Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Με πιέζουν να αποθηλάσω...Βοήθεια!!!

Recommended Posts

Τα διδυμάκια μου έφτασαν 6 μηνών και αρχίσαμε πλήρη διατροφή (φρούτα, κρεατόσουπα, βανίλια) μετά από αποκλειστικό θηλασμό.

Όπως όλες γνωρίζετε η εδραίωση του θηλασμού δεν είναι εύκολη διαδικασία καθώς θέλει επιμονή και επιμονή. Φανταστείτε τί θέλει για τα δίδυμα.

Καμαρώνω το γεγονός ότι τα μωρά μου έφαγαν ελάχιστο έως καθόλου ξένο γάλα.

Η μητέρα μου όμως και ο λοιπός κύκλος μου, ΕΚΤΟΣ επαναλαμβάνω ΕΚΤΟΣ τον άνδρα μου, με πιέζουν σε σημείο που με έχουν ρίξει ψυχολογικά, να σταματήσω.

Η μάνα μου μου λέει θα πάνε φαντάροι :shock: κι εσύ θα θηλάζεις ακόμα; Σταμάτα να κοιμούνται το βράδυ για να ξεκουράζεσαι. Έχεις νεύρα που θηλάζεις και ξεσπάς στο μεγάλο παιδί (καμία σχέση, δεν τον μαλώνω ποτέ). Αν δεν θήλαζες θα έπαιρνα κανέναν να σε ξεκουράσω. Το γάλα σου δεν το έχουν πια ανάγκη. Είναι μεγάλοι τώρα ντροπή να τους θηλάζεις :-(. Και αυτό που με ρίχνει εντελώς: κόψτο να ξεφουσκώσει το στήθος σου να είσαι ωραία στη βάπτιση. Δηλ. τώρα πώς είμαι; Μαύρα χάλια;

Και τα μωράκια μου αν και τρώνα μια χαρά τρίβονται πάνω μου να θηλάσουν και όταν τα πάρω αγκαλιά μου τραβάνε τα μαλλιά για να πλησιάσει το πρόσωπό μου να με γλείψουν. Τα γράφω και κλαίω. Μήπως έχω εγώ συναισθηματικό πρόβλημα και αρνούμαι να τα κόψω ακόμα;

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αχ βρε κοριτσι μου μην ακους τι σου λεν οι αλλοι οποιοι κι αν ειναι αυτοι...ακομη και αν ειναι η μαμα σου.κανε οτι θελεις εσυ.αλλωστε καποτε θα αποθηλασεις ουτως η αλλως γιατι να γινει απο τωρα?

Αγορακια μου σας λατρευω!!

αχ ποσο σε καταλαβαινω , και μενα ο λοιπος περιγυρος εκτος του αντρα μου εννοειτε ,το ιδιο μου λενε,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να αποθηλασω,εγω ειπα,θα την θηλασα 1 χρονο οσο εχω γαλα ο κοσμος να ερθει αναποδα!!!!!!Βεβαια εσυ εισαι αξια συγχαρητηριων που θηλασες διδυμα!!!!!!!

πιστευω οτι καλο ειναι να κανεις οτι θες εσυ κ να μην ακους ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!

Έχετε δίκαιο αλλά με επηρεάζουν πάαααρα πολύ αυτά που λένε. Λες και διαπράττω κάποιο αδίκημα. Πραγματικά δεν τους προσφέρει τίποτα το μητρικό γάλα μετά το 6μηνο;

Έπειτα θέλω να το κόψω και φυσικά όχι με χάπια κι αυτό παίρνει κάποιο διάστημα. Το γνωρίζω από τον μεγάλο μου το γιο. Μου πήρε ένα μήνα η διαδικασία.

Frosobal, μην κόψεις το θηλασμό, κόψε τον αέρα στους υπόλοιπους. Έξι μηνών είναι τα παιδιά μας όχι έξι χρονών για να σκέφτεσαι να αποθηλάσεις. Μ ετά από τέτοιο κατόρθωμα τώρα που αρχίζει να γίνεται πιο εύκολη η κατάσταση θα παραδοθείς; Ας φτιάξουν τις σούπες και τις κρέμες οι γιαγιάδες, ας τα πάνε καμια βόλτα όταν δε θηλάζουν και όλα ΟΚ.

