Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ?

desperate_mary

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και τους μπαμπαδες του φορουμ.

Με προβληματιζει εντονα κατι που εκανα και ηθελα να σας το πω για να μου πειτε τη γνωμη σας.

Πριν 15 ημερες ηρθε περιχαρης στο σπιτι μας η κουνιαδα μου και μας ειπε οτι το Σεπτεμβριο θα παντρευτει με το αγορι της. Τρελλαθηκαμε απο τη χαρα μας -εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις- και μαλιστα μας προτεινε να κανουμε και τη βαφτιση του μπεμπουλη μας το ιδιο Σαβ/κο για να μην ταλαιπωρηθουν οι μακρινοι καλεσμενοι και να μοιραστουμε και τα εξοδα φιλοξενιας τους. Συμφωνησαμε οτι ειναι καλη ιδεα και ολα καλα ως εδω.

Μπαινω στο θεμα.

Η κουνιαδα μου ειναι μια κουκλα ζωγραφιστη. Ψηλη, λυγεροκορμη, με πολυ ωραιο ντυσιμο και παντα περιποιημενη και χτενισμενη. Ομως τα πανω δοντια της ειναι ολα σε αθλια κατασταση και χρειαζονται ολα πορσελανες. Φανταζομαι οτι δεν τα φτιαχνει για οικονομικους λογους. Βλεπω οτι εξαιτιας τους δεν χαμογελα ποτε και παντα οταν θελει να γελασει τα κρυβει με το χερι της. Αυτο το κανει ακομη και με εμας που ειμαστε οικογενεια της - ακομη και με το αγορι της.

Επειδη καναμε και εμεις το γαμο μας προσφατα, ξερω οτι ο φωτογραφος θα τραβηξει γυρω στις 1000 φωτο και θα τη φερει σε δυσκολη θεση αν δε χαμογελαει. Προτεινα λοιπον στον αντρα μου (και αδερφο της) αντι για δωρο για το γαμο της να αναλαβουμε τον οδοντιατρο για να χαρει αυτην την υπεροχη μερα του γαμου της. Μιλαμε τωρα για ενα κοστος των 6000 ευρω.

Οταν της το ειπαμε, ηπιε μονορουφι τον καφε της και εφυγε απο το σπιτι μας χωρις καν να μας χαιρετησει. Την αλλη μερα με πηρε η πεθερα μου και με "στολισε" οτι προσβαλα την κορη της και μαλιστα μου λεει"τι ειμαστε εμεις φτωχοι, δεν μπορουμε να κανουμε τα δοντια της Νοπης μονοι μας?"

Εγω για καλο το ειπα και βρηκα το μπελα μου. Μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που τη σκεφτηκα αυτη την ιδεα.

Εσεις τι λετε? Ηταν τοσο βλακεια αυτο που προτεινα? Τι να κανω τωρα για να φτιαξω τα πραγματα?

Διαφημίσεις

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τιποτα δε θα κανεις .

και αμα ειχανε τα λεφτα οπως σου ειπε η πεθερα σου , τοτε γιατι δεν τα εφτιαχνε τα δοντια της?

ειναι το γουρι της?

εγω προσωπικα το βλεπω, ετσι οπως το διαβασα , καλοπροεραιτο εκ μερους σου .

τωρα αν σε παρεξηγησαν....

κρατα τα6 χιλιαρικακια σου, βαλε 500 ευρουλια σε ενα φακελο , και εισαι κ απο πανω.

συγχιστηκα:cool:

uDuOp2.png

Καταρχήν να μιλήσεις ευθέως με την κουνιάδα σου και όχι με μεσάζωντες, όποιοι και να είναι αυτοί!

Αφού έχετε τόσο καλές σχέσεις, μπορείς να της μιλήσεις και να της εξηγήσεις...

Εγώ βέβαια μπερδεύτηκα, προσβλήθηκε η κόρη ή η μάνα?Γιατί η μάνα ήταν αυτή που σε πήρε και σε ρώτησε αν τους θεωρείς φτωχούς.

Προσωπικά σε καμία περίπτωση δε θα με προσέβαλλε κάτι τέτοιο, ειδικά από δικούς μου ανθρώπους. Εσύ τι απάντησες στην πεθερά σου?

Πάντως, μίλα με την ίδια και εξήγησε της και μη χαλάτε τις καρδιές σας και τη σχέση σας για τέτοια πράγματα. Ξεκαθάρισε το μαζί της και άκουσε πώς νιώθει για τα δόντια της-σου έχει μιλήσει ποτέ για αυτό?

Καταρχήν να μιλήσεις ευθέως με την κουνιάδα σου και όχι με μεσάζωντες, όποιοι και να είναι αυτοί!

Αφού έχετε τόσο καλές σχέσεις, μπορείς να της μιλήσεις και να της εξηγήσεις...

Εγώ βέβαια μπερδεύτηκα, προσβλήθηκε η κόρη ή η μάνα?Γιατί η μάνα ήταν αυτή που σε πήρε και σε ρώτησε αν τους θεωρείς φτωχούς.

Προσωπικά σε καμία περίπτωση δε θα με προσέβαλλε κάτι τέτοιο, ειδικά από δικούς μου ανθρώπους. Εσύ τι απάντησες στην πεθερά σου?

Πάντως, μίλα με την ίδια και εξήγησε της και μη χαλάτε τις καρδιές σας και τη σχέση σας για τέτοια πράγματα. Ξεκαθάρισε το μαζί της και άκουσε πώς νιώθει για τα δόντια της-σου έχει μιλήσει ποτέ για αυτό?

Τα δοντια της Νοπης παντα ηταν "ταμπου". Δεν το συζητησαμε ποτε. Εγω βλεπω οτι την ενοχλει παρα πολυ στην καθημερινοτητα της γι'αυτο και το προτεινα αλλωστε. Μου φαινεται αδιανοητο να προγραμματισω ποτε και πως θα χαμογελασω!!!!!!!

Οταν μου την ειπε η πεθερα μου, της ειπα απλως οτι το προτεινα με ολη μου την ψυχη και οτι θεωρησα οτι το καλυτερο δωρο για το γαμο της θα ειναι ενα ωραιο χαμογελο. Της ειπα οτι σε καμια περιπτωση δεν τους θεωρω ανημπορους να φτιαξουν τα δοντια της κορης τους.

Η κουνιαδα μου δυστυχως δεν σηκωνει το τηλεφωνο της. Μεσω της πεθερας μου εστειλα τη συγνωμη μου και ειπα στον αντρα μου να της μιλησει σαν αδερφος για να τα βρουμε. Εκεινος ομως μου ειπε: "Δε μας χε@@ει λεω εγω και η αδερφη μου? Τα νευρα της εχει η βλαμενη? Ποιος την προσβαλε? Δεν μεσολαβω για τιποτα. Να πιει ξυδι"

Εγω ομως στεναχωριεμαι και νοιωθω σαν μα@&&&ας

"

Εγω ομως στεναχωριεμαι και νοιωθω σαν μα@&&&ας

Kαλά σου είπε ο άνθρωπος!! Μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι, θα πεθάνεις νέα ακουμε που σου λέω.

Εγώ στη θέση σου τίποτα δεν θα έκανα, ούτε καν θα το είχα προτείνει εξ αρχής.. ακού εκεί δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Κράτα παιδί μου τις 6000 και πήγαινε ένα ρομαντικό ταξιδάκι με το σύζυγο, αυτή θα το έκανε για΄σενα;;

Διαφημίσεις

Kαλά σου είπε ο άνθρωπος!! Μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι, θα πεθάνεις νέα ακουμε που σου λέω.

Εγώ στη θέση σου τίποτα δεν θα έκανα, ούτε καν θα το είχα προτείνει εξ αρχής.. ακού εκεί δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Κράτα παιδί μου τις 6000 και πήγαινε ένα ρομαντικό ταξιδάκι με το σύζυγο, αυτή θα το έκανε για΄σενα;;

Δεν ξερω πια!! Νομιζα οτι ειμασταν σαν αδερφες. Πιστευω οτι αν με εβλεπε στεναχωρεμενη για κατι θα προσπαθουσε να με βοηθησει. Τι να πω!!

Δεν ξερω πια!! Νομιζα οτι ειμασταν σαν αδερφες. Πιστευω οτι αν με εβλεπε στεναχωρεμενη για κατι θα προσπαθουσε να με βοηθησει. Τι να πω!!

Αλλο στενοχωρημένη καρδούλα μου και άλλο να ξεπουπουλιάζεσαι στα λεφτά για το χαμογελό της και αυτή να μην το εκτιμάει κιόλας. Εγώ δεν πιστεύω σε τόσο αδερφικές σχέσεις δυστυχως μεταξύ κουνιάδων-νυφών. Δεν έχω συγκεκριμένο λόγο ή προϊστορία αλλά όπως με όλες τις σχέσεις διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Αλλο στενοχωρημένη καρδούλα μου και άλλο να ξεπουπουλιάζεσαι στα λεφτά για το χαμογελό της και αυτή να μην το εκτιμάει κιόλας. Εγώ δεν πιστεύω σε τόσο αδερφικές σχέσεις δυστυχως μεταξύ κουνιάδων-νυφών. Δεν έχω συγκεκριμένο λόγο ή προϊστορία αλλά όπως με όλες τις σχέσεις διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Μαλλον εχεις απολυτο δικαιο. Κριμα παντως. Ελπιζω να καταλαβει την καλη μου προθεση και οτι δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να τη μειωσω.

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και τους μπαμπαδες του φορουμ.

Με προβληματιζει εντονα κατι που εκανα και ηθελα να σας το πω για να μου πειτε τη γνωμη σας.

Πριν 15 ημερες ηρθε περιχαρης στο σπιτι μας η κουνιαδα μου και μας ειπε οτι το Σεπτεμβριο θα παντρευτει με το αγορι της. Τρελλαθηκαμε απο τη χαρα μας -εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις- και μαλιστα μας προτεινε να κανουμε και τη βαφτιση του μπεμπουλη μας το ιδιο Σαβ/κο για να μην ταλαιπωρηθουν οι μακρινοι καλεσμενοι και να μοιραστουμε και τα εξοδα φιλοξενιας τους. Συμφωνησαμε οτι ειναι καλη ιδεα και ολα καλα ως εδω.

Μπαινω στο θεμα.

Η κουνιαδα μου ειναι μια κουκλα ζωγραφιστη. Ψηλη, λυγεροκορμη, με πολυ ωραιο ντυσιμο και παντα περιποιημενη και χτενισμενη. Ομως τα πανω δοντια της ειναι ολα σε αθλια κατασταση και χρειαζονται ολα πορσελανες. Φανταζομαι οτι δεν τα φτιαχνει για οικονομικους λογους. Βλεπω οτι εξαιτιας τους δεν χαμογελα ποτε και παντα οταν θελει να γελασει τα κρυβει με το χερι της. Αυτο το κανει ακομη και με εμας που ειμαστε οικογενεια της - ακομη και με το αγορι της.

Επειδη καναμε και εμεις το γαμο μας προσφατα, ξερω οτι ο φωτογραφος θα τραβηξει γυρω στις 1000 φωτο και θα τη φερει σε δυσκολη θεση αν δε χαμογελαει. Προτεινα λοιπον στον αντρα μου (και αδερφο της) αντι για δωρο για το γαμο της να αναλαβουμε τον οδοντιατρο για να χαρει αυτην την υπεροχη μερα του γαμου της. Μιλαμε τωρα για ενα κοστος των 6000 ευρω.

Οταν της το ειπαμε, ηπιε μονορουφι τον καφε της και εφυγε απο το σπιτι μας χωρις καν να μας χαιρετησει. Την αλλη μερα με πηρε η πεθερα μου και με "στολισε" οτι προσβαλα την κορη της και μαλιστα μου λεει"τι ειμαστε εμεις φτωχοι, δεν μπορουμε να κανουμε τα δοντια της Νοπης μονοι μας?"

Εγω για καλο το ειπα και βρηκα το μπελα μου. Μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που τη σκεφτηκα αυτη την ιδεα.

Εσεις τι λετε? Ηταν τοσο βλακεια αυτο που προτεινα? Τι να κανω τωρα για να φτιαξω τα πραγματα?

Αχ!!!!κατα την γνώμη μου σίγουρα τα κίνητρά σου δεν ήταν κακά.

