Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

elieva

Recommended Posts

Καλημερα,

εχουμε κανονισει να κανουμε τη βαφτιση το μεσημερι και το τραπεζι το βραδακι γιατι δεν βολευει η ωρα (1,30 ειναι η βαφτιση) για μεσημεριανο γευμα. Επισης θελω να καλεσω τους μισους στο τραπεζι και φοβαμαι τις παρεξηγησεις. Μετα το μυστηριο θα δωσουμε γλυκακια και αναψυκτικα οποτε λεω να εχω και λιγο χρονο να μιλησω με τους καλεσμενους και να μην ανγχοθω να τρεχω στο τραπεζι, και να ξεκουραστει η μικρη Λετε ειναι πολυ ταλαιπωρια?Θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι εχω πολυ αγχος!

Διαφημίσεις

Οχι, βέβαια! Καθόλου ταλαιπωρία. Ισα ισα. Θα έχεις τον χρόνο να "συνέλθετε" από το μυστήριο, να ηρεμήσει το παιδί και να πάτε με την ησυχία σας να απολαύσετε το τραπέζι του παιδιού. Οχι σαν κι εμένα που κατευθείαν θα πάμε στην ταβέρνα γιατί η βάπτιση είναι απόγευμα. Αυτή είναι η άποψή μου. Να σου ζήσει το μικρό σου!!!

squsqusbu20090629_-8_George.png

Για σένα ίσως να είναι πιο ξεκούραστα έτσι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι για τους καλεσμένους σου ίσως να είναι λίγο ταλαιπωρία. Π.χ. αν έπρεπε να φύγω από το σπίτι λίγο πριν το μεσημέρι, να πάω σε μια βάφτιση, να επιστρέψω σπίτι και μετά να ξαναφύγω το απόγευματακι, ίσως και να μην μου άρεσε, ειδικά αν είχα κι εγώ μωρό. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το που θα γίνει η βάφτιση και το τραπέζι (αν πχ εισαι αθήνα και οι καλεσμένοι έχουν μεγάλες αποστάσεις είναι σιγουρα ταλαιπωρία γι' αυτούς. Αν είσαι επαρχία αλλάζει το πράγμα). Επίσης εξαρτάται από το αν θα καλέσεις μόνο τους πολύ κοντινούς ή και άλλους.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Συμφωνώ και εγώ με την Ασπα. Σίγουρα θα ναι μεγάλη ταλαιπωρία για όλους τους καλεσμένους και πολύ φοβάμαι ότι θα πληρώσεις και τζάπα λεφτά για το τραπέζι γιατί πολλοι δεν θα ρθουν (νομίζω).Το έχεις συζητήσει με καμιά φίλη σου να πάρεις καμιά άποψη διαφορετική?

Πιστεύω ότι είναι ταλαιπωρία για τους καλεσμένους αυτό το πήγαινε-έλα και θα έχεις πολλές απώλειες.

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κ εγώ με τα κορίτσια. Μάλλον θα έχεις πολλές απώλειες. Γιατί να μην πάτε κατευθείαν για φαγητό? και η δική μας βάφτιση στη 1 θα γίνει.

Να μην σε απογοητεύσω πλήρως, αλλά, μόνο που το άκουσα ... κουράστηκα...

Ειδικά σε περιπτώσεις σαν την δική μου που έχω δυο μωρά δεν το συζητώ... θα ήταν σχεδόν αδύνατον να παρίσταμαι και στο τραπέζι...

Οσο για το κατά πόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείς σχετικά με το ποιούς θα καλέσεις, μην δίνεις σημασία. Πάντα οι κακόβουλοι άνθρωποι βρίσκουν λόγους να αφήσουν το κακό τους στίγμα και αυτούς δεν τους θέλουμε και δεν μας νοιάζει (σε σημείο, που, εγώ, προσωπικά, δεν θα τους καλούσα και καθόλου ούτε για το τυπικό της υπόθεσης)... στο κάτω κάτω κανείς δεν γνωρίζει τα οικονομικά σας και είναι δική σας υπόθεση ποιούς ανθρώπους θέλετε να τιμήσετε καλώντας τους στο τραπέζι μιας βάπτισης...

Το θέμα όμως της διαφοράς ώρας προσωπική μου ταπεινή γνώμη να το επανεξετάσετε... μην πληρώνετε άδικα, και, κυρίως, μην στεναχωρηθείς εάν αντικρύσεις άδεια καθίσματα..

Με το καλό η βάπτιση !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Για σένα ίσως να είναι πιο ξεκούραστα έτσι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι για τους καλεσμένους σου ίσως να είναι λίγο ταλαιπωρία. Π.χ. αν έπρεπε να φύγω από το σπίτι λίγο πριν το μεσημέρι, να πάω σε μια βάφτιση, να επιστρέψω σπίτι και μετά να ξαναφύγω το απόγευματακι, ίσως και να μην μου άρεσε, ειδικά αν είχα κι εγώ μωρό. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το που θα γίνει η βάφτιση και το τραπέζι (αν πχ εισαι αθήνα και οι καλεσμένοι έχουν μεγάλες αποστάσεις είναι σιγουρα ταλαιπωρία γι' αυτούς. Αν είσαι επαρχία αλλάζει το πράγμα). Επίσης εξαρτάται από το αν θα καλέσεις μόνο τους πολύ κοντινούς ή και άλλους.

θα συμφωνησω.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

πρωτοτυπη ιδεα,μου αρεσει πολυ σαν σκεψη

για οσους εχουν μωρα ισως να ειναι πιο δυσκολο,αναλογα και με το προγραμμα του καθενος

εγω παντως θα ερχομουν.εχεις σκεφτει να μεταθεσεις τη βαφτιση για πιο βραδυνη ωρα,πριν το τραπεζι?

Τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου...γλυκά και τραγανά σαν καραμέλα!

Δημήτρης 24/6/06

Στέφανος 5/8/07

Ταξιάρχης 23/12/08

Ασε που στην τελική δεν ξέρω αν θα βολέψει και εσάς τους ίδιους. Θα ξαναβάλεις τα καλά σου ρούχα, το ίδιο και στο μωρό σου και ο σύζυγος, θα ανανεώσεις μακιγιάζ, για να πας στο τραπέζι? Νομίζω θα είναι ταλαιπωρία για όλους σας.

Καλά και εγώ με δύο μωρά, πολύ χλωμό να πήγαινα κ στο τραπέζι....

Διαφημίσεις

Βλέποντας τις αντιδράσεις σας, μάλλον θα το επανεξετασω το θεμα. Απλος μου φαινοταν αργα να παμε για μεσημεριανο στις 3...Θα δω αν εχει ακομα ελευθερη απογευματινη ωρα μιας και δεν εχω ακομα τυπωσει τις προσκλησεις.Αλλα παλι σκεφτομαι μηπως το απογευμα ειναι πολύ κουρασμενο το μωρο. 7 ειναι αργα για βαφτιση?

θα της αλλαξεις λιγο το προγραμμα εκεινη την ημερα.κανονισε να την ξυπνησεις 2 ωρες πριν το μυστηριο ωστε να φαει το απογευματινο της(αν εχετε εισαγει τις στερεες τροφες στη διατροφη σας),να κανει κακα και να μην ειναι πολυ κουρασμενη μεχρι την εκκλησια.

Τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου...γλυκά και τραγανά σαν καραμέλα!

Δημήτρης 24/6/06

Στέφανος 5/8/07

Ταξιάρχης 23/12/08

Κι εγω ταλαιπωρια το βρισκω.....δεν νομιζω οτι θα πηγαινα μετα στο τραπεζι, ακομα κι αν ηταν κοντα.......μπορει αν σε βολευει ομως στην περιπτωση που δεν θες να καλεσεις τους μισους......

Κι εμεις απογευμα βαφτισαμε, 6 μισι......δεν ταλαιπωρηθηκαμε...στην τελικη αν κουραστει το μωρο θα το βαλεις να κοιμηθει στο καροτσι....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Βλέποντας τις αντιδράσεις σας, μάλλον θα το επανεξετασω το θεμα. Απλος μου φαινοταν αργα να παμε για μεσημεριανο στις 3...Θα δω αν εχει ακομα ελευθερη απογευματινη ωρα μιας και δεν εχω ακομα τυπωσει τις προσκλησεις.Αλλα παλι σκεφτομαι μηπως το απογευμα ειναι πολύ κουρασμενο το μωρο. 7 ειναι αργα για βαφτιση?

Θα μπορούσες να βρεις έναν χώρο κοντά στην εκκλησία, οπότε οι πρώτες αφίξεις θα είναι γύρω στις 2 και κάτι. Πότε είναι η βάπτιση? Εαν είναι καλοκαίρι, φρόντισε να είναι σε κλειστή αίθουσα με air condition.Μην διανοηθείς να είναι μεσημεριάτικα κατακαλόκαιρο έξω ακόμα και αν υπάρχουν ομπρέλες ή σκιά.

7 δεν είναι αργά εάν είναι καλοκαίρι...

εχω δυο μπουμπουκακια

Σάββατο 15 Μαιου 7 ωρα το απόγευμα θα βαφτίσω τον μπέμπη και την θεωρώ πολύ καλή ώρα.

έπειτα θα κάνω τραπέζι σε 30 άτομα περίπου και υπολογίζω κατα τις 9 να είμαστε στο μαγαζί.

Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι πρωινες βαπτίσεις.. αγχώνομαι να ξυπνησω να κάνω μπάνιο να βαφτώ, να ντυθώ, να άλλαξω το μωρό,να ταισω το μωρό, να το ντύσω να ετοιμαστεί ο άντρας μου.... να να να ένα σωρό... αφήνουμε ενα σπίτι βομβαρδισμένο και φτάνουμε με την ψυχή στο στόμα και πάντα αργοπορημένοι!

Γι αυτό και διάλεξα αυτή την ώρα... με την ησυχία μας θα κοιμηθεί και το μεσημέρι ο μπεμπούλης μας.. και θα είναι ξεκούραστος!!

τωρα στο τραπέζι μάλλον ο μπέμπης θα κοιμηθεί.. θα δούμε!!!!!

Πάντως θα είναι κουραστικό το μεσημέρι - βράδυ.

Ξανασκέψου το.

Διαφημίσεις

Κατά την προσωπική μου πάντα άποψη θεωρώ ότι είναι λάθος επιλογή.Και το λέω γιατί την έχω πατήσει.Είμασταν καλεσμένοι σε βάπτιση πρωί και στο τραπέζα το βράδυ.Πήγαμε στην βάπτιση 45' λεπτά από το σπίτι μας, γυρίσαμε σπίτι ο άντρας μου είχε ξελιγωθεί έφαγε και μετά μας φαινόταν βουνό να ξαναντυθούμε, να ξαναετοιμαστούμε και να οδηγήσουμε άλλο΄τόσο δρόμο.Ο άντρας μου γρίνιαζε "μια Κυριακή έχω να ξεκουραστώ κλπ" (και γενικά είναι καλόβολος σε αυτά) και τελικά δεν πήγαμε στο τραπέζι.Και ήταν κοντινό πρόσωπο δεν είχαμε τυπικές σχέσεις.Μωρέ ο άλλος θέλει να πάει κάπου και να γυρίσει σπίτι του να αράξει, όχι να ξανατρέχει.Πάντως και 15.00 να φτάσετε στο τραπέζι νομίζω δεν είναι τραγικό.Καλύτερα λίγο πιο αργά το μεσημέρι παρά πάνω κάτω στους δρόμους.Νομίζω το ίδιο ισχύει και για σας

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

επισης αν ο καλασμενος εχει κ παιδακια να τραβολογαει μαζι του θα το σκεφτει διπλά να τα ντυσει κ να τα ξεηκωσει 2η φορα !

edit*....α δεν ειδα το απο πανω μηνυμα...με το οποιο συμφωνω !!!!!!!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Mπήκα στο block σου...

Τι ομορφα που τα εχεις φτιάξει...μαλλον τα μικρά μας ειναι στην ιδια ηλικία, γιατι και ο Φουφης πανω-κατω τα ιδια λεει...μπραβο!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Η βαφτιση ειναι 15 Μαιου. Δεν ξερω αν εχω καιρο να αλλαξω την ωρα. Πηρα την εκκλησια αλλα ελειπε ο υπευθυνος οποτε πρεπει να περιμενω παλι Τεταρτη να τον βρω. Θαλασσα τα εχω κανει...Αν δε μπορω να αλλαξω ωρα σας φαινεται αργα το 3 μ.μ. για τραπεζι?Γιατι δε νομιζω να ξεκινησει πριν...

Oxi...καλυτερα αυτο παρα να το κανεις απογευμα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

μια χαρά είναι 3 η ώρα, μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αν έχεις όλο τον κόσμο και στο τραπέζι, μπορείτε να μη χαιρετήσετε καθόλου, να έχετε τις μπομπο στα τραπέζια στο πιάτο του κάθε καλεσμένου. Θα τους δείτε όλους μετά και θα φάτε και νωρίτερα!

εννοειται πως αφου οι καλεσμενοι θα ειναι στη βαφτιση θα ειναι και...νηστικοι οποτε οτι ωρα και να ταν το τραπεζι δε νομιζω να τους πειραζει...:):):)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift