Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Του λέω να φύγει και δεν φεύγει

Recommended Posts

Η κατάσταση έχει ως εξής : Παντρεμένοι 7 χρόνια, δύο παιδιά 5 χρονών (δίδυμα αγόρια). Εκείνος δείχνει σαν ξένο σώμα στην οικογένεια και ιδίως στα παιδιά (πολύ ψυχρός, γυρίζει από την δουλειά και πάει ξαπλώνει μέχρι τις 21:00 κλπ), έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να του επιημάνω πόσο σημαντική είναι η ενασχόλησή του με τα παιδιά, ειδικά που αυτά είναι αγόρια, μέχρι που μετά από την κλιμάκωση της έντασης στις συζητήσεις μας έφτασα να του ζητήσω να απομακρυνθεί για λίγο καιρό από το σπίτι σκεφτεί λίγο τι κάνει, τι θέλει κλπ. Το θέμα είναι οτι και δεν φεύγει και κάνει το κορόϊδο γιατί τον συμφέρει. Τι κάνουμε; Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα ;

Διαφημίσεις

Μήπως να έκοβες και εσύ την ενασχόληση μαζί του, δηλάδη να του πλένεις, να μαγειρεύεις κλπ. Ετσι για αρχή και αναλόγως την αντίδραση βλέπεις την κάνεις.Σαν μαμά διδύμων και εγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει να μην έχεις βοήθεια

ti kaneis????an 8eleis pragmatika na teleiosei, pragmatika omos,(pou gnomi mou einai na prospa8isete gia to kalo ton paidion na breite mia mesi lisi giati me tin mia den dialuete ena spiti) feugeis esu!!!! apla k omorfa ta mazeueis k feugeis. bebaia kanontas oles tin nomimes diadikasies gia na min girisei mpoumerank egatalipsi sizigikis stegis ktl....

Μήπως να έκοβες και εσύ την ενασχόληση μαζί του, δηλάδη να του πλένεις, να μαγειρεύεις κλπ. Ετσι για αρχή και αναλόγως την αντίδραση βλέπεις την κάνεις.Σαν μαμά διδύμων και εγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει να μην έχεις βοήθεια

Σωστηηηη

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Roxxie δυσκολες καταστασεις...φανταζομαι οτι θα εχεις ηδη συζητησει πρωτα καποια πραγματα για να καταληξεις να του πεις να φυγει...παρολα αυτα θα σου ελεγα να σκεφτεις και την περιπτωση ενος συμβουλου γαμου.αν νομιζεις οτι και αυτο δεν θα βοηθησει,και εφοσον αυτος επιμενει να αγνοει την επιθυμια σου να φυγει,υπαρχει και η δυσκολοτερη λυση...να φυγεις εσυ για καποιο διαστημα,ισα ισα για να καταλαβει οτι το εννοεις.καταλαβαινω οτι κατι τετοιο ειναι πρακτικα δυσκολο με δυο παιδια,ομως δε νομιζω οτι μπορεις να τον "διωξεις" με αλλο τροπο,αν απο μονος του δεν καταλαβαινει οτι η προσωρινη απομακρυνση του απο το σπιτι θα βοηθησει και τους δυο σας να σκεφτειτε πιο ψυχραιμα την κατασταση.να ξερεις οτι, λιγο ή πολυ, ολες περναμε δυσκολιες στο γαμο..ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

ti kaneis????an 8eleis pragmatika na teleiosei, pragmatika omos,(pou gnomi mou einai na prospa8isete gia to kalo ton paidion na breite mia mesi lisi giati me tin mia den dialuete ena spiti) feugeis esu!!!! apla k omorfa ta mazeueis k feugeis. bebaia kanontas oles tin nomimes diadikasies gia na min girisei mpoumerank egatalipsi sizigikis stegis ktl....

εγκαταλειψη συζυγικης στεγης δεν υφισταται πλεον.;)

εγκαταλειψη συζυγικης στεγης δεν υφισταται πλεον.;)

nai to ksero apla den mou erxotan allo paradeigma sto mialo gia na eksigiso oti den feugoume etsi apla alla prota rotame dikigoro ktl!!!! aman.....

nai to ksero apla den mou erxotan allo paradeigma sto mialo gia na eksigiso oti den feugoume etsi apla alla prota rotame dikigoro ktl!!!! aman.....

αναφερεις κατι που δεν ισχυει....μετα λες οτι το ξερεις οτι δεν ισχυει...σε διορθωνω για να μην παραπληροφορησεις κοπελες που δεν το ξερουν...και νευριαζεις...τι να πω για μερικες προσωπικοτητες εδω μεσα!!συγνωμη Roxie,για το μη ευχαριστο...διαλειμμα!!