Όσο για τη βάφτιση τόσα λεφτά σκάνε μερικές για να μεγαλώσουν το στήθος τος, τώρα που η φύση μας χαρίζει δωρεάν μπούστο θα πούμε όχι ευχαριστώ;

Να ξέρεις πάντως ότι το κουράγιο σου και την επιμονή σου να τα θηλάσεις αποκλειστικά τα έχω θαυμάσει και πολλές φορές όταν δυσκολεύομαι σκέφτηκα η Φρόσω θηλάζει δίδυμα σκάσε και κολύμπα εσύ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Eγω λεω να βαλεις ωτοασπιδες και να παρεις κι ενα γαματο ντεκολτε για τη βαφτιση ετσι για να τους τη σπασεις!!! Μην ακους κανεναν μονο τα μωρακια σου αυτα θα σου πουνε ποτε θα σταματησεις!Ειμαι κι εγω συναδελφος 1 μεγαλο κ διδυμακια!! λοιπον ντεκολτε παρακαλω!!

Μα είναι δυνατόν ρε παιδί μου να ασκούν τόση πίεση, να δίνουν ΛΑΘΟΣ συμβουλές, να επιμένουν έως εσχάτων, να μην τους ενδιαφέρει αν σε ρίχνουν ψυχολογικά, αν σε καταπιέζουν με τη βλακεία και το ξερό τους κεφάλι μόνο και μόνο για να περάσουν τη ΔΙΚΗ τους άποψη;; Με την πρόφαση ότι το κάνουν από ενδιαφέρον; Τόσο μεγάλα ΕΓΩ πια; Δεν τα προσωποποιώ όλα αυτά στη μητέρα σου και sorry αν ο τόνος μου είναι απότομος... είμαι φορτωμένη και με δικά μου γιαυτό τα χώνω.

Τι πάει να πει να είσαι ωραία στη βάφτιση; Καλλιστεία είναι;;; Δηλαδή θα βρεθεί κανένας να κοιτάει πώς είναι το στήθος σου αντί να σε καμαρώνει που μεγαλώνεις αξιοθαύμαστα τρία μωρά;

Έχεις τη στήριξη του άντρα σου, παίρνεις όλη τη δύναμη του κόσμου από τα μωρά σου ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ τη ζωή σου. Και μην περιμένεις να τους πείσεις ή να σε καταλάβουν...

Α, και ο θηλασμός είναι σχέση εκατέρωθεν-δεν αρνείσαι εσύ να "τα κόψεις". Τα μωρά σου σε έχουν ανάγκη και εσύ ανταποκρίνεσαι. Όποιος έχει πρόβλημα με αυτό να κοιτάξει εκείνος μήπως έχει συναισθηματικό πρόβλημα αντι να σε βάζει να αναρωτιέσαι εσύ.

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καλή μου!!

εφοσων εχεις τον αντρα σου συμαχο βαλε παρωπιδες η εν αναγκη απομακρυνε για λιγο τα ατομα που σε ριχνουν

εγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα ο αντρας μου με πιεζει να αποθηλασω εδω και 4 μηνες περιπου

αλλα αυτον δεν μπορω να τον απομακρυνω ουτε και θελω

ειναι ο πατερας της κορης μου και συντροφος μου

και ομως θηλαζω ακομα καμοια φορα συγκρουομαστε αλλα τι να κανουμε

παρε δυναμη απο τον ατρα σου και τα μωρα σου και συνεχισε

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Έ Πραγματικά δεν τους προσφέρει τίποτα το μητρικό γάλα μετά το 6μηνο;

.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ρητά πως μετά το 1ο 6μηνο Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ή ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ αλλά να γίνεται παράλληλα με την εισαγωγή των άλλων τροφών.

Εσύ θα κάτσεις να ακούσεις τι λέει ο κάθε άσχετος; :wink:

Διαφημίσεις

Eίναι πολύ μικρά τα παιδάκια σου, έχουν ανάγκη το γαλατάκι σου. Αν πραγματικά νιώθεις εσύ ότι έχεις κουραστεί έχει καλός, αλλιώς για τους άλλους μην δίνεις δεκάρα, κάνεις το καλύτερο που μπορείς και μπράβο σου, σου βγάζω το καπέλο, με δίδυμα και μικρό παιδί. Εμείς όπως βλέπεις κοντεύουμε τα δύο, και μετά από αλλεργία που έχουμε σε αυγό και πορτοκάλι η παιδιάτρος μου είπε σίγουρα μέχρι τα 2,5. Αν με δεις δεν παιρνάει απο το μυαλό σου ότι θηλάζω, καθότι είμαι δείγμα απο άνθρωπο, θα μου πεις βέβαια και από θα φανεί, δουλεύω κιόλας όταν έκλεισε 4 μηνών ο μικρός, όσο για το στήθος, ίσα ίσα θα δείξει τέλεια το φόρεμα σου, μην τρελαθούμε κιόλας, άσε που τρως και μένεις και σε φόρμα, καθότι καίς λίπος χάρης των μωρών. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και μην ακούς κανέναν.

dBPlp3.png MDOFp3.png

frosobal μην κόβεις το θηλασμο, μην τους δείνεις πολύ σημασία!!!

Δυστυχως οι γαλακτομηχανίες εδώ και πολλά χρόνια έχουν δημιουργήσει την ιδέα που τα παιδια μπορούν και πρέπει να μεγαλώνουν με αγελαδινό γάλα. Όσο τα παιδιά έχουν την αναγκη σε γάλα, το καλύτερο που μπορεί να δώσεις έιναι το μητρικό! Να ακούς το μητρικό σου ένστινκτο και όλα θα πάνε καλά!

Οταν οι δικοί σου θα καταλάβουν που έχεις την δική σου άποψη για όλα και δεν τους αφήνεις να μπλέκονται - θα μιλάνε όλα και λιγότερα.

Εγώ θηλάζω το δικό μου 18 μηνών και δεν τολμάει να πει κανένας τίποτα. Με υποστηρίζει και ο άνδρας μου και σε όλους κόβει αμέσως την φόρα να ασχολούνται με προσοπικά μας και μεγάλομα των παιδιών μας. Αν τυχων μας λένε ότι αυτό δεν κάνει και το άλλο δεν κάνει - αρχήζει αυτός τα δικά του για το τι πρέπει να κάνουν, τι να τρώνε και τους ζαλήζει πρώτος! :)

Πές στην μαμ'α σου που τώρα οι γυναίκες δεν έιναι οπως πρίν, γνωρίζουν περισσότερα πράγματα, υπάρχουν σύμβολοι θηλασμου και ιντερνέτ :) και σε σχέση με τα χρόνια εκέινα θηλάζουν 2-3 χρόνια.

Οτι αφορά το στήθος - εδω πληρώνουν γυναίκες για να τους κάνουν το στήθος μεγάλο, γιαυτό θέλεις να τα βαφτήσεις τώρα που θηλάζεις - είναι ευκαιρία να βγείς στις φωτογραφίες και πιό ωραία από την Παμέλα Αντερσον με την σιλικόνη της :))

Διάβασε και εσυ λίγο εδώ στο φόρουμ πόσα παιδιά έχουν εκζέματα και αλλεργίες από αγελάδινό γάλα, διάβασε τι γράφει η Αγλαϊα που είναι σύμβολος θηλασμου - τι προσφέρει ο θηλασμόες μετά από 6 μηνών και νομίζω δεν θα ακούς μετά αυτά που λένε.

Εισαι αξια συγχαρητηριων που θηλασες διδυμα!!!! Και εχεις και ενα ακομα παιδακι...πολυ λιγες γυναικες τα καταφερνουν!

Εγω το πρηξιμο απο τη μαμα το ειχα μετα το χρονο (που ηταν το δικο της οριο, γιατι αυτη τοσο μας θηλασε) και νομιζω οτι ειναι θεμα ανταγωνισμου σε ενα βαθμο....λιγο πολυ το εχει πεταξει πλαγιως........της εχω τυπωσει πολλα σχετικα με το ποσο προσφερει ο θηλασμος μετα το χρονο να διαβασει, και γκρινιαζει λιγοτερο......το κολλημα το δικο της ειναι οτι στερω απο το παιδι τα πολυτιμα συστατικα που εχουν τα ξενα γαλατα (βλεπεις μπερδευει την διαφημιση με πΙστοποιηση ISO) κι οτι το δικο μου γαλα ειναι πτωχο.......ακομα και τωρα που τρωει και πινει φρεσκο γαλα, παλι την ιδια μπουρδα μου σερβιρει.....

