Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μπορει να με βοηθήσει καμία?είμαι-ή μαλλον νομιζα οτι ειμαι στην 29 εβδομάδα χαλαρη και ωραια, και ο γιατρος μου μετρησε το μωρο και μου άλλαξε την πιθανη ημερομηνια τοκετου γύρω στις 2 εβδομαδες νωριτερα!

εχει τυχει σε καμια σας κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

αλήθεια?δεν μου έχει τύχει αλλά φαντάζομαι έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου.δεν στο δικαιολόγησε? είναι μεγαλούτσικο το μπεμπέ? τι σου είπε δηλαδή?2 εβδομάδες νωρίτερα!!καλύτερα από τη μία πλευρά!!πρέπει να έχει τύχει και σε άλλες κοπέλες!για να δούμε!:P

Κι εμένα μου συνέβη στην 29 η εβδομάδα που η μπουμπού είχε γίνει βουβαλάκι!!!! Μου ειπε να κόψω τα γλυκά μαχάιρι...δεν είχα ζάχαρο έκανα και εξετάσεις..τα έκοψα όντως και μετά επανήλθαμε σχεδόν στα φυσιολογικά είναι μερικές μέρες μπροστά!! Δε μου είχε αλλάξει όμως ό ίδιος την ΠΗΤ, άλλο το τί έγραφε ο υπέρηχος επάνω..

αλήθεια?δεν μου έχει τύχει αλλά φαντάζομαι έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου.δεν στο δικαιολόγησε? είναι μεγαλούτσικο το μπεμπέ? τι σου είπε δηλαδή?2 εβδομάδες νωρίτερα!!καλύτερα από τη μία πλευρά!!πρέπει να έχει τύχει και σε άλλες κοπέλες!για να δούμε!:P

ναι,το μωρό είναι αρκετα μεγαλύτερο και δεν εχω ζαχαρο.ειχα μια αμφιβολια απο την αρχη γιατι ειχα τρεις τεσσερις μερες κατι σαν αιμα δυο εβδομαδες μετα την τελευταια περιοδο, το οποιο ο πρωτος γιατρος που πήγα θεωρησε περιοδο (εμενα βεβαια οι υπολογισμοι δε μου εβγαιναν με τιποτα αλλα...)

εννοειται οτι εμενα με βολευει, στον τωρινο εχω εμπιστοσύνη, αλλα ηθελα

να δω αν ετυχε σε καποια κατι παρομοιο.

Κι εμένα μου συνέβη στην 29 η εβδομάδα που η μπουμπού είχε γίνει βουβαλάκι!!!! Μου ειπε να κόψω τα γλυκά μαχάιρι...δεν είχα ζάχαρο έκανα και εξετάσεις..τα έκοψα όντως και μετά επανήλθαμε σχεδόν στα φυσιολογικά είναι μερικές μέρες μπροστά!! Δε μου είχε αλλάξει όμως ό ίδιος την ΠΗΤ, άλλο το τί έγραφε ο υπέρηχος επάνω..

καλα και γω πρεπει να τα κοψω γιατι κατι με επιασε τελευταια,

και βλεπουμε ;)

Διαφημίσεις

ομοιοπαθης κι εγω!!!!βρηκε το μπεμπη κατα 2,5 εβδομαδες πιο ανεπτυγμενο και μας εδωσε να καταλαβουμε πως θα γεννηθει πιο νωρις!!!δε νομιζω πως ειναι κατι κακο, μη σε ανησυχει εφοσον το μπεμπε θα εχει παρει το βαρος που πρεπει!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Και εμένα το ίδιο... Είναι 1 με 1,5 βδομάδα μεγαλύτερο και μου είπε πως μάλλον θα μεταφερθεί η ΠΗΤ, θα το σιγουρέψω σε 1 εβδομάδα που θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο. Μακάρι να μεταφερθεί και η δικιά μου ημερομηνία, δεν ξέρω με την εγκυμοσύνη πολύ άγχος έχω βγάλει... Αν και όπου το λέω μου λένε:"Κάτσε Ελένη περίμενε... Τα καλύτερα έρχονται..."

• 3 weeks later...

Εμένα μου συνέβη το αντίθετο! Μου βγάζουν την μπέμπα κατά μία εβδομάδα μικρότερη και μου μεταφέρανε την ΠΗΤ! Έχω χάσει την μπάλλα με τις εβδομάδες! Σύμφωνα με την αυχενική που υποτίθεται ότι είναι η πιο αξιόπιστη στη μέτρηση της ηλικίας του εμβρύου θα έπρεπε να είμαι 36w6d, σύμφωνα όμως με τις μετρήσεις η γιατρός μου με βγάζει 35w5d! Και να πεις ότι δεν τρώω γλυκά... Το μωρό θα βγει πασαλειμμένο με σοκολάτες!!!:P:p:p

Διαφημίσεις