Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοήθεια κορίτσια για το όνομα Μαγδα!!!!!!

Recommended Posts

το όνομα που θα βαφτίσουμε την κόρη μας (ακομα δεν γεννήθηκε) ειναι Μαγδαληνή (Μαγδα) πειτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας γιατι εμενα δεν μου αρέσει κ σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την φωνάζω!! κατι που μου έρχεται είναι το Λίνα αλλα δεν είμαι κ πολύ fan μπορείτε να βοηθήσετε κ με κάποιο άλλο? :D

Διαφημίσεις

Το Μαγδα δε μου αρεσει...το Μαγδαληνη ομως μου φαινεται πολυ γλυκο και οχι τοσο συνηθισμένο.Και το Λινα καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα το Μαγδαληνη.

Συμφωνω το Μαγδαληνη είναι ωραιο και σπάνιο.

Με λένε Μάγδα και 32 χρόνια τώρα ακούω πάντα σαν απάντηση "ωραίο όνομα...". Είχα γυρίσει μάλιστα μια μέρα στην Α΄Δημοτικού και τους είπα από σήμερα θα με λέτε Λίτσα!!!Με αγνόησαν όλοι (αλλά ακόμα το θυμούνται!) και καλά έκαναν!!!Για μένα βεβαια δεν υπάρχουν άσχημα ονόματα!!!Πάντως το Μάγδα μόνο με το Μανταλένα θα το άλλαζα..βασικά, ούτε και μ΄αυτό!!!Με το καλό η βάφτιση!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

To Μαγδαληνή είναι λίγο μεγάλο για παιδάκι,το Μάγδα όμως είναι υπέροχο

Μην το σκέφτεσαι καθόλου!!;)

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png

Συμφωνώ ότι το Μαγδαληνή είναι υπέροχο όνομα. Και το Λήδα μου αρέσει, αλλά δεν ήξερα ότι προέρχεται από το Μαγδαληνή:shock::shock:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

το μαγδαληνη ετσι οπως ειναι ακεραιο ειναι πολυ ομορφο ονομα,σου βγαζει μια γλυκα και μια ομορφια.τι λινα τωρα και μαγδα;αστο οπως εχει

Συμφωνώ ότι το Μαγδαληνή είναι υπέροχο όνομα. Και το Λήδα μου αρέσει, αλλά δεν ήξερα ότι προέρχεται από το Μαγδαληνή:shock::shock:

Mια γνωστή μου φώναζε την κόρη της Λήδα από Καλλιόπη, οπότε εδώ μπαίνουν τα shock:shock::shock::shock:. To Μαγδαληνή είναι πολύ πιο κοντά.

ΕΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΓΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΝ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ.. :) ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΩΡΑΙΟ, ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...