Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σε όλους!

Έχω την εξής απορία: ξέρει κανείς αν πειράζει το αυγό να το τρώμε το βράδυ? Κάποια μου είχε πει ότι είναι βαρύ για βραδυνό και ότι το παιδί της όταν είχε φάει αυγό το βράδυ δεν ήταν καλά μετά. Το ίδιο μου είπε και η πεθερά μου. Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει γιατί εγώ και ο σύζυγος το τρώμε στάνταρ βράδυ και είμαστε καλά, αλλά μήπως είμαστε εξαιρέσεις?:confused:

Εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω?

Η κόρη μου κοντεύει τα 3.

ADYsp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου και απο εμένα!

Εγω θα σου έλεγα καλύτερα να ρώταγες τον παιδίατρο.

Μπορεί το στομάχι ενός ενήλικα να είναι πιο "γερό" απο το στομαχάκι ενος παιδιού 3ων χρονών....:|

Παρόλο που σε εμένα προσωπικά μου πέφτει "βαρύ" το βράδυ...

Εμας πάντως ο παιδίατρος μας έχει πει πάντα πρωί να της το δίνουμε για δεκατιανό.

Κι εγώ αυτή την απορία έχω.

Φαντάζομαι ότι το αν ειναι βαρύ το αυγό για βράδυ έχει να κάνει με την ηλικία του παιδιού, αλλά και με τις διατροφικές του συνήθειες.

Εμένα, για παράδειγμα, η δικιά μου έχει τύχει μετά τον χρόνο να φαει βραδυ το αυγό και δεν παρατήρησα ποτέ τιποτα. Αλλά γενικά τρώει αρκετά φαγητά, (να φανταστείς έχει φάει ένα ολόκληρο πιατο φακές για βράδυ επειδή ζήλευε από εμάς και δεν την ενόχλησε καθόλου).

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Ευχαριστώ κορίτσια!

Ναι θα πάω σε λίγο καιρό ούτως ή άλλως στη γιατρό και θα την ρωτήσω και τότε.

Απλά επειδή όταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό δεν "χωράει" το αυγό μέσα στην ημέρα...και δεν θέλω να της το κόψω. Το να τής το δώσω το πρωί με το γάλα πριν πάει στον παιδικό δεν το συζητώ γιατί ήδη αργεί να πιεί το γάλα και είναι κρίμα να τη σηκώνω νωρίτερα. Γι'αυτό σκέφτηκα να τής το δίνω ανάμεσα στο απογευματινό και το βραδυνό (η γιατρός μού είπε ότι δεν αποτελεί γεύμα).

ADYsp2.png

Κι εγώ αυτή την απορία έχω.

Φαντάζομαι ότι το αν ειναι βαρύ το αυγό για βράδυ έχει να κάνει με την ηλικία του παιδιού, αλλά και με τις διατροφικές του συνήθειες.

Εμένα, για παράδειγμα, η δικιά μου έχει τύχει μετά τον χρόνο να φαει βραδυ το αυγό και δεν παρατήρησα ποτέ τιποτα. Αλλά γενικά τρώει αρκετά φαγητά, (να φανταστείς έχει φάει ένα ολόκληρο πιατο φακές για βράδυ επειδή ζήλευε από εμάς και δεν την ενόχλησε καθόλου).

Καλό :D:D:D !!! Λίγοι τολμούν φακές το βράδυ...κι εμένα πάντως δεν με πειράζουν. Ίσως το δοκιμάσω με το αυγό και βλέπουμε.

ADYsp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο μικρος τρωωει 5-6 φορες την εβδομαδα αυγο απο 1,5 χρονων γυρω στις 8 το βραδυ. ποτε δεν ειχε προβλημα.

κ ακομα περισσοτερο για 3 χρονο παιδακι δυσκολα να του πεσει βαρυ.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

εμενα ο μικρος τρωωει 5-6 φορες την εβδομαδα αυγο απο 1,5 χρονων γυρω στις 8 το βραδυ. ποτε δεν ειχε προβλημα.

κ ακομα περισσοτερο για 3 χρονο παιδακι δυσκολα να του πεσει βαρυ.

Σ'ευχαριστώ Pasoumi! Με διευκολύνεις πολύ στην απόφασή μου :-)

Θα το δοκιμάσω λοιπόν...

ADYsp2.png

Καλό :D:D:D !!! Λίγοι τολμούν φακές το βράδυ...

Δοκιμασε να μπεις ανάμεσα σ' αυτήν και το φαγητό που της αρέσει!!!

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

τι να σου πω...εμεις αλλεργια στο αυγο ...αλλα τη μπριζολιτσα μια χαρα τη τρωει το βραδυ η δικια μου οποτε δε νομιζω το αυγο ναναι πιο βαρυ απο τα αλλα φαγητα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Κι εγώ πάντα απόγευμα προς βράδι της κάνω μια ομελέτα φούρνου κάτι σαν ζυμαρόπιτα και την τρώει συνήθως μισή. Διαφορετικά δεν τρώει το αυγό. Μάλιστα μετά αφού έχει φάει το αυγό και έχουμε κάνει και μπάνιο μπορεί να τσιμπήσει και τίποτε άλλο π.χ. μισό γιαουρτάκι.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

και γω μήνες τώρα της δίνω το αυγό στις 6 το απόγευμα και αν κάνω αυγόφετες ή όταν θα ζυμώσω θα φάμε πιο αργά το αυγό. Ποτέ δεν έδειξε να την πειράζει.