Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φθηνη βαπτιση σε ιλιον-πετρουπολη-καματερο-περιστερι

mamavicky

Recommended Posts

κορίτσια ήρθε η ώρα να σκεφτούμε κ εμεις την βάφτισή μας.

έχετε κατι καλο και φυηνο να προτείνετε?

αν έχετε κ τις τιμές είναι ότι καλύτερο...

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Διαφημίσεις

κορίτσια ήρθε η ώρα να σκεφτούμε κ εμεις την βάφτισή μας.

έχετε κατι καλο και φυηνο να προτείνετε?

αν έχετε κ τις τιμές είναι ότι καλύτερο...

ευχαριστώ προκαταβολικά.

τι ακριβως ψαχνεις? για να τα φτιαξεις όλα μόνη σου ή για μαγαζια με προσκλητηρια, μπομπονιερες κλπ?

αχ ναι συγνώμη

μπομπονιέρες κ προσκλητήρια αν κ δεν είναι κ τόσο ωραία θα είναι απο το χαμόγελο του παιδιού.

ψάχνω για κάποια αίθουσα....

αχ ναι συγνώμη

μπομπονιέρες κ προσκλητήρια αν κ δεν είναι κ τόσο ωραία θα είναι απο το χαμόγελο του παιδιού.

ψάχνω για κάποια αίθουσα....

εγω περσι που βαφτισα την μικρη μου κορη εκανα το τραπεζι σε ενα μεζεδοπωλειο στο ιλιον πισω απο την πλατεια Δασκάλας "ΠΡΟ ΤΟΥ '55" για 25 ατομα με 16,00? το ατομο μαζι με τα ποτα με ωραιο κηπο εξω. τωρα δεν ξερω τι ακριβως ψαχνεις και για ποσα άτομα.

Διαφημίσεις

θα΄είμαστε 60 άτομα.έχεις να μου δώσεις κάποιο τηλ?

Μεζεδοπωλείο Νέστωρος 88 & Θέτιδος - ΙΛΙΟΝ Τηλ.: 210 - 2624648 Α και ξεχασα να σου πω πολυ ωραιο φαγητο και παρα πολυ . ολοι μεινανε πολυ ευχαριστημενοι. πληρωσαμε 400,00 ?

σε ευχαριστώ πολύ!

αν ξέρει κ κάποιος άλλος κάτι άλλο περιμένω ε?

τελικά προσκλητήρια κ μπομπονιέρες απο το χαμόγελο δεν μου αρέσουν καθόλου....

Σκέφτεσαι μήπως να φτιάξεις τα προσκλητήρια-μπομπονιέρες μόνη σου;Θα σου κοστίσει θεαματικά λιγότερο

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png

΄κορίτσια εμένα δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν σε τίποτα

τίποτα όμως

η αδελφή του άντρα μου ασχολείται αλλά δεν νομιζω πλέον να έχει τον χρόνο.

το έκανε σαν επάγγελμα αλλά τα έδινε πολύ φθηνά κ δεν συμφέρει οπότε ξεκίνησε αλλού δουλειά.

σε ποιο εμπορικό κέντρο που εννοείς?

Διαφημίσεις

έλεγα να τα πάρω απο το χαμόγελο για να πάνε τα χρήματα κάπου για καλό σκοπό αλλά τώρα που τα ξανακοίταξα δεν μου αρέσουν καθόλου.

΄κορίτσια εμένα δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν σε τίποτα

τίποτα όμως

η αδελφή του άντρα μου ασχολείται αλλά δεν νομιζω πλέον να έχει τον χρόνο.

το έκανε σαν επάγγελμα αλλά τα έδινε πολύ φθηνά κ δεν συμφέρει οπότε ξεκίνησε αλλού δουλειά.

σε ποιο εμπορικό κέντρο που εννοείς?

Mosaique

Διεύθυνση Δαναών 74 & Πατρόκλου - Ίλιον - Τηλέφωνο 210 26 37 862

Ιστοσελίδα www.mosaique.gr

ειναι μεσα στο εμπορικο κεντρο , στο πανω δρομο απο το ταχυδρομικο ταμιευτηριο στο Ιλιον

ειμαι κ εγω στην φαση αναζητησης καποιας ταβερνας για τον Ιουνιο... εχω δει καποια απο μπουρναζι πλευρα με επικρατεστερα το Αρχοντικο... το "προ του 55" ειναι πολυ ωραιο... κ εγω σε βαφτιση ειχα παει εκει.

για προσκλητηρια κ μπομπονιερες εγω εκλεισα σε ενα εργαστηριο κοντα στον αη. γιωργη στην κηπουπολη. αν δεν σου πεφτει μακρυα πες μου να σου πω λεπτομερειες κ να σου στειλω με πμ τα στοιχεια.

t7XLp3.png

στο Περιστέρι μπορείς να επισκεφθεις την Αγγελική Βούρλου, βιοτεχνία με μπομπονιέριες. Είναι πίσω από το Αστυνομικό τμήμα στο Μπουρνάζι. Έχει πολύ χαμηλές τιμές, ως βιοτεχνία, και προμηθεύει ακριβά καταστήματα με είδη βάπτισης και γάμου.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

πείτε κορίτσια εννοείται πως θα ψαχτώ.

πάντως πήρα τιμή απο catering που αναφέρθηκε εδώ κ πάει 10 ευρω το άτομο.

με πολύ φαγητο

μια χαρά

Μπορείς να μου στείλεις με πμ το catering που βρήκες με 10 ευρώ γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Σου στέλνω την απάντηση που έστειλα σε παρόμοιο θέμα. Το φθηνό που λες πόσο το προσδιορίζεις και τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου να κάνεις και μέχρι ποιο ποσό να διαθέσεις; Ελπίζω να σε βοήθησα.

Εμείς βαφτίζουμε στις 18 Απριλίου και κλείσαμε στον "Άνεμο" στην Πετρούπολη που έχουμε πάει για φαγητό και έχει ωραίο. Οι τιμές του είναι καλές. Ξεκινούν από 19 ευρώ το άτομο (χωρίς τα ποτά). Εμείς επιλέξαμε το μενού των 21 ευρώ που έχει περισσότερα ορεκτικά και ποικιλίες κρεατικών.

Το ωραίο με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχεις θέα όλη την Αθήνα (από την άλλη πλευρά του Terra petra, Apolis τα οποία είναι ωραία μεν αλλά οι τιμές τους είναι τσιμπημένες και έχουν πάρα πολύ κόσμο αν δεν μπορείς να κλείσεις όλο το μαγαζί), είναι το μόνο στην γύρω περιοχή και μπορείς να κάτσεις και έξω. Αν όμως σε ενδιαφέρει απαραίτητα ο κήπος δεν έχει.

Όσο για την Γκαλερί του μεζέ, εκεί έκανε τον Ιούλιο τα βαφτίσια της μπέμπας της η συννυφάδα μου. Εμένα μου άρεσε το φαγητό αν και λίγο τυποποιημένο. πολύ ωραίος πρωτότυπος, καθαρός χώρος, άψογη εξυπηρέτηση και έχει σχετικό χώρο μπροστά. Επίσης, ενώ ήμασταν 25 άτομα και δεν είχαμε κλείσει όλο το μαγαζί είχαμε αυτονομία καθώς μας είχε τοποθετήσει σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με την διακόσμηση της βάπτισης.

Πάντως όπως λένε γούστα είναι αυτά. ό,τι και να σου λέμε η επιλογή είναι δική σου. Κρίνεις και επιλέγεις το κατάλληλο για εσένα!

Καλησπέρα mamavicky.

Βαφτίζουμε κι εμείς την μπέμπα μας τον Σεπτέμβριο και έπειτα από μία μικρή έρευνα, καταλήξαμε στο μεζεδοπωλείο "Το σπίτι" που είναι στην Κωνσταντινουπόλεως στην Ανθούπολη.Είναι ένας πολύ ζεστός χώρος και η προσφορά που μας έδωσαν είναι 16 ευρώ το άτομο χωρίς ζωντανή μουσική και 18/ άτομο με ζωντανή μουσική.

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσεις να με ρωτήσεις.

Με το καλό η βάφτιση.

url=http://ticker.7910.org/eng]as1cEZe0g410020MDAwNzQ3NHwwMDAxNzU1ZHx5b3VyIHRleHQ.gif[/url]

Καλησπέρα mamavicky.

Βαφτίζουμε κι εμείς την μπέμπα μας τον Σεπτέμβριο και έπειτα από μία μικρή έρευνα, καταλήξαμε στο μεζεδοπωλείο "Το σπίτι" που είναι στην Κωνσταντινουπόλεως στην Ανθούπολη.Είναι ένας πολύ ζεστός χώρος και η προσφορά που μας έδωσαν είναι 16 ευρώ το άτομο χωρίς ζωντανή μουσική και 18/ άτομο με ζωντανή μουσική.

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσεις να με ρωτήσεις.

Με το καλό η βάφτιση.

VICKYP εκει βαφτισαμε την πρωτη μας κορη τον Νοεμβριο του 2008 και περασαμε ολοι παρα πολυ ωραια...Πριν κλεισουμε,ειχαμε παει να δοκιμασουμε το φαγητο και αφου μας αρεσε,κλεισαμε αμεσως...Ολοι μας οι καλεσμενοι εμειναν πολυ ευχαριστημενοι και για τον λογο αυτο αυτο,οταν με το καλο βαφτισουμε και την δευτερη κορουλα μας,παλι εκει θα παμε...:D

Με το καλο ολες οι βαφτισεις!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

VICKYP εκει βαφτισαμε την πρωτη μας κορη τον Νοεμβριο του 2008 και περασαμε ολοι παρα πολυ ωραια...Πριν κλεισουμε,ειχαμε παει να δοκιμασουμε το φαγητο και αφου μας αρεσε,κλεισαμε αμεσως...Ολοι μας οι καλεσμενοι εμειναν πολυ ευχαριστημενοι και για τον λογο αυτο αυτο,οταν με το καλο βαφτισουμε και την δευτερη κορουλα μας,παλι εκει θα παμε...:D

Με το καλο ολες οι βαφτισεις!!!

Spiroulina δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις με αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες σου.Είχαμε πάει και εμείς (πριν κλείσουμε για την βάφτιση) και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι,αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι τελείως διαφορετικά να πηγαίνεις κάπου με την παρέα σου και διαφορετικά να διοργανώνεις μία τέτοιου είδους εκδήλωση όπου έχεις το άγχος κάποιων "απαιτητικών" καλεσμένων.

Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου.

url=http://ticker.7910.org/eng]as1cEZe0g410020MDAwNzQ3NHwwMDAxNzU1ZHx5b3VyIHRleHQ.gif[/url]