Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδιωτικα Νηπιαγωγεί Αθήνας

Recommended Posts

Είμαι νέα μανούλα αλλά θα ήθελα να αρχίζω να κοιτάω για ιδιωτικά Νηπιαγωγεία στην Αθήνα στα νότια προάστια κοντά στην Βάρκιζα , Βάρη !

Έχω κοιτάξει στην ιστοσελίδα του ΚΑΙΣΑΡΗ http://www.kessaris.edu.gr/ και μου φάνηκε πολύ καλο.. βέβαια καλά λόγια έχω ακούσει και απο γνωστούς αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες δικές σας!!!!!!!!

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια σου Mamaka32 ,

εγώ έστελνα την μικρή μου στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη μέχρι πέρσι και έχω μείνει ευχαριστημένη . Αναγκάστηκα να μετακομίσω όμως και έτσι την πείρα απο εκεί δυστυχώς. Όντως η ιστοσελίδα http://www.kessaris.edu.gr/ είναι πολύ ωραία άλλα θα πρέπει να πας και απο εκεί να κοιτάξεις τους δασκάλους και γενικά τις εγκαταστάσεις , πάντως εγώ απο τα 3 χρόνια εμπειρίας είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θα σου το πρότεινα!

Καλησπέρα Mamaka32!Εγώ στέλνω τον μεγάλο μου γιό στο Αρσάκειο φέτος.Αλλά μέχρι πέρσυ που έμενα Ν.Σμύρνη τον έστελνα στη Λιλιπούπολη Π.Φαλήρου που είναι παρα πολύ καλός σταθμός,με νήπιο.Για πιο κοντά σου να δείς στον Αλιμο τις γλυκές φατσούλες.Γιατί δεν πας και στου Γείτονα.Πάνε της φίλης μου τα παιδιά απο το νήπιο και είναι πολύ ευχαριστημένη.

http://www.dinassweets.blogspot.com/

Καλησπέρα σε όλες!

constadina τώρα κοιτάω για Γείτονα και Καίσαρη γιατί είναι πιο κόντα και με βολεύει... στον Άλιμο και στο Π.Φάληρο είναι λίγο μακριά και δεν θέλω! Στον Καίσαρη έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια απο γνωστούς για τον Γείτονα όμως δεν έχω ιδέα ! Θα το κοιτάξω όμως! Σ'ευχαριστώ που μου έστειλες!!!

Διαφημίσεις

culte μέχρι πέρσι εγω έδινα περίπου 10000 ευρω το χρόνο για το δημοτικό για φέτος με όλη αυτή την κατάσταση δεν ξέρω...

πάντως κατα την γνώμη μου για ιδιωτικό αν τα έχεις να τα διαθέσεις αξίζει!

Συγγνώμη να τονίσω 10000 ευρω για πρώτη και δευτέρα δημοτικού και τις δυο χρονιές . Γυμνάσιο και Λύκειο αν θες culte δεν γνωρίζω !

Καλησπέρα Χαρά! Εγώ για δημοτικό ενδιφέρομαι !! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!