Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανότατα εξωμήτρια κύηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!:D Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας. Είχα τελευταία περίοδο στις 18/2 και στις 25/3 έκανα τεστ φαρμακείου το οποίο βγήκε θετικό. Ο γιατρός μου με έστειλε για υπέρηχο στις 26/3 στον οποίο δεν εντόπισαν κάτι μέσα στην μήτρα αλλά ούτε έξω από αυτήν. Ακολούθησαν δύο χοριακές στις 26/3 με ποσοστό 355 και στις 28/3 με 853. Τι πιθανότητα υπάρχει να είναι μία έκτοπη κύηση;

Διαφημίσεις

καλημερα απο οτι γραφεις η χοριακη διπλασιαστηκε ειναι καλο σημαδι. μηπωςι ο γιατρος σου δεν ειδε σακο γιατι ειναι πολυ νωρις? μην στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε. ποτε εχετε το επομενο ραντεβου?

Καλημέρα σε όλους!:D Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας. Είχα τελευταία περίοδο στις 18/2 και στις 25/3 έκανα τεστ φαρμακείου το οποίο βγήκε θετικό. Ο γιατρός μου με έστειλε για υπέρηχο στις 26/3 στον οποίο δεν εντόπισαν κάτι μέσα στην μήτρα αλλά ούτε έξω από αυτήν. Ακολούθησαν δύο χοριακές στις 26/3 με ποσοστό 355 και στις 28/3 με 853. Τι πιθανότητα υπάρχει να είναι μία έκτοπη κύηση;

Πήγες πολύ νωρίς να κάνεις υπέρηχο και είναι λογικό να μη δει τίποτα ο γιατρός (ειδικά αν δεν είναι και πολύ έμπειρος). Ο υπέρηχος ήταν κολπικός; είχες πιεί πολύ νερό πρώτα;

Πάντως επιμένω ότι ο γιατρός σε έστειλε πολύ νωρίς για υπέρηχο. Σάκο είδε;

Δεν είδε τίποτα ούτε μέσα στην μήτρα ούτε έξω από αυτήν. Γίνεται ο κολπικός υπέρηχος να μην μπορεί να δίξει κάτι;;;Αν ήταν εξωμήτρια κύηση δεν θα είχα κάποια συμπτώματα;;;Η χοριακή πόσο θα είχε αναίβει αν η κύηση ήταν έκτοπη;;;

Aγχώνεσαι άδικα! Χαλάρωσε και σε 1 μήνα περίπου θα πρέπει να ξανακάνεις υπέρηχο, τότε θα το δουν. Τώρα επαναλαμβάνω είναι πολύ νωρίς. Κάνεις κακό στο μωράκι σου με τόσο άγχος, ηρέμησε.

Εγώ για να καταλάβεις με τελευταία περίοδο 10/3 (όχι φέτος!) για υπέρηχο με έστειλε ο γιατρός 18/5. Τότε είδαμε μια μικρή κουκίδα. Το ανακοίνωσα στο σόϊ 21/ 5 την ημέρα της γιορτής μου!

Διαφημίσεις

Απλά με έχω τρελαθεί γιατί έχω κάτι πονάκια στην μέση και στην κοιλιά χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είναι. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για κάποιον γιατρό Σαλλούμ Ιωάννη;; Να σου ζήσει το μωράκι σου!:D:D

μην στεναχωριεσαι και γω το ιδιο επαθα η συλληψη ειχε γινει πιο μετα και αργησε να φανει σου ευχομαι να ειναι αυτο ποτε θα ξανακανεις υπερηχο

μην απελπιζεσαι ολα θα πανε καλα και γω τα ιδια επαθα μεχρι να δουμε σκασαμε ολα θα πανε καλα αυριο περιμενω νεα σου και απο την στιγμη που ανεβαινει η χωριακη σου ολα πανε καλα

Απλά με έχω τρελαθεί γιατί έχω κάτι πονάκια στην μέση και στην κοιλιά χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είναι. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για κάποιον γιατρό Σαλλούμ Ιωάννη;; Να σου ζήσει το μωράκι σου!:D:D

Είσαι στο σωστό δρόμο! τα πονάκια που περιγράφεις σημαίνουν ότι μεγαλώνει η μήτρα σου και είναι φυσιολογικότατα. Τον συγκεκριμένο γιατρό δεν τον έχω ακούσει. Πάντως θα σε συμβούλευα ότι είναι νωρίς ακόμα για υπέρηχο. Καντον τουλάχιστον μετά το Πάσχα. Μήπως να έπαιρνες γνώμη και από κάποιον άλλο γιατρό;

Διαφημίσεις

Flower,

Εγώ με τελευταία περίοδο 23/2 και χοριακή στις 22/3 102 και στις 27/3 562 και ο γιατρός μου είπε ότι θα κάνουμε υπέρηχο μετά το Πάσχα, μάλλον γύρω στις 18 Απριλίου.. Συγκεκριμένα μου είπε να τον πάρω σήμερα το απόγευμα να το κανονίσουμε.

Είναι πολύ νωρίς κοπέλα μου για να μπορέσεις να δεις κάτι στον υπέρηχο. Από τη στιγμή που η χοριακή σου διπλασιάζεται όλα πάνε καλά.. Αλλά για να δεις κάτι θα περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου...

Μην αγχώνεσαι..

τα πονακια και το πρηξιμο που νιωθεις ειναι φυσιολογικα αυτα ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης. ειναι πολυ νωρις να δει κατι ο γιατρος στον υπερηχο γι αυτο μην στενοχωριεσαι αδικα. περιμενουμε νεα απο τον δευτερο υπερηχο και να δεις που θα μας πεις οτι ολα πανε τελεια

Ειναι πολύ νωρίς να δεις κάτι!!! Σάκο βλέπουμε όταν φτάσει η χοριακή κοντά στα 1500. Αν δεν έχει και καλό μηχανημα μπορεί να δεις 1 εβδομάδα μετα το θετικό τεστ!!!!! συνήθως οι γιατροι μετά απο θετικό τεστ λενε να κανουμε 2 χοριακές να δουμε ότι διπλασιάζετε και μετα λενε να πάμε μετά από 10 μέρες!!!

Καλή επιτυχία και μην αγχωνεσε!!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

• 5 months later...

θα πρεπει να περιμενεις δεν υπαρχει αλλος τροπος,το δραμα αυτο ζω τωρα..ειχε καμια σας εξωμητρια κυηση?

θα πρεπει να περιμενεις δεν υπαρχει αλλος τροπος,το δραμα αυτο ζω τωρα..ειχε καμια σας εξωμητρια κυηση?

δεν ειχα εξωμητριο αλλα ξερω περιπτωσεις απο αλλες.τι ακριβως συμβαινει?

Διαφημίσεις

Julie.p είχα εξωμήτριο και είναι πολύ δύσκολη όλη αυτή η αναμονή. Υπομονή και καλό κουράγιο. Υπάρχουν και χειρότερα, και πιστεψέ με, τα έχω ζήσει και αυτά.Αλλά αργά ή γρήγορα πάντα ξημερώνει. Ο,τι χρειαστείς πες μου.