Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ακαταστατοσ συζυγοσ

Recommended Posts

εχω ενα μωρο 9 μηνων ολη μερακανω δουλειεσ και το σπιτι ειναι συνεχεια χαλια εξαιτιασ του αντρα μου δεν κανει τιποτα να με βοηθησει και ολα τα πεταει αποδω και απο εκει μου εχει σπασει τα νευρα οταν του λεω κατι εχει ωσ αποτελεσμα να σκοτωνομαστε τι νακανω να του αλλαξω σταση;καμια συμβουλη;πιο καλα τα παω με το νινι παρα με τον συζυγο

Διαφημίσεις

εχω ενα μωρο 9 μηνων ολη μερακανω δουλειεσ και το σπιτι ειναι συνεχεια χαλια εξαιτιασ του αντρα μου δεν κανει τιποτα να με βοηθησει και ολα τα πεταει αποδω και απο εκει μου εχει σπασει τα νευρα οταν του λεω κατι εχει ωσ αποτελεσμα να σκοτωνομαστε τι νακανω να του αλλαξω σταση;καμια συμβουλη;πιο καλα τα παω με το νινι παρα με τον συζυγο

Κορίτσι μου θεωρω πως και ασφαλώς πρεπει να αλλαξεις λίγο τη σταση σου .

Για παράδειγμα μπορεις κ εσυ με τη σειρά σου να πλενεις και να σιδερώνεις μονο τα ρουχα του μωρου και τα δικα σου....αστον λιγο ασιδερωτο και αν ρωτησει γιατι ? ''λες σορρυ δεν προλαβα....ετρεχα να μαζεψω τις φορμες σου , τις καλτσες σου , τις εφημεριδες σου κτλ κτλ ''αλλα προσεχε χωρις νευρα και χωρις φωνες και διαθεση τσακωμου ....μια -δυό που θα παει θα αρχισει να μαζευει τουλαχιστον τα δικα του προσωπικα αντικειμενα...ειναι μια ''αναιμακτη'' (χωρις τσακωμους μεθοδος) που ισως τον ταρακουνησει...;)

πετα κι εσυ τα δικα σου απο πανω μεχρι να γινει χαμος.

αν αγανακτησει, τοτε μπορεις να του εξηγησεις ποσο ασχημο ειναι αυτο που κανει.

αν ομως δεν παραπονεθει, δεν γκρινιαξει, τοτε την πατησες θα νομιζει οτι βρηκε το αλλο του μισο στην ακαταστασια.

Κορίτσι μου θεωρω πως και ασφαλώς πρεπει να αλλαξεις λίγο τη σταση σου .

Για παράδειγμα μπορεις κ εσυ με τη σειρά σου να πλενεις και να σιδερώνεις μονο τα ρουχα του μωρου και τα δικα σου....

(αυτο το θεωρω παρακινδυνευμενο)

αστον λιγο ασιδερωτο και αν ρωτησει γιατι ? ''λες σορρυ δεν προλαβα....ετρεχα να μαζεψω τις φορμες σου , τις καλτσες σου , τις εφημεριδες σου κτλ κτλ ''αλλα προσεχε χωρις νευρα και χωρις φωνες και διαθεση τσακωμου ....

(και χωρις ειρωνεια και υπεροψια) και ζητησε του να σε βοηθησει να συγυρισεις για να τελειωσεις μια ωρα νωριτερα)

μια -δυό που θα παει θα αρχισει να μαζευει τουλαχιστον τα δικα του προσωπικα αντικειμενα...ειναι μια ''αναιμακτη'' (χωρις τσακωμους μεθοδος) που ισως τον ταρακουνησει...;)

Στη δικη μου περιπτωση πετυχε. Μα οταν δω οτι παλι ξεφευγει (γιατι βλεπεις οι κακες συνηθειες δεν κοβονται τελειως) εφαρμοζω παλι την ιδια μεθοδο και επανερχομαστε στα ισα.

μάζεψε να νεύρα σου και άφησε ακατάστατο το σπίτι μέχρι να παραπονεθεί. Παράλληλα να είσαι και Λυσιστράτη βρίσκοντας πάντα κάποια δικαιολογία. Όταν παραπονεθεί για την ακαταστασία να γυρίσεις να του πεις ότι αν δεν του αρέσει, να συμμαζέψει για να δει τι περνάς εσύ όταν αυτός είναι γαϊδούρι.

Αν πάλι δεν καταλάβει, να αρχίσεις να πετάς εσύ τα ρούχα σου όπου βρεις και ιδίως όπου τον ενοχλεί.

Επίσης, θα του αφήνεις το μωρό ΧΩΡΙΣ καμία καθοδήγηση, για να πας για ψώνια κτλ. Το χειρότερο είναι να το βρείς πεινασμένο ή με λερωμένη πάνα. Δεν θα πάθει τίποτα αν κλαίει όση ώρα το κρατάει ο σύζυγος.

Ας δεις λίγο και αυτός τη γλύκα

Υ.Γ Αντρας είμαι

Διαφημίσεις

Οι παραπάνω συμβουλές δοκιμασμένες και αναποτελεσματικές στην περίπτωση μου...

εφημερίδες παντού, ρούχα, παπούτσια, σαγιονάρες στο σαλόνι...μέλια, ζάχαρες, ψίχουλα στο τραπέζι...πάντα μου λέει ότι θα μαζέψει και πάντα τα μαζεύω εγώ...Φέρνω βέβαια γυναίκα αλλά την επόμενη μέρα το σπίτι θέλει πάλι συμμάζεμα.

εγω παλι τσατιστηκα κ μια μερα δεν ακουμπησα τιποτα,μαλιστα δεν επλυνα το μπανιο κ δεν σηκωσα τις καλτσεσ του απο τη μεση για 2 μερες μια χαρα εβαλε μυαλο....

Καλη μου...

Χτυπας εκει που ποναει :mrgreen::mrgreen: .... στην τσεπη. :-D:grin::-D

Αν δεν βοηθαει εκεινος :roll:

πληρωνει την βοηθεια που δεν μπορει να προσφερει :mrgreen::mrgreen:

Βαλε γυναικα :cool: και θα στρωσει σε 1 μηνα ;) (οσο πιο ακαταστατος ειναι.. τοσο πιο συχνα θα ερχεται η βοηθεια :mrgreen:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγω παλι τσατιστηκα κ μια μερα δεν ακουμπησα τιποτα,μαλιστα δεν επλυνα το μπανιο κ δεν σηκωσα τις καλτσεσ του απο τη μεση για 2 μερες μια χαρα εβαλε μυαλο....

Το ειχα κανει οταν πρωτοπαντρευτηκαμε αυτο. Χριτσανιζε το πατωμα απο την βρωμα :oops: αλλα ... τιποτα. Χαμπααααρι. :roll: Και μου σκαει εκεινη την μερα επισκεψη η πεθερα μου :roll: στο πατωμα πηγε η μουρη μου (γιατι κακονοικοκυρα θα πουνε την γυναικα μονο).

Μετα τα παιδια να σου πω την αληθεια εχω παθει μια ψιλοαναισθησια στο θεμα ακαταστασια (ειναι 3 που να τους προλαβω :roll:). Μαζευτηκε λιγο εκεινος προς το καλυτερο , περιορισαμε τους χωρους που θα επιτρεπετε ενα χυμαδιο (το γραφειο δλδ ) εγινα εγω λιγο πιο γουρουνα :lol::lol: , βαλαμε και γυναικα κ την βρηκαμε την ακρη :cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις