Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας! Είμαι 35 εβδομάδων και από χθες το βράδυ έχω ανησυχήσει αρκετά καθώς μετρήθηκα και είχα πίεση 14 και 8. Πήγα πρωί - πρωί για γενική ούρων και όλα καλά τελικά. Έχω όμως πρηστεί σε χέρια, πόδια και πρόσωπο. Χθες μάλιστα που ήμουν έξω, όλοι με ρωτούσαν αν είμαι στις μέρες μου, γιατί μου έλεγαν φαίνομαι πρησμένη. Τα βράδια εδώ και μία εβδομάδα έχω πόνους περιόδου που με κάνουν να ξυπνάω και μετά από κανένα 2ωρο περνάνε. Φοβάμαι για πρόωρο. Υπάρχει περίπτωση παρόλο που οι εξετάσεις ήταν καθαρές να υπάρχει κίνδυνος προεκλαμψίας? ο γιατρός μου είναι χαλαρός μεν αλλά εγώ φοβάμαι. Θα ήταν πολύτιμη η γνώμη σας ή η συμβουλή σας.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Συνηθως προεκλαμψια ειναι ο συνδιασμος λευκωματος στα ουρα και πιεσης.

Τι να σου πω, περιορισε το αλατι και τα γλυκα. Τωρα οι πονοι περιοδου νομιζω ειναι φυσικο στην 35 εβδομαδα που εισαι,φτανει να μην ειναι συχνοι, και αφου ο γιατρος σου ειναι χαλαρος δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εγω που ειχα πιεση και λευκωμα στα ουρα στην 36 εβδομαδα παντως, η γιατρος μου , μου συνεστησε διαιτα στο αλατι και στα γλυκα. Τωρα ειναι ολα ενταξει. Βεβαια εγω δεν ειχα πρηστει καθολου.

Νομιζω παντως για να μην ανησυχει ο γιατρος σου, δεν εχεις προβλημα:mrgreen::mrgreen:

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

εγω επαθα προεκλαμψια στην 28η εβδομαδα

τελικα ολα πηγαν καλα

αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι απο τις 34 εβδομαδες και πανω αν γεννηθει το μωρο και εχει βαρος πανω απο 2 κιλά δε θα χρειαστει ουτε θερμοκοιτιδα η θα χρειαστει προληπτικα για λιγες μερες

οποτε μην αγχωνεσαι ακομα και αν χρειαστει να γεννησεις

ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα υγιεστατο μωρακι

ειναι πολυ σημαντικο οτι η εξεταση ουρων δεν εδειξε κατι γι' αυτο ο γιατρος μαλλον δεν ανησυχει

εμενα οι εξετασεις μου ηταν πολυ πανω απο το φυσιολογικο

η προεκλαμψια δε φαινεται μονο απο την πιεση

εχω επισης γνωστες με πιεση 14-15 συνεχεια στη εγκυμοσυνη που τελικα φτασαν κανονικα ως το τελος

ο γιατρος σου ξερει, μη φοβασαι

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο