Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΑ ML ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εννοεις ολη μερα?

εμενα που ειναι 9 μηνων πινει

210μλ το πρωι

φρουτοκρεμα

φαγητο

κρεμα η γιαουρτι

210 μλ κατα τισ 8 το βραδυ

210 μλ(αν το πιει ολο) στιν 12 το βραδυ κοιμισμενοσ

αρα συνολικα620μλ..αρα μαλλον οκ εισαi:)

MZw9p3.png

Κορίτσια πόσο γάλα πίνει το μωρό σας? Εγώ σταμάτησα τον θηλασμο με το που έκλεισε τον 10μήνα και απο τότε πίνει 700μλ γάλα. Ειναι καλα?

καλα βρε σωτηρια ποσες φορες τρωει το μικρο σου κοπελα μου???:D:D:D

(ασχετο πως αποθηλασες τελικα γιατι το εχασα λιγο το τοπικ σου που ρωταγες....)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

:shock::shock:

Βρε παιδιά θα αρχισω να ανησυχω! Ο δικός μου που εχει κλείσει ενος ετός από τοτε που αποθηλασα πίνει το πολύ 200 πρωι βραδυ. Το συνηθισμένο είναι γυρω στα 160..Να αρχισω να ανησυχω?

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Εμένα είναι 13 μηνών και πίνει 240 πρωί 240 βράδυ.Υπάρχει μπιμπερό με περισσότερα ml ?Γιατί καταλαβαίνω οτι θέλει περισσότερο.

Εχει η Avent μεχρι 330 (και εχει και σειρα χωρις BPA)

Κορίτσια ούτε και εγώ το πιστεύω πόσο του αρέσει το γάλα και να φανταστείτε τράβηξα τα πάνδεινα για να αποθηλάσω. Πίνει το γάλα για πλάκα. Με το φαί όχι τόσο. Η παρηγορία του είναι το γάλα ..... μάλλον του έχει μείνει αποθημένο απο το στήθος.

ΥΓ: 700μλ είναι όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πίνει απο 150 κάθε φορά. Δηλαδή παίζει ανάμεσα στο 600 και 700

Εγω παλι δεν θηλασα καθολου, οποτε δεν μπορω να μιλησω περι θηλασμου.. :(

Οσο για τα ml ειναι παρα πολυ καλα! Να σκεφτεις πως εμεις που ειμαστε τωρα 13 μηνων και κατι ψιλα εχουμε το εξης προγραμμα:

210 ml γαλα το πρωι (απο τα οποια πινει με τα χιλια ζορια ζορια τα 100 ml)

Φρουτοκρεμα (με την οποια δεν εχω κανενα παραπονο γιατι της βαζω 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, το χυμο απο ενα μετριο πορτοκαλι κι αν βγει νερουλη μια μεζουρα ρυζαλευρο.. Ε,ολο αυτο βγανει στα 400 ml περιπου το οποιο το κατασπαραζει και ζηταει κι αλλο! :shock: )

Μεσημεριανο (περιπου 200 - 250 ml απο ολα τα φαγητα)

Γιαουρτι ή ρυζογαλο ή κρεμα (γυρω στα 200 ml)

210 ml γαλα (απο τα οποια ζητημα να πινει τα 80 ml)

Οπως καταλαβαινεις αν τα προσθεσεις, η δικια μου πινει 180 ml ημερησιως... Δραμα! Δεν το θελει καθολου το γαλα! :(

Πιστευω ειστε μια χαρα! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωήσω και κάτι άλλο . Εγώ του δίνω το nοulac της νουνοy. Ειναι υποδιεέστερο απο την σκόνη? Γιατί μου έχουν πει ότι για το πρωτο χρόνο ειναι καλύτρο η σκόνη.

Κοιτα, το καλυτερο ειναι η σκονη.. Ομως η δικια μου δεν την θελει με τιποτα (εχω αλλαξει του κοσμου το γαλα σε σκονη και σε ολα αντιδρα με τον ιδιο τροπο: ουτε να τα φτυσει!).. Οποτε κατεληξα κι εγω στο noulac της νουνου ή στο neslac της nestle.. Απο το να μην πινει καθολου, θεωρω πως ειναι καλυτερο να πινει αυτο εστω και σε μικροτερη ποσοτητα.

Να σημειωσω πως κατεληξα σε αυτα τα δυο γαλατα αφου ειχα δοκιμασει ΚΑΙ το φρεσκο και κατεληγα να το πεταω γιατι ΟΥΤΕ αυτο επινε..

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png