¨Οντως δύσκολα πράγματα είναι αυτά .....κατά την προσωπική μου άποψη πρεπει πρωτα να συζητήσεις μαζι του για το πως σκεφτεται και πως θέλει να είναι η ζωή του.....αν δλδ θέλει να έιναι απλός επισκεπτης και να τα έχει όλα στο χερι χωρις να προσφέρει ουσιαστικά σε σένα και στα παιδια τότε να του το δηλωσεις πως αυτό δεν μπορει να συνεχιστει και να τον προηδοποιήσεις ότι και εσύ θα αρχίσεις να αδιαφορεις για εκεινον....μπορει όμως απλά να περνάει μια δύσκολη φαση.....ήταν πάντα έτσι αμμέτοχος με την οικογένεια ή τωρα άρχισε να αλλαζει????

Προσπάθησε πρώτα με τον καλό τρόπο να δεις τι πραγματικά συμβαίνει και όντως είναι ...αλλου....τότε να σκληρένεις και έσυ την στάση σου απέναντί του......

Καλή δύναμη σου ευχομαι......σίγουρα θα την χρειαστείς.....

''του λες να φυγει και δεν φευγει..''

αυτο θες πραγματικα :?::?::?:

το να ''χαλασεις'' τον γαμο σου ειναι το μονο ευκολο..το δυσκολο ειναι το να τον διατηρησεις εκει που πρεπει..

Φυσικα η επιλογη δικη σου απλα σκεψου πρωτα τι θες..

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον. Το forum θα έπρεπε να λέγεται κανονικά "Το χαμόγελο της παντρεμένης" (όπως "το χαμόγελο του παιδιού). Μιλάμε για άμεση επέμβαση.

Λοιπόν, το σκέφτηκα να φύγω, όμως κατευθείαν μου έφυγε. Πρώτον γιατί φοβάμαι να του αφήσω μόνο του με τα παιδιά. Είναι τόσο άχαρος, άγαρμπος και απότομος μαζί τους... Άσε που δεν ξέρει ούτε τα βρακιά τους που βρίσκονται. Ύστερα, το σπίτι είναι δικό μου. Να ξεσπιτωθώ κιόλας για χάρη του; Χθες το βράδυ ξανακάναμε κουβέντα, του είπα οτι έχω ξενερώσει εντελώς με την συμπεριφορά του (να φανταστείτε οτι ούτε στην γιορτή του νηπιαγωγείου εμφανίστηκε) και οτι για τον λόγο αυτό του ζητάω να φύγει λίγο, γιατί με γονατίζει να παίζω την χαρωπή μανούλα μπροστά στα παιδιά και μ'αυτόν ούτε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Αυτός είπε τότε οτι θέλει να προσπαθήσει να ερθει κοντά με τα παιδιά αλλά μαζί μου δεν θέλει καμία σχέση. Α, και εννοείται οτι δεν έχει σκοπό να το κουνήσει ρούπι. Άρα με την συζήτηση καταφέραμε μεν κάτι σημαντικό ως προς τα παιδιά, αλλά ως προς την μεταξύ μας σχέση.....άστα να πάνε

Αυτός είπε τότε οτι θέλει να προσπαθήσει να ερθει κοντά με τα παιδιά αλλά μαζί μου δεν θέλει καμία σχέση. Α, και εννοείται οτι δεν έχει σκοπό να το κουνήσει ρούπι.

Χαίρομαι που αποφάσισε να πλησιάσει τα παιδιά του. Αλλά αφού δεν θέλει σχέση μαζί σου, τότε γιατί δεν φεύγει? Μήπως θέλει και δεν το παραδέχεται? Ή απλώς δεν θέλει να ξεβολευτεί?

it's never too late to start all over again

Roxie, κάπως έτσι παραμένουν παντρεμένοι οι άνθρωποι. Δεν θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, δεν θέλουν να αλλάξει η ζωή των παιδιών τους και η όλη κατάσταση κινείται κάπου εκεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Το οποίο είναι για μένα απόλυτα κατανοητό ιδίως όσον αφορά τα παιδιά.

Τώρα για να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα και να του δώσεις ένα μάθημα, αφού 7 χρόνια δεν κατάλαβε ότι είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, θα μπορούσες όχι να φύγεις αλλά να του αφήσεις μερικές μέρες τα παιδιά να δει τη γλύκα. Από τη μία θα εκτιμήσει τον κόπο σου και από την άλλη θα δεθεί μαζί τους. Θα είναι ευγνώμων όταν επιστρέψεις.