αλλά ο κόσμος να ξέρεις είναι περιεργος με τα δόντια και στο λέω σίγουρα. Το ίδιο πρότεινα κι εγω σε μια φίλη μου κολλητη για σιδεράκια και έγινε ο κακός χαμός. Τότε που το πρότεινα φαντάσου φόραγα κι εγω η ίδια σιδεράκια. Μέχρι να καταλάβω τι έγινε πέρασε καιρός αλλά μετα που μου μίλησε κατάμουτρα το κατάλαβα. μου είπε λοιπον:ρε συ σου είπα εγω ποτέ ότι έχω κόμπλεξ με τα δόντια μου;και ποια είσαι εσύ στην τελική που θα μου δημιουργήσεις τέτοια προβλήματα. άμα ήθελα να βάλω σιδεράκια κοπέλα μου θα το είχα κάνει από πιο νωρίς δεν χρειαζόμουν εσένα. Καταλαβαίνεις λοιπόν από εκείνη την συζήτηση και μετά ότι αντιλήφθηκα ότι το θέμα δόντι για τους περισσότερους ανθρώπους είναι θέμα ταμπού. Καταλαβαίνω ακριβώς πώς το πήρε η κουνιάδα σου. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να λένε στους υπόλοιπους ότι τα αδέρφια μου για δώρο γάμου μου φτιαξαν τα δόντια. ξ΄έρεις κιόλας πολλοι άνθρωποι όταν τραβάνε κόλλημα με κάτι δεν θέλουν ούτε καν να το συζητησουν όχι να μπουν σε διαπραγμάτευση κιόλας. Κατα την δική μου άποψη καλά έκανες τώρα άμα δεν γουστάρει δικαιωματά της, από κει και πέρα όμως είσαι υποχρεωμάνη να δεχτείς τις συνέπειες γιατί έπεσες σε άνθρωπο που ντρέπεται τόσο πολύ για τα δόντια του που δεν αφήνει κανέναν να ασχοληθεί με αυτά. Στο λέω εγώ θέλει πολύ να τα φτιάξει αλλά δεν θέλει να παραδεχτει ότι υπάρχει πρόβλημα στους άλλους. Έτσι ακριβώς όπως έκανε η φίλη μου. Ακόμα έτσι είναι φυσικά

mKndp2.png

Εσείς σίγουρα για καλό το προτείνατε. Αλλά ένας βασικός κανόνας είναι ότι δεν επισημαίνουμε ποτέ σε κάποιον και δεν κάνουμε ποτέ κριτική για κάποιο σωματικό ελάττωμα. Φαντάσου να ήταν παχουλή η νύφη σου και να της έλεγες ότι θα της πληρώσεις τα μποντυλάιν, χωρίς να έχει πει ότι θέλει ν' αδυνατήσει, πάλι θ' ακουγόταν κάπως.

Ζήτησέ της συγνώμη, πες της ότι το πρότεινες με το θάρρος που θα το πρότεινες στην αδελφή σου και αν δεν θέλει χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τα δόντια της, προσφερθείτε να πληρώσετε το γαμήλιο ταξίδι.

Διαφημίσεις

Αχ, Στυλιανη και Ζετα μου, εχετε δικαιο.

Μακαρι να εγραφα πρωτα εδω για να μου τα πειτε αυτα. Δεν το σκεφτηκα καθολου γιατι δεν θεωρουσα οτι ειμαστε ξενοι. Συνηθως αυτα ισχυουν μεταξυ ξενων και οχι στην οικογενεια.

Και εγω πηρα 30 κιλα στην εγκυμοσυνη και ακομα να χασω καμια 15αρια. Νοιωθω ασχημα με το σωμα μου και βλεπω οτι ολοι οι φιλοι δεν το σχολιαζουν απο διακριτικοτητα-δεν ξερω πως θα αντιδρασω αν γινει καμια συζητηση. Με την οικογενεια μου ομως το συζηταω συνεχεια.

Και διαιτες μου εφερε η κουνιαδα μου, και στο γυμναστηριο γραφτηκε μαζι μου για παρεα. Εγω δεν κομπλαρα αυτη γιατι το κανει? Δεν ειναι ιδια περιπτωση?

καταρχην να σου πω μπραβο για τη σκεψη σου.

ενα δευτερο μπραβο για το συζυγο σου πολυ γελασα με το σχολιασμο του sorry κιολας αλλα εχει δικιο μαλλον...:?:wink:

αυτο που γραφεις για το θεμα με τις διαιτες πεσ της το σαν παραδειγμα και στριμωξε την να συζητησετε.

αν θελει σιγουρα θα καταλαβει τη καλη σου προθεση αν δεν θελει ξυδι...:|εγω παντως θα χαιρομουν αν καποιος μου εκανε σαν δωρο γαμου κατι τοσο ακριβο που θα μου εμενε για παντα δικο μου...:wink:

Εγω δεν κομπλαρα αυτη γιατι το κανει? Δεν ειναι ιδια περιπτωση?

Μπορεί να την πληγώνει τόσο που να μην θέλει καθόλου να το συζητάει. Κι εγώ όταν είχα ακμή στην εφηβεία, δεν ανεχόμουν ούτε τη μάνα μου να μου πει ό,τιδήποτε.

Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Γνώμη μου να της εξηγήσεις ότι το είπες γιατί σου φάνηκε καλή ιδέα, χωρίς να επεκταθείς και πολύ, πες της αυτό που έγραψες παραπάνω ότι "είναι κούκλα ζωγραφιστή" και ελπίζω να το καταλάβει και να λήξει το θέμα εκεί.

Κι εγώ την καταλαβαίνω που προσβλήθηκε, όπως καταλαβαίνω ότι κι εσύ είχες πολύ καλή πρόθεση.

Ο καθένας έχει την "αχίλλειο πτέρνα του". Μια φίλη μου διακωμωδεί το ότι πρέπει να φτιάξει τα μπροστινά της δόντια και αυτοσαρκάζεται πολύ άνετα (έχει γίνει η πλάκα των ημερών), αλλά σίγουρα κάποια άλλη στη θέση της θα ένιωθε άβολα.

Κι εγώ την καταλαβαίνω που προσβλήθηκε, όπως καταλαβαίνω ότι κι εσύ είχες πολύ καλή πρόθεση.

Ο καθένας έχει την "αχίλλειο πτέρνα του". Μια φίλη μου διακωμωδεί το ότι πρέπει να φτιάξει τα μπροστινά της δόντια και αυτοσαρκάζεται πολύ άνετα (έχει γίνει η πλάκα των ημερών), αλλά σίγουρα κάποια άλλη στη θέση της θα ένιωθε άβολα.

Συμφωνώ με τ ακορίτσια, την καταλαβαίνω και εγώ που προσβλήθηκε...

θα με πείραζε και εμένα πάρα πολύ........αν και ξέρω ότι η πρόθεσή σου ήταν καλή...

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κι εγώ.Την καταλαβαίνω γιατι δεν μου αρέσει ούτε εμένα να αγγίζουν συγγενείς,φίλοι ακόμα και οι γονείς μου κάτι επάνω μου για το οποίο νιώθω άβολα(πχ.κιλά).Όπως καταλαβαίνω και εσένα γιτί έχω βρεθεί στην ίδια θέση με φίλη που τελικά παρεξηγηθηκε!!Αν μιλήσετε πες της οτι δεν είχες κακή πρόθεση και το πρότεινες ακριβώς επειδή την νιώθεις σαν αδερφή σου

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png

ενταξει βρε παιδια προσβληθηκε αλλα ειχαν τοσο καλες σχεσεις και μη ξεχνιεστε μιλαμε οτι ειναι αδελφη του αντρα της.δε μπορουσε να συζητησει;συγγενεις ειναι,αμεσως ετσι τετοιο σαλο δε κανουν.και γω θα νευριαζα αλλα δε ξερω θα ηθελα να το συζητησω μετα,οχι να κανω τοσο ντορο και με γαμο να επικειται και με βαφτισια κλπ.και στο κατω κατω δεν ειπαν να της φτιαξουν τη καμπουρα,ενα χαμογελο θα της χαριζαν

Να πω τωρα μια χαζομαρα εγω? Μηπως δεν τα κανει επειδη φοβαται και οχι επειδη δεν εχει λεφτα και γιαυτο προσβληθηκε? Το λεω γιατι εγω ειχα αφησει να χαλασουν 4 δοντια επειδη φοβαμαι τον οδοντιατρο και ουτε απεξω δεν θελω να περασω. Αναγουλιαζω και μονο στην σκεψη. Και εφτασα να μην εχω μερος να μασησω γιατι πονουσαν και τα μισα ηταν σπασμενα και τα μισα κρεμονταν (συγνωμη αηδια ξερω). ΤΟΤΕ και μονο αναγκαστηκα να παω και μου πηρε 1 χρονο και 4 γεφυρες για να γινει στομα παλι.....και αρκετα λεφτα πρεπει να πηγε κανα 6,000 κατι αντιστοιχο της κουνιαδας σου. Εμενα αν μου ελεγε πχ. η κουνιαδα μου 'σου τα πληρωνω να εισαι ομορφη στο γαμο' θα με πειραζε. Γιατι οντως ηξερα οτι ειναι χαλια και απλα φοβομουν να παω αλλα δεν ηταν οτι δεν ειχα χρηματα οποτε θα το εβλεπα ασχημα Χ 2. Ενα ειμαι χαλια και το ξερω και το ξερουν και δυο νομιζουν οτι δεν εχω λεφτα. Θα μου ακουγοταν καπως.....λεω αλλη μια αποψη μηπως αυτο συνεβει? Ειναι λιγο ευαισθητο το θεμα. Εγω παντως οντας πονεμενη δεν θα ελεγα τετοιο πραγμα ποτε σε κανενα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Να πω τωρα μια χαζομαρα εγω? Μηπως δεν τα κανει επειδη φοβαται και οχι επειδη δεν εχει λεφτα και γιαυτο προσβληθηκε? Το λεω γιατι εγω ειχα αφησει να χαλασουν 4 δοντια επειδη φοβαμαι τον οδοντιατρο και ουτε απεξω δεν θελω να περασω. Αναγουλιαζω και μονο στην σκεψη. Και εφτασα να μην εχω μερος να μασησω γιατι πονουσαν και τα μισα ηταν σπασμενα και τα μισα κρεμονταν (συγνωμη αηδια ξερω). ΤΟΤΕ και μονο αναγκαστηκα να παω και μου πηρε 1 χρονο και 4 γεφυρες για να γινει στομα παλι.....και αρκετα λεφτα πρεπει να πηγε κανα 6,000 κατι αντιστοιχο της κουνιαδας σου. Εμενα αν μου ελεγε πχ. η κουνιαδα μου 'σου τα πληρωνω να εισαι ομορφη στο γαμο' θα με πειραζε. Γιατι οντως ηξερα οτι ειναι χαλια και απλα φοβομουν να παω αλλα δεν ηταν οτι δεν ειχα χρηματα οποτε θα το εβλεπα ασχημα Χ 2. Ενα ειμαι χαλια και το ξερω και το ξερουν και δυο νομιζουν οτι δεν εχω λεφτα. Θα μου ακουγοταν καπως.....λεω αλλη μια αποψη μηπως αυτο συνεβει? Ειναι λιγο ευαισθητο το θεμα. Εγω παντως οντας πονεμενη δεν θα ελεγα τετοιο πραγμα ποτε σε κανενα.

Στο κάτω-κάτω δικό της στόμα είναι και αν θέλει το φτιάχνει, αν θέλει όχι. Ίσως να είχε κάποια κακή εμπειρία με οδοντίατρο και να έχασε την εμπιστοσύνη της.

Στο κάτω-κάτω δικό της στόμα είναι και αν θέλει το φτιάχνει, αν θέλει όχι. Ίσως να είχε κάποια κακή εμπειρία με οδοντίατρο και να έχασε την εμπιστοσύνη της.

Ναι ναι, αν οντως ειναι ετσι τοτε την κοπελα την καταλαβαινω απολυτα. Ειναι και παλι λεω ευαισθητα πραγματα αυτα. Δεν ξερω, θελουν ΠΟΛΥ διακριτικοτητα, και οντως η κοπελα το εκανε με την καλυτερη προθεση αλλα βλεπεις αν σου πατησουν τον καλλο ακομα και με παντοφλες να το κανουν θα πονεσεις.........:mrgreen:

Ναι ναι, αν οντως ειναι ετσι τοτε την κοπελα την καταλαβαινω απολυτα. Ειναι και παλι λεω ευαισθητα πραγματα αυτα. Δεν ξερω, θελουν ΠΟΛΥ διακριτικοτητα, και οντως η κοπελα το εκανε με την καλυτερη προθεση αλλα βλεπεις αν σου πατησουν τον καλλο ακομα και με παντοφλες να το κανουν θα πονεσεις.........:mrgreen:

Δεν ειναι κριμα ομως να μην αντεχει να δει το dvd του γαμου της για μια οποιαδηποτε αιτια? Να μην εχει φωτογραφιες στο σπιτι της?

Δεν φωτογραφιζεται γενικα. Με το μπεμπη μου την εχω μονο μια φωτο που την εβγαλα χωρις να το ξερει.

Ολα αυτα ειναι απο την ασχημη εικονα του χαμογελου της. Αν φοβοταν το γιατρο δεν θα μου το ελεγε? Αλλα ειναι και τριαντα χρονων γυναικα. Ολοι φοβομαστε τους γιατρους αλλα το ξεπερναμε.

Αν μεινει εγκυος τι θα πει? Δε γενναω γιατι φοβαμαι μη πονεσω?

Όποια ιδιοτροπία κι αν έχει, οφείλεις να τη σεβαστείς, εφόσον δεν σε θίγει άμεσα ως άνθρωπο.

Γνώμη μου είναι να της εξηγήσεις την πρόθεσή σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τι να κάνεις πια, να πέσεις στα πόδια της;:)

Δεν ειναι κριμα ομως να μην αντεχει να δει το dvd του γαμου της για μια οποιαδηποτε αιτια? Να μην εχει φωτογραφιες στο σπιτι της?

Μην της πεις τέτοιο πράγμα, θα είναι σα να της λες ότι δεν βλέπεται.

Δεν φωτογραφιζεται γενικα. Με το μπεμπη μου την εχω μονο μια φωτο που την εβγαλα χωρις να το ξερει.

Ολα αυτα ειναι απο την ασχημη εικονα του χαμογελου της. Αν φοβοταν το γιατρο δεν θα μου το ελεγε? Αλλα ειναι και τριαντα χρονων γυναικα. Ολοι φοβομαστε τους γιατρους αλλα το ξεπερναμε.

Αν μεινει εγκυος τι θα πει? Δε γενναω γιατι φοβαμαι μη πονεσω?

Καταλαβαινω τι λες αλλα ετσι τα βλεπεις εσυ? Πως εισαι σιγουρη οτι ετσι τα βλεπει αυτη? Εγω ΕΤΡΕΜΑ λεμε ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ....και δεν το ελεγα ΠΟΥΘΕΝΑ γιατι ντρεπομουν. Και αυτο παλι για την εγκυμοσυνη ατοπο. Γιατι και γεννησα και μαλιστα σε ΠΟΛΥ ασχημες συνθηκες....μην τα βαζεις κουκλα μου ολα σε ενα καλουπι. Ξαναλεω κατανοω οτι το ειπες για καλο αλλα θα ελεγα προσωπικα σταματα να ασχολησε με το στομα της κοπελας και ασχολησου με το σπιτι σου και τα δικα σας. Αστην, οπως λες 30 χρονων κοπελα ειναι, θα βρει τι πρεπει να κανει μονη της......:) Και μην πεις (αποψη μου βεβαια) τιποτα πλεον για οτι εχει να κανει με την εμφανιση της. Εδειξε οτι την πειραζει, τελος......:rolleyes: Για να κραταμε σωστους τυπους και ειναι ειμαστε ενταξει γενικως :roll: Ξαναλεω αν μου το ελεγες εμενα ισως να αντιδρουσα χειροτερα. Δεν σκεφτονται ολοι το ιδιο.

Καταλαβαινω τι λες αλλα ετσι τα βλεπεις εσυ? Πως εισαι σιγουρη οτι ετσι τα βλεπει αυτη? Εγω ΕΤΡΕΜΑ λεμε ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ....και δεν το ελεγα ΠΟΥΘΕΝΑ γιατι ντρεπομουν. Και αυτο παλι για την εγκυμοσυνη ατοπο. Γιατι και γεννησα και μαλιστα σε ΠΟΛΥ ασχημες συνθηκες....μην τα βαζεις κουκλα μου ολα σε ενα καλουπι. Ξαναλεω κατανοω οτι το ειπες για καλο αλλα θα ελεγα προσωπικα σταματα να ασχολησε με το στομα της κοπελας και ασχολησου με το σπιτι σου και τα δικα σας. Αστην, οπως λες 30 χρονων κοπελα ειναι, θα βρει τι πρεπει να κανει μονη της......:) Και μην πεις (αποψη μου βεβαια) τιποτα πλεον για οτι εχει να κανει με την εμφανιση της. Εδειξε οτι την πειραζει, τελος......:rolleyes: Για να κραταμε σωστους τυπους και ειναι ειμαστε ενταξει γενικως :roll: Ξαναλεω αν μου το ελεγες εμενα ισως να αντιδρουσα χειροτερα. Δεν σκεφτονται ολοι το ιδιο.

Δεχομαι απολυτα την αποψη σου. Απλως με πειραζει που την εχασα απο μια βλακεια και ψαχνω να μου πειτε καμια ιδεα.