Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χοριακη 1019,00. ειναι χαμηλη???

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια, σημερα εκανα το δευτερο τεστ της χοριακης οπως μου ειπε και ο γιατρος και μετα απο 10 μερες εχω 1019,00.

ξεκινησα με χορικαη 331,76 οπου και διαπιστωσαμε οτι ειμαι εγκυος, την δευτερα 15/03 πηγαμε στον γιατρο και με ενα απλο υπερηχο διαπιστωσε ο γιατρος οτι η κυηση ειναι φυσιολογικη ,απλα ανησυχω εγω και πιστευω οτι η χοριακη μου ειναι χαμηλη

σημαινει κατι κακο αυτο???

ευχαρσιτω για την βοηθεια

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, σημερα εκανα το δευτερο τεστ της χοριακης οπως μου ειπε και ο γιατρος και μετα απο 10 μερες εχω 1019,00.

ξεκινησα με χορικαη 331,76 οπου και διαπιστωσαμε οτι ειμαι εγκυος, την δευτερα 15/03 πηγαμε στον γιατρο και με ενα απλο υπερηχο διαπιστωσε ο γιατρος οτι η κυηση ειναι φυσιολογικη ,απλα ανησυχω εγω και πιστευω οτι η χοριακη μου ειναι χαμηλη

σημαινει κατι κακο αυτο???

ευχαρσιτω για την βοηθεια

βασίλω μου σου απάντησα και στην άλλη σελίδα οτι όντως είναι πάρα πολύ μικρή η αύξηση, δεδομένου οτι διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες. Μου κάνει εντύπωση όμως πώς σου είπε ο γιατρός οτι η κύηση είναι φυσιολογική (αφού στην άλλη σελίδα γράφεις οτι δεν είδατε τίποτα). Τον πήρες τηλέφωνο να του πεις για τη νέα σου χοριακή; σίγουρα αυτός θα ξέρει καλύτερα από μας

εννοω οτι ειδαμε απλα ενα σπορακι,τιποτε αλλο, μου σημειωσε με ενα στυλο στον υπερηχο που ειναι ο σακος και την κουκιδα του μωρου

απλα διαπιστωσε οτι δεν προκειται για εξωμητριο κτλ

τωρα που τον πηρα (γιατρος δημοσιου)μου ειπε οτι ισως η κυηση να μην παει καλα

και ενας αλλος γιατρος που πηρα ιδιωτικος μου ειπε οτι ανεβαινει η χοριακη και την παρασκευη το πρωι εχω ραντεβου να παω

αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα πάλι μια χοριακή την Παρασκευή για να τη συγκρίνω με την σημερινή. Θα πρέπει να δείξει πάνω από 2000, ή τουλάχιστον κάπου εκεί κοντά. Σου εύχομαι τα καλύτερα

• 3 weeks later...

kalhspera,thelw mia voitheia..ekana exetash xoriakhs kai einai 450,9 alla tha episkefthw kai to giatro mou syntoma logw eparxias...pws tha boresw na vrw poso mhnwn eimai,exw poly astathi kyklo kai h teleytaia moy periodo htan-prwth mera-htan ta xristougenna...

Διαφημίσεις