Κακά τα ψέματα το δέσιμο από τη φροντίδα έρχεται ιδίως για τους πατεράδες. Αν έχεις αλλάξει πάνες, ταίσει, μπανίσει, παίξει μαζί τους, κάτσει στο παγκάκι του πάρκου άπειρες ώρες, ξενυχτήσει, μετράς τον κόπο σου αλλά και τις χαρές και δεν φεύγεις τόσο εύκολα από μία οικογένεια στην οποία έχεις επενδύσει.

εαν δεν θελει μαζι σου καμια σχεση τοτε γτ καθετε μεσα στο σπιτι σου ακομη?αλε κυριος και τα παιδακια σου να τα περνεις καθε 2ο σαββατοκυριακο και στις γιορτες!ετσι θα ασχολειτε περισσοτερο νομιζω!καλα τετοιους ανθρωπους δεν τους μπορω καθολου!κανενας σεβασμος στην μανα των παιδιων του!συγνωμη ρε κοριτσι μου αλλα τωρα διαβασα την ιστορια σου και νευριασα πραγματικα!τον εχεις σπιτωσει του εχεις κανει δυο παιδια τα μεγαλωνεις μονη σου εχεις και τον αφεντη απο πανω απο το κεφαλι σου και ...δεν θελει καμια σχεση μαζι σου?!!!!αντε στην μανουλα του το παλικαρι αντε!!τζαμπα μαγκα τον εκανες κοριτσι μουυυυ!!!και δεν θα σου πω ουτε για συμβουλους ουτε για προσπαθειες δεν νομιζω οτι ειστε σε αυτη την φαση!!:cry::evil:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Τότε κορίτσι μου αν δεν θέλει να έχει καμμία σχέση μαζί σου......να πάει στο καλό και να σε αφήσει να οργανωσεις σωστά την ζωή σου..... και τα παιδιά του να τα βλέπει βάση νόμου......αλλά το θέμα ειναι που να αφήσει την...βόλεψή του ......φαγητό,πλύσιμο,σίδερο...φαίνεται ο κύριος τα έχει υπολογίσει σωστα.....και την πίτα ολοκληρη και τον σκύλο χορτάτο!!!!!!

Να πάρεις δραστικά μέτρα και να τον ταρακουνήσεις λίγο τον κύριο.......δεν θα είσαι εσύ το θύμα και αυτός ο μάγκας...!!!!!!

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι δεν ξεκουμπιζονται ευκολα........μια γνωστη μου που χωρισε, μεγαλη ομως με ενηλικα παιδια ,μου λεγε οτι αναγκαστηκε να περιμενει να βρει καποια αλλη γυναικα να τον φορτωθει για να φυγει απο το σπιτι........

Φυσικα και δεν θα πας εσυ πουθενα......

Αφου δεν θελει καμμια σχεση μαζι σου, πες του οτι εσυ θες να βρεις καποιον αλλον ενδιαφερομενο και αρχιζεις ηδη τις οντισιον........οποτε να θεωρει εαυτον ενημερωμενο και να ψαξει να βρει αλλη...πανσιον!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Αμα δεν θελει καμια σχεση μαζι σου μην εχεις και εσυ καμια σχεση μαζι του. Πλυσιμο, σιδερωμα, φαγητο ΚΟΜΜΕΝΑ. Συμπεριφορά αναλογη.

Καμια κουβεντα σε πεθερα δεν παιζει, για να τα μαθουν και να μην τους ερθει κανενα σοκ με τυχον χωρισμό. Αυτος μετα μπορει να πει ότι θελει. Κανε γνωστη την κατασταση. Και δεν τον βγαζεις και απο το κρεββατι σου?

Η αληθεια ειναι δεν ξεκουμπιζονται ευκολα........μια γνωστη μου που χωρισε, μεγαλη ομως με ενηλικα παιδια ,μου λεγε οτι αναγκαστηκε να περιμενει να βρει καποια αλλη γυναικα να τον φορτωθει για να φυγει απο το σπιτι........

Φυσικα και δεν θα πας εσυ πουθενα......

Αφου δεν θελει καμμια σχεση μαζι σου, πες του οτι εσυ θες να βρεις καποιον αλλον ενδιαφερομενο και αρχιζεις ηδη τις οντισιον........οποτε να θεωρει εαυτον ενημερωμενο και να ψαξει να βρει αλλη...πανσιον!

Σωστή!

it's never too late to start all over again

Αμα δεν θελει καμια σχεση μαζι σου μην εχεις και εσυ καμια σχεση μαζι του. Πλυσιμο, σιδερωμα, φαγητο ΚΟΜΜΕΝΑ. Συμπεριφορά αναλογη.

συμφωνω!και να φυγει!τι θα πει δεν φευγει?στο χερι του ειναι?αραγε ο νομος πως λειτουργει σ αυτες τις περιπτωσεις?