Δοκιμασε το κι αυτο....υπαρχουν απειρα τεκμηριωμενα στοιχεια στο φορουμ για να την ενημερωσεις......επισης μπορεις να πεις οτι συμφωνει και επιμενει και ο παιδιατρος (κι ας μην αληθευει...οποτε με πρηζουν χρησιμοποιω κι αυτο το χαρτι)...μεχρι και αρθρα απο εφημεριδες τους εχω δωσει να διαβασουν πανω στο θεμα....

Εξηγησε της οτι ειναι πολυ σημαντικο να θηλασουν τα παιδια για ενα χρονο, το μητρικο γαλα ειναι η κυρια τροφη για ολο το πρωτο ετος, συμφωνα με τις οδηγιες του ΠΟΥ, οι στερεες τροφες απλως ενεργουν συμπληρωματικα (και πρεπει να εντασσονται αργα στο διαιτολογιο των μωρων)......

Αφου σε στηριζει ο αντρας σου ειναι μεγαλη βοηθεια, μιλησε της ομορφα και ωραια, διαβασε κι εσυ οτι υλικο υπαρχει να εισαι ενημερωμενη (αυτο ειναι το πιο σημαντικο, εσυ να ξερεις τι επιλεγεις να κανεις και να χεις επιχειρηματα) και παλι ενα μεγαλο μπραβο!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Σχετικα με το στηθος σου, αυτο θα ξεπρηζεται σιγα σιγα οσο θα αυξανονται οι στερεες τροφες...εμενα βεβαια μου μειωθηκε μετα το χρονο, μεχρι που ξαναμεινα εγκυος ειχα επανελθει εντελως στο φυσιολογικο μου μεγεθος (κι εγω δεν τρελλαινομαι με την εξτρα λαρτζ εκδοση μου, αλλα τι να κανουμε...πρωτα ερχεται η υγεια του παιδιου!).....σε λιγους μηνες δεν θα φαινεσαι οτι θηλαζεις......

Επισης οσο πιο αργα και σταδιακα θα αποθηλασεις τοσο καλυτερα θα επανελθει το στηθος.......οι αποτομες αλλαγες βλαπτουν το μεγεθος και την εμφανιση!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

H μαμά σου σου τα λέει όλα αυτά :confused:; Μπορείς να ρίξεις έναν ωραιότατο καβγά γιατί αν στα έλεγε η πεθερά σου κουβέντα δεν θα έβγαζες.

Όσο για το στήθος κρίμα που ξεφουσκώνει αν και από τα δύο νούμερα που είχα πάρει μου έμεινε το ένα. Κάτι είναι και αυτό.

Διαφημίσεις

Eγω λεω να βαλεις ωτοασπιδες και να παρεις κι ενα γαματο ντεκολτε για τη βαφτιση ετσι για να τους τη σπασεις!!! Μην ακους κανεναν μονο τα μωρακια σου αυτα θα σου πουνε ποτε θα σταματησεις!Ειμαι κι εγω συναδελφος 1 μεγαλο κ διδυμακια!! λοιπον ντεκολτε παρακαλω!!

Ευχαριστώ πολύ όλες για την υποστήριξη :oops:. m828 καταλαβαίνεις τί περνάω με 3 μωρά! Και η μητέρα μου είναι όλο παρατηρήσεις. Αν ήταν η πεθερά μου δεν θα της ξαναμίλαγα ποτέ.

Τι πάει να πει να είσαι ωραία στη βάφτιση; Καλλιστεία είναι;;; Δηλαδή θα βρεθεί κανένας να κοιτάει πώς είναι το στήθος σου αντί να σε καμαρώνει που μεγαλώνεις αξιοθαύμαστα τρία μωρά;

Αυτό απαντάω κι εγώ. Ότι θα καμαρώνω τους άνδρες μου κι όχι το μπούστο μου.

