του, που, φυσικά, δεν του χαλάει χατήρι, αλλά, νομίζω, πως έχει να κάνει με το γεγονός πως λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και, υποθέτω, πως δεν τον χορταίνει αρκετά και

3ον)Δεν υποφέρω, ούτε ζηλεύω... Τους χαίρομαι. Ξέρω πως σε εμένα εκφράζει διαφορετικά την αγάπη του...

Μακάρι οι μεταξύ τους σχέσεις να είναι έτσι για πάντα και να μην καβγαδίζουν σαν τα κοκόρια στην εφηβεία του και ύστερα...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

αυτο το τελευταιο ξαναπεστο...

μακαρι να εχει δεσιμο με τον πατερα του για παντα. ειναι πολυ σημαντικος ο ρολος του μπαμπα για το αγορι. Δεν ζηλευω, χαιρομαι! μονο οταν μας χωριζει στεναχωριεμαι. απλα διαβαζω μεσα στο διαδικτυο κατι βλακειουλες περι παιδοψυχολογιας και ισχυριζονται πως το αγορι ''πρεπει'' μεχρι τα 3 ειναι δεμενο με την μαμα περισσοτερο. απο τα 3 και μετα συνηδητοποιει το φυλλο του και πηγαινει προς τον πατερα...καλο αυτο το ιντερνετ αλλα μας βαζει και σε λαθος δρομους καποιες φορες...ειμαι ενοχικη απ τη φυση μου, εχω και τις τυψεις μου που οταν εμεινα εγκυος δυσανασχετησα ενω ο αντρας μου ηταν μες την καλη χαρα...δεν θελει και πολυ.αυτο με τις ενοχες νομιζω θα το κουβαλαω για παντα.

σ ευχαριστω!!

M6bap3.png

cik1p3.png

Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό που λες από την ηλικία των 3 και έπειτα (μέσα στο μυαλό μου είσαι???), αλλά, σκέψου , λέει πουθενά για μπαμπάδες που λείπουν ώρες πολλές από το σπίτι πώς αναπληρώνεται το κενό???? Λέω λοιπόν να μην ανησυχήσω ακόμη ... είδομεν !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Εγω παλι που εχω και κορη και γιο γιατι και τα δυο ειναι κολλημενα στον πατερα τους.Βεβαια λειπει πολλες ωρες απο το σπιτι αλλα οταν γυριζει ειναι σαν να μην υπαρχω.

Παιζει βεβαια ρολο και το γεγονος οτι ο πατερας τους δεν τους χαλαει χατηρι και παιζουν παρα πολλες ωρες μαζι.

Καμια φορα παραπονιεμε αλλα ωρες ωρες πιανω τον ευατο μου να καθομαι και να τους χαζευω και να καμαρωνω .

Θεωρω οτι ειμαστε πολυ τυχερες που εχουμε συζηγους που ασχολουντε με τα παιδια τους γιατι πολλα διαβαζουμε και ακουμε ,οποτε μην παραπονιομαστε.

Τωρα το γεγονος οτι οταν μας βλεπουν να κανουμε καμια αγκαλιτσα με τον πατερα τους ερχονται και χονονται και τα δυο αναμεσα μας δεν ξερω πως να το ερμηνευσω.Μπορει να ειναι ζηλια μπορει να το βλεπουν σαν παιχνιδι αλλα εμενα και αυτο μου αρεσει ,γινομαστε ενα εκεινη την ωρα ολοι μαζι και ειναι μια απο τις ωραιοτερες στιγμες μου.

Διαφημίσεις

Λοιπον καλησπερα και απο μενα!!!

Εχω και εγω ενα αγορακι που σε λιγες μερες θα κλεισει χρονο και τισ τελευταιες δυο μερες θελει τον πατερα του πιο πολυ σε μενα δεν καθετε οπου και να τον παω τον ψαχνει , επειδη εγω λειπω τα πρωινα ειναι μαζι μεχρι που θα γυρισω και ισως και αργοτερα κλαει οταν φευγει και χτυπιεται πολλες φορες αν δεν τον παρει αλλα και σε μενα κανει τα ιδια!!!

• 1 month later...

και μενα ο γιος μου που ειναι 9 μηνων αδυναμια στον πατερα του εχει ... πριν λιγο καιρο στεναγχωριομουνα αλλα μετα καταλαβα οτι αυτα ειναι βλακειες και ειμαι πολυ χαρουμενη που ο αντρας μου ασχολειται πολυ με το παιδι μας και αυτο τρελαινεται απο την χαρα του μολις τον βλεπει .. αλλα οσο και να παιζει με τον πατερα του, την γιαγια του, την θεια του ολη μερα και να μην τον ενδιαφερει αν ειμαι τριγυρω, μολις ερθει η ωρα του υπνου θελει αποκλειστικα την δικη μου αγκαλια οποτε ολα αναπληρωνονται ....