Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ομολογω οτι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ολοι οι φιλοι, γνωστοι και αγνωστοι δειχνουν μια μεγαλυτερη οικειοτητα και αγαπη προς το προσωπο μου η οποια θα μου ληψει πολυ οταν γεννησω...Δεν ξερω αν και τοτε θα ειναι το ιδιο για τα πρωτα χρονια του παιδιου...μαλλον ναι υποθετω

Πως αισθανεστε που ολοι γυρω μας, μας μιλανε πιο ομορφα (εκτος απο τους πολυ δικους μου στην δικη μου περιπτωση! :| )

9rQUp2.png

Διαφημίσεις

οντος ετσι ειναι!δεν ειναι υπεροχο?!και θυμαμε οταν γεννηθηκε ο 1ος μου οταν εβγαινα εξω επειδη ηταν σκετη γλυκα ολο με σταματουσαν για να του μιλησουν, να τον δουνε,εκανα και γνωριμια με μια κοπελα με την οποια κανουμε παρεα ακομη και τωρα μετα απο 16χρονια!κι εγω κορδονομουν τοοσο πολυ!ενιωθα τοσο περιφανη!οταν ημουν τοτε εγκυος λογο μικρης ηλικιας 20χρονων και μεγαλης κοιλιας ολοι μα ολοι απο οπου και αν περνουσα με χαζευαν,επεφτε το ματι τους πανω μου και δεν το νομιζα και ο συζυγος μου το εβλεπε και η μανα μου και φιλες μου οταν περπατουσαμε!καποιες φορες με εκνευριζε αλλες ενιωθα αβολα και καμια φορα καλα!βασικα παντος θυμαμε τοτε εκνευριζομουν κι ελεγα μα δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο?στην κορη μου δεν το εδινα σημασια ηξερα βλεπεις αλλα δεν ειχα και τοσο μεγαλη κοιλια και στον μικρο οποιαδηποτε προσοχη την γουσταρα αφου ηρθε με πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας απο τα πρωτα!αλλα στον μικρο ειχα στον χωρο εργασιας μου κανονικοτατη παρενοχληση απο συναδελφο που δεν μπορουσε να κανει παιδια εξαιτιας της πηρα επαπειλουμενης αδεια.πολυ μεγαλα προβληματα και τα οποια συνεχιστηκαν μεχρι να φυγω με την κανονικη αδεια.οταν μετα απο μηνες γεννηθηκε ο μικρος και τον πηγα απο κει μια βολτα εκανε σαν να μην συμβαινει τπτ!και ηταν ολο χαρες με το μωρο μου!τι να πω!παντος στο τριτο ακουσα και πολλα απο γνωστους του στιλ παλι?αλλη δουλεια δεν εχετε εσεις?χαλασμενη τηλεοραση εχετε στο σπιτι?και διαφορα τετοια!φανταζομαι τι εχω να ακουσω αν ερθει ακομη κανεα αλλα πλεον δεν μασαω!στο 1ο τα συναισθηματα ειναι ποιο εντονα!τωρα ειμαι παλια καραβανα ξερω!με το καλο να εχεις το μωρακι σου αγκαλια!οταν ερθει με το καλο θα δεις που ξαφνικα ολοι θα γινουν ειδικοι και θα σου λενε θα σου λενε και εσυ θα λες καλα καλα!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

• 3 weeks later...

Σημερα πηγα στην τραπεζα και επειδη ενιωθα παρα πολυ ασχημα...ζητησα αν μπορω να μην περιμενω στην ουρα....Ντρεπομουν παρα πολυ να το κανω και δεν θα το εκανα αν δεν ενιωθα ετσι...Την ωρα που με εξυπηρετουσαν ηταν μια γυναικα πισω μου που ξεφυσουσε(δεν αργησα καθολου!!!)Με εκανε και ενιωσα παρα πολ ασχημα...Δεν εκμεταλλευτηκα την εγκυμοσυνη...ουτε ζηταω να κατσω στο λεοφορειο...Με στεναχωρησε πολυ παντως ... ημουν και χλωμη...με εβλεπε οτι που και που εκλεινα τα ματια και ετριβα το προσωπο μου...τι να πω...

9rQUp2.png

Σημερα πηγα στην τραπεζα και επειδη ενιωθα παρα πολυ ασχημα...ζητησα αν μπορω να μην περιμενω στην ουρα....Ντρεπομουν παρα πολυ να το κανω και δεν θα το εκανα αν δεν ενιωθα ετσι...Την ωρα που με εξυπηρετουσαν ηταν μια γυναικα πισω μου που ξεφυσουσε(δεν αργησα καθολου!!!)Με εκανε και ενιωσα παρα πολ ασχημα...Δεν εκμεταλλευτηκα την εγκυμοσυνη...ουτε ζηταω να κατσω στο λεοφορειο...Με στεναχωρησε πολυ παντως ... ημουν και χλωμη...με εβλεπε οτι που και που εκλεινα τα ματια και ετριβα το προσωπο μου...τι να πω...

καλησπερα κοριτσι μου !!!

μην δινεις καμια σημασια.....σε κομπλεξικους ανθρωπους!!!!

φαντασου ρε παιδι μου ηταν και γυναικα κιολας και δυσανασχετησε .....τς τς τς .....

μη ντρεπεσαι γλυκεια μου....οταν νιωθεις οτι δεν μπορεις να περιμενεις σε ουρα ....να ζητας τη σειρα....ειναι ΝΟΜΟΣ να δινουμε τη σειρα μας σε ανθρωπο που εχει αναγκη ειτε εγκυμονουσα eιτε ηλικιωμενος...αγραφος βεβαια αλλα νομός και στοιχειωδης ευγενεια.....!!!!

κανε μου μια χαρη...μην ξανανιωσεις ετσι επειδη καποια κυρα-Κατινα ειναι αγενης !!!!!! ;)