εφοσων εχεις τον αντρα σου συμαχο βαλε παρωπιδες η εν αναγκη απομακρυνε για λιγο τα ατομα που σε ριχνουν

εγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα ο αντρας μου με πιεζει να αποθηλασω εδω και 4 μηνες περιπου

αλλα αυτον δεν μπορω να τον απομακρυνω ουτε και θελω

ειναι ο πατερας της κορης μου και συντροφος μου

και ομως θηλαζω ακομα καμοια φορα συγκρουομαστε αλλα τι να κανουμε

παρε δυναμη απο τον ατρα σου και τα μωρα σου και συνεχισε

Δυστυχώς δεν γίνεται να την απομακρυνω γιατί με βοηθάει πάρα πολύ με τα παιδιά. Πιο πολύ παίρνουν τον μεγάλο για να ξεφεύγει λίγο κι αυτός.

Πές στην μαμ'α σου που τώρα οι γυναίκες δεν έιναι οπως πρίν, γνωρίζουν περισσότερα πράγματα, υπάρχουν σύμβολοι θηλασμου και ιντερνέτ :) και σε σχέση με τα χρόνια εκέινα θηλάζουν 2-3 χρόνια.

Διάβασε και εσυ λίγο εδώ στο φόρουμ πόσα παιδιά έχουν εκζέματα και αλλεργίες από αγελάδινό γάλα, διάβασε τι γράφει η Αγλαϊα που είναι σύμβολος θηλασμου - τι προσφέρει ο θηλασμόες μετά από 6 μηνών και νομίζω δεν θα ακούς μετά αυτά που λένε.

Τα έχω διαβάσει όλα και τα έχω διδαχτεί και στο πανεπιστήμιο.

Το θέμα με το ίντερνετ είναι πονεμένη ιστορία αφού μου λέει ότι εδώ με έχετε τρελάνει και μου σηκώνετε τα μυαλά και άλλα που δεν θέλω καλύτερα να τα πω.

Εξηγησε της οτι ειναι πολυ σημαντικο να θηλασουν τα παιδια για ενα χρονο, το μητρικο γαλα ειναι η κυρια τροφη για ολο το πρωτο ετος, συμφωνα με τις οδηγιες του ΠΟΥ, οι στερεες τροφες απλως ενεργουν συμπληρωματικα (και πρεπει να εντασσονται αργα στο διαιτολογιο των μωρων)......

Αφου σε στηριζει ο αντρας σου ειναι μεγαλη βοηθεια, μιλησε της ομορφα και ωραια, διαβασε κι εσυ οτι υλικο υπαρχει να εισαι ενημερωμενη (αυτο ειναι το πιο σημαντικο, εσυ να ξερεις τι επιλεγεις να κανεις και να χεις επιχειρηματα) και παλι ενα μεγαλο μπραβο!!!

Δυστυχώς δεν είναι συζητήσιμη γενικότερα. Αλλά δεν είναι μόνο η μητέρα μου. Όλοι με ρωτάνε με αγωνία :lol: πότε θα το κόψω. Στο κάτω κάτω τί τους νοιάζει εκείνους; Απλά η μάνα μου με ρίχνει ψυχολογικά με αυτά που μου λέει. Επίσης λέει ότι με ρούφηξαν κι ότι θα πάθω τίποτα από την αδυναμία, επειδή μου παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά.

H μαμά σου σου τα λέει όλα αυτά :confused:; Μπορείς να ρίξεις έναν ωραιότατο καβγά γιατί αν στα έλεγε η πεθερά σου κουβέντα δεν θα έβγαζες.

Όσο για το στήθος κρίμα που ξεφουσκώνει αν και από τα δύο νούμερα που είχα πάρει μου έμεινε το ένα. Κάτι είναι και αυτό.

Εμένα μου έχει πρηστεί πολύ. Φανταστείτε ότι παρήγαγα όταν δεν τρώγανε ακόμα 2,5λίτρα γάλα την ημέρα. Προχθές πονου΄σε το στήθος μου και είχε γεμίσει κόμπους και το άδειασα λίγο με το θήλαστρο. Μέσα σε 1 λεπτό άρχισα να νιώθω το χέρι μου να βρέχεται (κοιτου΄σα τηλεόραση). Είχε γεμίσει το μπουκάλι και είχε χυθεί το γάλα έξω!

Δυστυχώς η μάνα μου είναι χειρότερη από την πεθερά μου. Και παρεξηγείται και πολύ πολύ εύκολα.

Δωσε της να διαβασει καποια ιατρικα κειμενα.......

κΑΙ μετα αγνοησε την......απο το ενα αυτι να μπαινει κι απο το αλλο να βγαινει....αν εσυ πιστευεςι οτι καλα κανεις, μη χαλιεσαι καθολου.........η πες της οτι οσο σε πιεζει , τοσο σε μπριζωνει και πεισμωνεις......

Αυτα με το ιντερνετ τα λεει και η δικια μου και ειρωνευεται........την ειρωνευομαι κι εγω με την σειρα μου λεγοντας οτι εχει ευαγγελιο τη μενεγακη, αν δεν δει κατι στην εκπομπη της δεν το πιστευει......οταν ομως θελει να της βρω εγω πληροφοριες στο ιντερνετ τοτε μια χαρα της κανει.........παντως το καλυτερο ειναι καθε φορα που σου λεει κατι, να την αποστομωνεις με τα καταλληλα επιχειρηματα........

Τι σημαινει κραταει τα παιδια και την εχεις αναγκη? Δλδ δεν θα τα κραταει αν δεν το κοψεις? Μανα ειναι και γκρινιαζει, σε καταλαβαινω απολυτα, τετοια ανυποφορη ειναι και η δικια μου και εχω εξασκηθει πολυ στον να την αγνοω.......η αυτο η θα την πνιξω.....δεν εχω αλλη επιλογη!!! Της την σπαω πολυ ομως καθε φορα που της απαντω με ιατρικα επιχειρηματα, τσαντιζεται και το βουλωνει.....

Και ειμαι σιγουρη οτι αυτο με το θηλασμο ειναι ενα μονο κομματι της παρεμβατικοτητας της.........ασχολειται περισσοτερο τωρα με αυτο, αν το κοψεις θα βρει αλλα να στα πρηζει.......ειναι θεμα χαρακτηρα, θελουν να μας ελεγχουν απολυτα και περνιουνται για τις Απολυτες Μαμαδες (πως λεμε Απολυτη Σταρ? ενα τετοιο πραγμα)....ολο "εγω εκανα αυτο, εγω εκανα το αλλο, εγω ημουν η τελεια μαμα, η τελεια νοικοκυρα μπλα μπλα μπλα"......με εκνευριζει τοσο μερικες φορες που την ειρωνευομαι για την τεραστια ιδεα που εχει για τον εαυτο της και οτι θα πρεπε να την απασχολει τι γνωμη εχουν τα παιδια τηα γι αυτην που στην τελικη δεν εχουμε και την καλυτερη σχεση ...αν αυτη θεωρει οτι ειναι η καλυτερη μανα του κοσμου μια, εγω τοτε θεωρω οτι ειμαι δεκα........ελεος πια!

τις λιγες φορες που η μανα μου ηθελε να επεμβει πει την γνωμη της της απανταω

εσυ μεγαλωσες τα παιδια σου οπως ηθελες ετσι και εγω μεφαλωνω την μικρη συμφωνα με τις δικες μου αντιληψεις

αν θες να κανεις τα κουμαντα σου να πας να μεινεις ξανα εγκυος να μην σου λεει κανενας τιποτα 8-):cool:

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Δυστυχώς η μάνα μου είναι χειρότερη από την πεθερά μου. Και παρεξηγείται και πολύ πολύ εύκολα.

Χα, χα, frosobal, θύμισέ μου, πότε κλείνεις τα 16;:mrgreen:

Όλες σκοτωνόμαστε με τις μητέρες μας για όλα τα θέματα. Αφού αυτές πιστεύουν ότι είναι καλύτερες νοικοκυρές, μάνες, μαγείρισσες από εμάς και εμείς είμαστε πεπεισμένες ότι όλα τα ελαττώματά μας οφείλονται στα τραγικά λάθη που έχουν κάνει.

Γιατί χρειάζεται να της πας άρθρα, ιατρικές δημοσιεύσεις, συστάσεις του ΠΟΥ για να την πείσεις; Ποιος ο λόγος; Κάνεις αυτό που πιστεύεις ΕΣΥ ότι είναι καλύτερο για τα παιδιά σου και δεν δίνεις λογαριασμό ούτε στη μητέρα σου. Δηλαδή σε όλα τα άλλα που κάνεις ως μητέρα, εκείνη συμφωνεί;:roll:

.....δε νομίζω τάκη....